Хостинг компания използва Google Glass, за да събори комуникационни бариери

Хостинг компания използва Google Glass, за да събори комуникационни бариери
Как канадска хостинг компания използва Google Glass

Канадска хостинг компания, която предлага услугите си в Торонто и Ванкувър, прави невероятна иновация. Напредничавата компания използва Google Glass в своите центрове за данни. Тя прави това с цел подобряване на вътрешните процеси, както и да се трансформира начина, по който служителите общуват както помежду си, така и с крайните потребители.
Google Glass е устройство, което има дисплей, свързан с интернет. Както можете да се досетите и сами от името на продукта, той е във формата на очила. Те са били част от канадска програма, която е имала за цел да промени начина, по който хостинг компанията е взаимодействала с инфраструктурата, клиентите и вътрешните системи.

Дистанционна поддръжка
Google Glass са добавили възможността за дистанционна поддръжка, която позволява на служителите на хостинг компанията да споделят онова, което виждат, както със своите колеги, така и с потребителите, които използват услугите на компанията. Това е естествено продължение на възможностите за сътрудничество, предлагани от Hangouts, GotoMeetings или Skype, които помагат на индивидите да общуват в реално време. В краткото време, в което тази компания използва Google Glass, общото време за конферентни или разговори с клиенти, е редуцирано с 60%.

Визуална завършеност
Хостинг компанията има голямо предимство на пазара, защото дава визуална представа на своите клиенти за това каква работа е свършена по техните сървъри например. Въпреки това този вид обслужване е в процес на бета тестване само върху определена група клиенти.

Обучение и експертиза
Служителите, които работят в дата центровете на този тип компании, трябва да имат добра техническа подготовка и знания. Поради естеството на работата често им се налага да се допитват до своите колеги за съвет. Google Glass помага на членовете на екипа на тази хостинг копания да общуват професионално, дори и от разстояние.
Възможността младши служител да може да бъде направляван от свой по-опитен колега при комплициран проблем е голямо предимство и за обучението в хостинг компанията. Така по-скорошните служители ще са наясно как да се справят с такъв проблем, когато той се появи пак.

Направи си сам
Освен това компанията, за която говорим, е в процес на изработка и на гидове от типа „Как да ...?". Това е наистина чудесен начин да обяснят на клиентите си как да използва продуктите им. Това е и страхотно съдържание на страниците със секции „Често задавани въпроси". Във тези визуални гидове могат да се предоставят процесите стъпка по стъпка на потребителите на определена услуга.

Разработка
Технологията, която можете да носите като очила, е все още в процес на разработка. Това означава, че пред канадската хостинг компания все още предстоят някои специални предизвикателства. Така например често в отделите за връзка с клиенти е доста шумно. Това би затруднило подаването на гласовите команди към устройството. Освен това много жизнено важни приложения все още не са разработени за Google Glass. Това означава, че служителите на компанията ще трябва да се справят с този проблем в процеса на работата. Въпросите със сигурността на прехвърляната информация също не са изяснен докрай. Въпреки това хостинг компанията Canadian Web Hosting прави значителна крачка напред по отношение на развитието в сферата на напредничавите технологии.

Подпис

За автора: Добрин Георгиев пише статии в разнообразие от области и теми (какъвто е този материал за иновацията в хостинг услугите в канадска компания с помощта на Google Glass). Винаги се стреми да предоставя полезна и адекватна информация на своите читатели.

Подобни статии

Обяснение на Видовете хостинг услуги

Обяснение на Видовете хостинг услуги

Всеки сайт в интернет се нуждае от място, където да се съхранява. Това място, както се досещате, се свързва с термина хостинг. Но наясно ли ...

Как да намерим добър SEO специалист?

Как да намерим добър SEO специалист?

Какви са ползите от интернет маркетинга? SEO е съкръщение от два термина:  „search engine optimizer” и „searc...

SEO оптимизацията и нейната роля в онлайн маркетинга

SEO оптимизацията и нейната роля в онлайн маркетинга

Какво е SEO оптимизация?  Search-engine optimization (на бълг. „оптимизация за търсачки“) е процес на изкуствено манипулиране, на резултати...

Гид в настройките на хостинг услуга

Гид в настройките на хостинг услуга

Чудесен начин да правите пари онлайн е да създадете своя собствена хостинг услуга. В началото ще ви се наложи да положите много усилия, но н...

Предимства при ремаркетирането на PPC кампании

Предимства при ремаркетирането на PPC кампании

  Ремаркетирането е един от основните елементи, на които се дължи успехът в онлайн рекламата. Този вид PPC кампании дават доста свобода в...

Dobrin Georgiev

Dobrin Georgiev

53 публикации

Публикувано
Публикувано

04.03.2014

Обновено
Обновено

28.02.2014

Прочетено
Прочетено

777

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия