ТЕХНОЛОГИИ ЗА ПОДДРЪЖКА НА АВТОМОБИЛНИ ДВИГАТЕЛИ

ТЕХНОЛОГИИ ЗА ПОДДРЪЖКА НА АВТОМОБИЛНИ ДВИГАТЕЛИ
Нови технологии XENUM за прецизно обслужване на двигателите без разглобяване, намаляване на разходите и удължаване на пробега.

УВОД

В сегашните условия за автомобилите у нас са особено чести замърсявания и задръствания, които съсипват двигателите. И това е много по-голям проблем от износването, което иначе идва едва след стотици хиляди километри.
Ето защо сега екипът на XENUM въвежда нови технологии за прецизно обслужване, намаляване на разходите и удължаване на пробега.

ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ: ВСМУКАТЕЛНИ КЛАПАНИ И КОЛЕКТОРИ

Възстановяване на правилната работа на двигателя чрез отстраняване на нагарите от всмукателните клапани и отлаганията по целия всмукателен тракт, образуващи се в резултат на замърсяването от системата EGR.
С технологията I-FLUX на XENUM това се извършва без демонтаж и разглобяване.


Резултат: увеличена мощност и равномерна работа, драстично намаляване на пушека от двигателя.

ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ: ГОРИВНА СИСТЕМА

Възстановяване динамиката на двигателя и на баланса „минимум разход на гориво плюс максимум мощност" чрез комплексно и пълно прочистване на горивната система, особено на помпите и дюзите. Неутрализира последиците от некачествени горива.
Прилагането на препарата COMPLEX DIESEL CONDITIONER на XENUM не е свързано с разглобяване.


Резултат: занижаване на разхода на гориво, драстично намаление на шума и вибрациите, динамично ускорение на двигателя, намаляване на саждите.

ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ: ТУРБИНИ, КАТАЛИЗАТОРИ И ФИЛТРИ ЗА ТВЪРДИ ЧАСТИЦИ (DPF)

Възстановяване нормалните функции на турбините с лопатки с променлива геометрия, едновременно с прочистване и на филтъра за твърди частици в изпускателния тракт.
За третирането с препарата IN&OUT CLEANER на XENUM не е необходимо разглобяване на изпускателната система.


Резултат: предотвратяване на т.нар. „забивания на турбината" и на работа на двигателя в „сервизен режим", подобрена мощност, динамика и баланс на двигателя и оптимизиране на съотношението „работа/изразходвано гориво".

ДИЗЕЛОВИ И БЕНЗИНОВИ ДВИГАТЕЛИ: ХИДРАВЛИЧНИ ПОВДИГАЧИ И МАСЛЕНА СИСТЕМА

Възстановяване нормалния ход и функции на хидравличните повдигачи, остраняване на отлаганията по маслените сегменти, прочистване на цялата маслена система без разглобяване. Неутрализиране на киселините в картера.
Препарата M-FLUSH на XENUM се използва непосредствено преди смяна на масло.


Резултат: обезшумяване на двигателя, удължен живот, занижение/преустановяване разхода на масло, улеснено развъртане на двигателя.

БЕНЗИНОВИ ДВИГАТЕЛИ: ГОРИВНА СИСТЕМА, ДЮЗИ, ДЕБИТОМЕРИ, ВСМУКАТЕЛЕН ТРАКТ И КЛАПАНИ, ГОРИВНИ КАМЕРИ НА ЦИЛИНДРИТЕ

Възстановяване на мощността и на динамиката на двигателя, оптимизиране на процеса на горене - чрез прочистване на горивната система, помпи, дюзи, всмукателен тракт, всмукателни клапани и горивни камери на цилиндрите. Неутрализира последиците от некачествени горива и замърсяванията от системата EGR.
Препаратите COMPLEX FUEL CONDITIONER и INTAKE PRO на XENUM не изискват за прилагането им трудоемки операции по демонтажи.


Резултат: занижаване на разхода на гориво, намаляване на шума и вибрациите, динамично ускорение на двигателя.

СИЛАТА НА ТЕХНОЛОГИИТЕ

XENUM е белгийски бренд за високи технологии в техническата химия за автомобили, сервизи и индустрия.  Нашата цел е да разработваме и да правим достъпни възможно най-ефикасните и иновационни продукти и технологии. Изпитваме ги успешно при екстремни условия и в рали-състезания.

За допълнителна информация и технически консултации можете да се обърнете към нашите специалисти.

xenum.expertoils.com

Подобни статии

Факти, предимства и недостатъци на дизеловото гориво

Факти, предимства и недостатъци на дизеловото гориво

  Всеки знае какво означава дизел или дизелово гориво, но всъщност с тези термини не се означава нещо конкретно, а те са общо название на...

Товарен транспорт – видове, перспективи и безопасност

Товарен транспорт – видове, перспективи и безопасност

    Въведение в товарния транспорт Как да превозваме товари за близки и далечни разстояния (национален и международен транспорт) и какъ...

Как да си купим мъжки часовник?

Как да си купим мъжки часовник?

Покупка на мъжки часовникНаред със сватбения пръстен, мъжкият часовник е може би най-значимия аксесоар за един мъж. Преди да започне да разг...

ПРОЧИСТВАНЕ НА МАСЛЕНА СИСТЕМА НА ДВГ

ПРОЧИСТВАНЕ НА МАСЛЕНА СИСТЕМА НА ДВГ

Проблеми в двигателя, в следствие на влошено смазванеПриятното усещане за правилната работа на един двигател е свързано с равномерното му и ...

Как да поддържаме нашият автомобил

Как да поддържаме нашият автомобил

Обслужване на автомобила с качествени авточастиКачественото обслужване на вашият автомобил включва закупуването на оригинални авточасти, с д...

XENUM-BG

XENUM-BG

2 публикации

Публикувано
Публикувано

25.02.2014

Обновено
Обновено

23.02.2014

Прочетено
Прочетено

2252

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия