ТЕХНОЛОГИИ ЗА ПОДДРЪЖКА НА АВТОМОБИЛНИ ДВИГАТЕЛИ

ТЕХНОЛОГИИ ЗА ПОДДРЪЖКА НА АВТОМОБИЛНИ ДВИГАТЕЛИ
Нови технологии XENUM за прецизно обслужване на двигателите без разглобяване, намаляване на разходите и удължаване на пробега.

УВОД

В сегашните условия за автомобилите у нас са особено чести замърсявания и задръствания, които съсипват двигателите. И това е много по-голям проблем от износването, което иначе идва едва след стотици хиляди километри.
Ето защо сега екипът на XENUM въвежда нови технологии за прецизно обслужване, намаляване на разходите и удължаване на пробега.

ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ: ВСМУКАТЕЛНИ КЛАПАНИ И КОЛЕКТОРИ

Възстановяване на правилната работа на двигателя чрез отстраняване на нагарите от всмукателните клапани и отлаганията по целия всмукателен тракт, образуващи се в резултат на замърсяването от системата EGR.
С технологията I-FLUX на XENUM това се извършва без демонтаж и разглобяване.


Резултат: увеличена мощност и равномерна работа, драстично намаляване на пушека от двигателя.

ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ: ГОРИВНА СИСТЕМА

Възстановяване динамиката на двигателя и на баланса „минимум разход на гориво плюс максимум мощност" чрез комплексно и пълно прочистване на горивната система, особено на помпите и дюзите. Неутрализира последиците от некачествени горива.
Прилагането на препарата COMPLEX DIESEL CONDITIONER на XENUM не е свързано с разглобяване.


Резултат: занижаване на разхода на гориво, драстично намаление на шума и вибрациите, динамично ускорение на двигателя, намаляване на саждите.

ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ: ТУРБИНИ, КАТАЛИЗАТОРИ И ФИЛТРИ ЗА ТВЪРДИ ЧАСТИЦИ (DPF)

Възстановяване нормалните функции на турбините с лопатки с променлива геометрия, едновременно с прочистване и на филтъра за твърди частици в изпускателния тракт.
За третирането с препарата IN&OUT CLEANER на XENUM не е необходимо разглобяване на изпускателната система.


Резултат: предотвратяване на т.нар. „забивания на турбината" и на работа на двигателя в „сервизен режим", подобрена мощност, динамика и баланс на двигателя и оптимизиране на съотношението „работа/изразходвано гориво".

ДИЗЕЛОВИ И БЕНЗИНОВИ ДВИГАТЕЛИ: ХИДРАВЛИЧНИ ПОВДИГАЧИ И МАСЛЕНА СИСТЕМА

Възстановяване нормалния ход и функции на хидравличните повдигачи, остраняване на отлаганията по маслените сегменти, прочистване на цялата маслена система без разглобяване. Неутрализиране на киселините в картера.
Препарата M-FLUSH на XENUM се използва непосредствено преди смяна на масло.


Резултат: обезшумяване на двигателя, удължен живот, занижение/преустановяване разхода на масло, улеснено развъртане на двигателя.

БЕНЗИНОВИ ДВИГАТЕЛИ: ГОРИВНА СИСТЕМА, ДЮЗИ, ДЕБИТОМЕРИ, ВСМУКАТЕЛЕН ТРАКТ И КЛАПАНИ, ГОРИВНИ КАМЕРИ НА ЦИЛИНДРИТЕ

Възстановяване на мощността и на динамиката на двигателя, оптимизиране на процеса на горене - чрез прочистване на горивната система, помпи, дюзи, всмукателен тракт, всмукателни клапани и горивни камери на цилиндрите. Неутрализира последиците от некачествени горива и замърсяванията от системата EGR.
Препаратите COMPLEX FUEL CONDITIONER и INTAKE PRO на XENUM не изискват за прилагането им трудоемки операции по демонтажи.


Резултат: занижаване на разхода на гориво, намаляване на шума и вибрациите, динамично ускорение на двигателя.

СИЛАТА НА ТЕХНОЛОГИИТЕ

XENUM е белгийски бренд за високи технологии в техническата химия за автомобили, сервизи и индустрия.  Нашата цел е да разработваме и да правим достъпни възможно най-ефикасните и иновационни продукти и технологии. Изпитваме ги успешно при екстремни условия и в рали-състезания.

За допълнителна информация и технически консултации можете да се обърнете към нашите специалисти.

xenum.expertoils.com

Категории

Разни

Подобни статии

Факти, предимства и недостатъци на дизеловото гориво

Факти, предимства и недостатъци на дизеловото гориво

  Всеки знае какво означава дизел или дизелово гориво, но всъщност с тези термини не се означава нещо конкретно, а те са общо название на...

Товарен транспорт – видове, перспективи и безопасност

Товарен транспорт – видове, перспективи и безопасност

    Въведение в товарния транспорт Как да превозваме товари за близки и далечни разстояния (национален и международен транспорт) и какъ...

Как да си купим мъжки часовник?

Как да си купим мъжки часовник?

Покупка на мъжки часовникНаред със сватбения пръстен, мъжкият часовник е може би най-значимия аксесоар за един мъж. Преди да започне да разг...

Как да изберем надеждна марка отопление

Как да изберем надеждна марка отопление

Макар че има различни варианти за отопление през зимата, отоплението с електричество остава най-привлекателно. Противниците му изтъкват като...

ПРОЧИСТВАНЕ НА МАСЛЕНА СИСТЕМА НА ДВГ

ПРОЧИСТВАНЕ НА МАСЛЕНА СИСТЕМА НА ДВГ

Проблеми в двигателя, в следствие на влошено смазванеПриятното усещане за правилната работа на един двигател е свързано с равномерното му и ...

XENUM-BG

XENUM-BG

2 публикации

Публикувано
Публикувано

25.02.2014

Обновено
Обновено

23.02.2014

Прочетено
Прочетено

3375

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия