Регистрация на фирма и бизнес в домашни условия

Регистрация на фирма и бизнес в домашни условия

Криза е и да започнеш някакъв бизнес в момент, в който продължават фалити на фирми и заличаването им от Търговския регистър е доста трудно. Изисква се огромна смелост и да си сигурен в успешната реализация на бизнес идеите си за да рискуваш в такъв момент да направиш регистрация на фирма и стартираш търговска или производствена дейност.

Много хора намират обаче изход от това положение като успяват да равиват своя бизнес без да влагат много средства като работят от дома си и използват всички преимущества на високите технологии на нашето съвремие. Развитието на комуникациите и използването на Интернет  дава тази възможност стига да се избере дейност, при която не е нужно клиентът да идва при Вас, а може просто да се свързвате с него или Вие самите да ходите при него.

В съвременния свят клиентите обичат удобството да пазаруват по Интернет и всичко да им бъде доставяно, а не те да го търсят и обикалят. Съществуват много професии и дейности, при които е възможно да се направи регистрацция на фирма и да се развие дейност от дома без да се налага наемане на офис, издръжката му и всички останали разходи. Възможно е дори да наемете хора, които да работят за фирмата също от своя дом. Така и те ще имат по-малко разходи по придвижване до работното място и губене на време в сутрешните задръствания, а това че ще разполагат с времето си за извършване на определена работа често ава добри резултати и те работят дори по-ефективно.

Всичко е въпрос на организация и идея за бизнес, които би могъл да генерира доходи, а самата работа да Ви доставя удоволствие. След това е нужно този бизнес да се узакони чрез регистрация на фирма, която може да е ЕТ или ЕООД по Ваш избор и счетоводството да се повери на някоя счетоводна фирма, с която също може да комуникирате по Интернет през целият месец, а само веднъж да й давате оригиналните документи.

Със служителите Ви връзката може да е същата, а заплащането да бъде за свършена работа, което ще ги стимулира и няма да е нужно непрекъснато да ги контролирате.

Да работиш за себе си и то от дома си е доста приятно и не е невъзможно. Много хора с много професии като счетоводотители, програмисти, маркетинг- специалист и търговци дори вече го правят. Един добър професионално изработен фирмен сайт вече е в състояние напълно да замени функцията на офис. Чрез него клиентите Ви могат лесно да стигнат до фирмата и стоките и услугите, които тя предлага и да получат достатъчно информация за тях.

За да правиш бизнес от от дома си е нужно само да бъдеш организиран, комуникативен и да боравиш с всички средства на съвременните технологии. Така без да се изискват огромни инвестиции и начален капитал за регистрация на фирма, бързо и лесно може да се развие дейност и въпреки кризата да реализира печалба.

Разбира се не всеки може да се справи с всичко сам, а понякога е добре и да е обърнем към специалист в определен момента. Затова можем да се доверим на фирми като Смарт Бизнес ООД, които да ни съдействат в начинания като регистрация на фирма и юридически касузи от търговското право.

Категории

Разни

Подобни статии

Интервю със софийски хамали!

Интервю със софийски хамали!

Ние сме обикновени софийски хамали! Лично аз съм в бизнеса с хамалски услуги от 7 години. При този занаят обичайно ни наемат за местене на к...

Функции за управление на малкия бизнес

Функции за управление на малкия бизнес

Принадлежността към малък бизнес се определя от комбинация от фактори И така, малък бизнес се нарича такава предприемаческа и управленска...

Какви услуги предлагат счетоводните къщи във Варна и на коя фирма да се доверим

Какви услуги предлагат счетоводните къщи във Варна и на коя фирма да се доверим

Счетоводните услуги са едни от най-търсените на пазара, както за България, така и за чужбина. Професия „счетоводител" набира все по-голяма п...

Бизнес план и регистрация на фирма

Бизнес план и регистрация на фирма

Бизнес планът наистина е много полезен и нужен, особено ако сме решили да направим регистрация на фирма, чиято дейност ще е производство и н...

Как да оцелеем при криза: 10 съвета за малкия бизнес

Как да оцелеем при криза: 10 съвета за малкия бизнес

Кризата носи не само промени в обичайните условия на работа, оттегляне на клиенти или загуба на бизнесКризата ни принуждава да преразгледаме...

Радост вкъщи

Радост вкъщи

17 публикации

Публикувано
Публикувано

28.05.2013

Обновено
Обновено

28.05.2013

Прочетено
Прочетено

1426

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия