Идеи как да върнем цветовете на мебелите без да ги претапицираме.

Идеи как да върнем цветовете на мебелите без да ги претапицираме.
Невъзможното става възможно. Как да пребоядисаме текстилна тапицерия? Дивани, столове, табуретки и други текстилни повърхности.

Пребоядисване на тапицерия. Преди и след.

Пребоядисване на тапицерия.

Ако имате избелели столове или диван в къщи, а нямате възможност да го претапицирате, предлагаме Ви нова възможност, може просто да го пребоядисате със спрей-боя за тапицерия Simply Spray. Moже да разгледате всички цветове на www.fabricspray.bg Ще ви излезе два или три пъти по-евтино. 

Като за начало уверете се, че сте почистили добре тапицерията от мазни петна и мръсотия тъй като, има вероятност боята да не ги покрие ако, е по-светъл тон. Хубаво е да обезопасите мястото за работа с найлони или вестници за по-бързо почистване. Не си обличайте любимите дрехи тъй като, боята е перманентна и ако, се опръскате няма да можете да ги изперете.

Имайте в предвид че, спрей боите боядисват само от светло към по-тъмно. Няма да може да пребоядисате черния диван, червен. Така че, когато избирате нюанс гледайте да е същия цвят или по-тъмен. 

След като, сте изпълнили всички инструкции, започвате да пръскате тънък слой. Колкото по-тъмен цвят желаете да постигнете, толкова повече слоеве ще трябва да нанесете. Хубаво е да изчаквате малко между нанасянето на слоевете. Ще спестите от боя. Но по принцип до 3 слоя са достатъчно покривни. Спрей-боите Simply Spray са нетоксични без лоша миризма и изпарения. За това не се притеснявайте може да боядисвате и вкъщи. Съхнат доста бързо но, все пак ако искате да ускорите процеса може да затоплите стаята или да изсушите материята със сешоар. 

Бихте могли да проявите и малко креативност като си изработите или купите шаблони за да, създадете уникален вид на тапицерията. Например ако, сте я боядисали в синьо може да използвате черен спрей за декорацията.

След като, сте приключили с тапицерията може да пребоядисате и дървените или метални крачета ако, има такива за да придадете завършен нов вид на мебелите. Може да си закупите бои за метал или дърво от всеки строителен магазин. 

Можете да пребоядисате почти всякакъв вид тапицерия и текстил. Дивани, столове, килими, завеси, седалките в колата, пердета, детски колички и много други. Ако се чудите дали това важи и за вашият диван. Направете тест с вода. Ако водата се абсорбира бързо в тапицерията, то и боята ще я боядиса. 

Развихрете въображението си, реновирайте и декорирайте сами вкъщи. Създайте невероятен и уникален дизайн на мебелите във Вашия дом или интериора в колата. 

Боядисвай смело и спести пари от претапициране!!!

Как да боядисваме със Simply Spray бои.

Подобни статии

Как да направим новият си дом по-модерен

Как да направим новият си дом по-модерен

Когато дойде време да се преместите в новият ви дом, независимо дали е ново строителство или е старо, то вие искате новото ви обзавеждане да...

От А до Я за вашия дом

От А до Я за вашия дом

Алуминиеви съдове. След като се измият с гореща вода, могат да се изтрият с много фин пясък, като се търкат в една посока. След това се изпл...

Съвети при обзавеждане на детски стаи за момчета от Мебели Плам

Съвети при обзавеждане на детски стаи за момчета от Мебели Плам

Изборът на обзавеждане на детска стая за момче не е никак лесна задача за родителите и за интериорните декоратори. Както се казва, момчетата...

Как да направите интериора си да изглежда подреден от интериорен дизайнер

Как да направите интериора си да изглежда подреден от интериорен дизайнер

Съвети при декорирането на дома виНе всеки може да си позволи интериорен дизайнер да влезне в дома му и да се развихри с идеите си. От друга...

ДОМАШНИЯТ РЕМОНТ – ЧАСТ 3 – БОЯДИСВАНЕТО

ДОМАШНИЯТ РЕМОНТ – ЧАСТ 3 – БОЯДИСВАНЕТО

ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕМ?Може би двете най-важни решения, свързани с боядисването на дома ви, са изборът на клас боя и изборът на цветове и цвето...

FabricSprayBG

FabricSprayBG

1 публикации

Публикувано
Публикувано

28.01.2016

Обновено
Обновено

13.01.2016

Прочетено
Прочетено

5692

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия