Осветление на стаята

Осветете къщата си с по-добро осветление за всяка стая.

Уверете се, че вашето осветление в кухнята използва естествена и изкуствена светлина. Когато става дума за вашата кухня, осветлението е невероятно важно. Искате да се уверите, че използвате естествена светлина и добавете изкуствена светлина, която не е прекалено ярка, светла или не на място във вашата кухня. Когато става въпрос за дизайна на вашата кухня, вие искате да направите стаята уникална и функционална, като същевременно поддържате атмосферата на останалата част от дома си.


Ето някои страхотни идеи за осветление за вашата кухня.
Видове кухненско осветление
Има различни видове кухненско осветление, които могат да повлияят на начина, по който изглежда вашата кухня. Общият изглед на осветлението включва окачените осветителни тела на острова, вграденото осветление, полилейното осветление, осветлението на пътя и много други.
Вграденото осветление често отива до тавана на кухнята. Няколко светлинни апарата, в зависимост от размера на стаята, могат да добавят светлина за околната среда, която може да бъде свързана към димера, ако искате да контролирате яркостта на светлината. Разбира се, кухнята обикновено има няколко източника на светлина, които могат да се изключат или да се включат.
Закачените светлини на острова са склонни да преминават през отделен остров на кухнята и могат да осигурят светлина за готвене и готвене на повърхности. Тези висулки трябва да бъдат комбинирани с кухненския декор и да добавите допълнително измерение към вашата кухня.
Осветяването на полилея често минава през кухнята или трапезарията. Полилеите могат да бъдат прости или по-скоро сложни, но те също трябва да бъдат комбинирани с дизайна на вашата кухня и други видове светлини, които имате наоколо. Такова осветление в кухнята зависи от това къде се намира масата за хранене и ако искате да имате друг голям източник на светлина над него.
Осветяването на пътеката осигурява мека светлина в кухнята. Можете да настроите осветяването на песни в тавана или около шкафовете. Това може да бъде полезно за осветяването на вашите работни плотове по равно и балансирано начинание, така че да имате работещо количество осветление около вашата кухня.
Създайте отлично кухненско осветление
Светлината във вашата кухня трябва да бъде удобна и атмосферична. Искате вашата кухня да се чувства жива и привлекателна, което може да бъде постигнато чрез избор на подходящо осветление за пространството, с което работите. Повечето флуоресцентни лампи трябва да се избягват, тъй като такова осветление често се усеща клинично и рязко.
Но модерните LED светлини, екологичните лампи и лампите могат да омекотят светлината и да я разпръснат в кухнята, за да украсят всеки ъгъл на стаята.
Ако имате малка зона за закуска или килер, ще искате да осветявате тези отделения отделно от останалата част от кухнята, тъй като тези райони често не получават толкова много светлина. Докато проектирате кухнята си, инсталирането на прозорци, които улавят естествена светлина през целия ден, може да ви помогне да създадете открит и проветрив интериор. Тази светлина и изборът на интериорен дизайн, който сте направили за вашата кухня, може да ви помогне да определите коя светлина е най-подходяща за вашето кухненско пространство.


Премахване на стари лампи, ненужни мебели, домакински уреди и др.

Подобни статии

От А до Я за вашия дом

От А до Я за вашия дом

Алуминиеви съдове. След като се измият с гореща вода, могат да се изтрият с много фин пясък, като се търкат в една посока. След това се изпл...

Картините в жилището

Картините в жилището

Картините са важен елемент от украсата на жилището. Разбира се, не всяко семейство може да си позволи скъпи произведения на прочути художниц...

Съвети при обзавеждане на детски стаи за момчета от Мебели Плам

Съвети при обзавеждане на детски стаи за момчета от Мебели Плам

Изборът на обзавеждане на детска стая за момче не е никак лесна задача за родителите и за интериорните декоратори. Както се казва, момчетата...

Експертни съвети за избор на пердета

Експертни съвети за избор на пердета

Трябва да бъдат оценени критерии като цвят, тъкан, дължина и облицовка. Освен това е хубаво пердетата да бъдат съобразени с вече наличния де...

Осветителните тела в различните стаи

Осветителните тела в различните стаи

  Ако са подбрани правилно, осветителните тела могат да изведат всеки дизайн на по-високо ниво.В тази статия заедно с консултантите в тър...

Анонимен

Анонимен

1 публикации

Публикувано
Публикувано

21.09.2017

Обновено
Обновено

30.08.2017

Прочетено
Прочетено

908

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия