Защо да изберем Анталия?

Защо да изберем Анталия?
Анталия е топ дестинация за българските туристи. Това никак не е случайно. Притегателната и сила е не само в добрите цени, но и тяхното съотношение с качеството, което получавате.

Почивка в Анталия

Обикновено всички търсим перфектното съотношение цена- качество за нашата почивка. Традиционни от доста години хиляди българи избират почивка в Анталия, именно по тази причина.

Какво е толкова специално на тази дестинация? През годините Анталия, и Турция като цяло, са се доказали като топ дестинация, както за българските почиващи, така и за туристи от цяла Европа. Това съвсем не е случайно.

На първо място преди всичко друго трябва да поставим обслужването. Само, който не е ходил в Турция не знае, че там са абсолютни първенци в обслужването на клиента, а той за тези 7 дни се чувства като цар. Независимо дали говорим за обслужването в самите хотели, или една шопинг разходка, то вие ще получите едно индивидуално внимание и отношение навсякъде. Отношението към семействата с деца е още по- топло и гостоприемно. На децата се обръща специално внимание, а повечето хотели са снабдени с детски кътове, пързалки, площадки и аниматори, които да се погрижат за забавлението на малчуганите.

Разбира се не трябва да пренебрегване и факта, че турските плажове са отлични, а активният сезон започва още през март и свършва чак през ноември. Не са малко хотелите, които работят и целогодишно и приемат гости дори и за Нова Година.

Като говорим за плажове и хотели в Анталия, то трябва да отбележим и че в повечето от тях шезлонгите и чадърите са абсолютно безплатни. Което наред с all inclusive системата прави дневното пребиваване на плажа уникално изживяване, тъй като повечето хотели имат бар и на плажа и всичко е на една ръка разстояние от Вас- от напитките до обяда.

Като цяло Анталия е идеалното място за всички почиващи. Има много самолетни почивки до там и само за час минавате разстоянието от около 1300 км. Хотелите предлагат забавления, както за семейства, така и за настроени по- купонджийски туристи, тъй като в доста от тях има освен ресторанти и водни паркове и дискотеки и амфитеатри, в които аниматорските екипи всяка вечер изпълняват различна шоу програма.

За любителите на спорта има немалко възможности за водни спортове, а някои от по- луксозните хотели имат дори и собствени голф игрища.

Както всяка година „Алфатур" предлага отлична възможност за вашата почивка в Анталия, а някои хотели все още предлагат и ранни записвания, така че, възползвайте се!

Категории

Туризъм, Чужбина

Подобни статии

Защо да изберем електронна цигара?

Защо да изберем електронна цигара?

     Още с появата на първите електронни цигари имаше силно негативни реакции в почти всички световни медии. През последните години медиите ...

Уникална възможност за бизнес развитие в системата на сертифицираните немски хранителни добавки Фитлайн

Уникална възможност за бизнес развитие в системата на сертифицираните немски хранителни добавки Фитлайн

  Случвало ли ви се е една нова идея да промени изцяло начина ви на живот и да ви даде ново начало или да ви накара да преосмислите всичк...

Защо е препоръчително да ползваме козметика с растителни съставки?

Защо е препоръчително да ползваме козметика с растителни съставки?

Защо да изберем козметика с естествени съставкиКакво представлява козметиката на растителна основа? Средствата за разкрасяване, базирани на...

На какво да заложим при избора на маска за коса?

На какво да заложим при избора на маска за коса?

Маските за сухи коси - всяка маска ли е подходяща за суха коса? Голяма заблуда е, че всяка маска е подходяща за суха коса. Определено доста...

Как да изберем най-добрата чанта за ежедневна употреба  EvrikaShop ®

Как да изберем най-добрата чанта за ежедневна употреба EvrikaShop ®

Как да изберем най-добрата чанта за ежедневна употреба!Кое е единственото нещо, без което не можете да излезете от вкъщи? За почти всяка жен...

Alfatour

Alfatour

1 публикации

Публикувано
Публикувано

01.06.2016

Обновено
Обновено

31.05.2016

Прочетено
Прочетено

1649

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия