Уникална възможност за бизнес развитие в системата на сертифицираните немски хранителни добавки Фитлайн

Уникална възможност за бизнес развитие в системата на сертифицираните немски хранителни добавки Фитлайн

 

Случвало ли ви се е една нова идея да промени изцяло начина ви на живот и да ви даде ново начало или да ви накара да преосмислите всичко до момента. Това са моментите, в които дъхът ни спира, но мислите ни летят...напред и нагоре.

Да ви представим Тодор Терзиев, CEO на Healthlife Bulgaria, компанията, която си е поставила за цел да промени мисленето на българина и да ни направи по-здрави чрез полезна информация и продукти. 

Здравейте! Приятно ми е, казвам се Тодор Терзиев и съм CEO на Healthlife Bulgaria. Като всеки млад човек, ангажиран със своето здраве, както и здравето на близките ми, аз вярвам, че здравият човек е информираният човек. Така и попаднах на продуктите на фирма PM International с търговско име Фитлайн, на които станах представител.
Има видима тенденция на все по-честата употреба на хранителни добавки. Постоянно ни заливат с реклами по радио, телевизия, интернет. За съжаление, повечето хора правят асоциации с продукти, които се използват предимно от феновете на бодибилдинга и са насочени към напомпване на мускулна маса (както често се чува изразът „да се нацепиш"). Важно е да се разбере, че тук говорим за продукти от друго ниво, които ни помагат за един по-здравословен и по-природосъобразен начин на живот, едно друго ниво на отношение към здравето НИ.
Ние обръщаме специално внимание на трите основни стандарта в работата с продуктите Фитлайн, които спазваме във всички аспекти на нашата дейност – КАЧЕСТВО, БЕЗОПАСНОСТ и РЕЗУЛТАТИ.
Самият аз имам над 8-годишен опит в изграждането на успешни търговски пътища. В последните 4 години специализирах в развитието и на различни пазарни ниши. Имал съм удоволствието да работя в няколко успешни МЛМ компании, които ми дадоха много за личностното и професионалното ми развитие. Мисля, че PM International е нов етап в живота ми, като тук вярвам, че работата ми се отразява пряко и на здравето на всички хора, до които се докосват идеите ни.

Ще ни разкажете ли повече за компанията?

Компанията PM International е създадена през 1993 г. от Ролф Зорг в сградата на бивша фабрика за сладки изделия. Още в самото начало той успява да събере много добър екип от технолози, които да разработят специална новаторска концепция на хранителните вещества NTC. Иновативната идея превръща PM International в една от водещите компании за производство на хранителни добавки в света. Днес PM International има клонове в цял свят и генерира печалби от над 200 млн. долара чрез разпространението на хранителни добавки и козметични продукти. За последните 11 години PM International е сред 100-те най-успели и иновативни средно големи компании в Германия.

Какво представлява NTC – иновативната идея, която различава PM International?

NTC /или nutrition transport concept/ е специално разработена и патентована система на PM International. Целта на нашите продукти е да доставят полезните вещества на точните места и по-точното време/доза. По данни на научно изследване ние успяваме да усвоим от 10 до 15 % от полезното вещество във всяко едно хапче. Усвояването на течните препарати е 30-45 %. Продуктите на Фитлайн се усвояват на 90 %! Това се дължи именно на NTC концепцията.

За да дадем по-ясна представа за усвояемостта на веществата, ще ви дадем кратко обяснение в тази насока.
Знаете, че всяка клетка има така наречената клетъчна мембрана, която избира дали да пропусне дадено вещество до ядрото си или не. Най-лесно през нея минават водата и водно разтворимите съединения. Когато обаче разтворим дадено вещество във вода, ние го разреждаме и неговите полезни качества намаляват. Тук чрез NTC, PM International постига друг ефект. Нашите учени са намерили начин да мицелират полезните вещества, за да могат те да преминат много по-лесно и бързо през клетъчната мембрана, без да губят от своето полезно действие и да доставят пълния си капацитет вече в самото ядро на клетката. Ние наричаме това клетъчно захранване.

Как ще ни представите топ продуктите на компанията, които считате за знакови?

Ще ви представя три от тях, които са с многомилионни продажби из цял свят.

 • Комплект „Клетъчна енергия"

Състои се от три продукта, които подобряват общото здравословно състояние на организма:

  • Бейсикс - натурален висококачествен концентрат от зеленчукови, плодови и зърнени суровини, живи култури с важни лактобактерии, както и най-ценните антиоксидантни витамини плюс селен; различни неразтворими и разтворими баластни вещества; повече от 32 различни растителни храносмилателни ензими; основните антиоксиданти – витамините А, С, Е + микроелемента селен;
  • Активайз - приемане на енергия от храната чрез по-качествено изгаряне на въглехидратите. Съставен е от кафяви морски водорасли, които спомагат за по-добро и по-бързо снабдяване на клетките с кислород (благодарение на технологията NTC) за ободряване, стимулиране, освежаване. Снабдява организма с всички витамини от група „B", съдържанието на витамин C спомага за по-добра концентрация, а антиоксидант подобрява имунитета;
  • Ресторейт - за съвземане след натоварване, подобряване на храносмилателната система и възстановяване на алкално-киселинният баланс в тялото. Съдържа висококачествен цинк, калий, желязо, калций, селен, магнезий, хром, силиций, мед, селен, витамин D и е комбиниран с екстракти от Аюрведа, които увеличават абсорбцията.

Повече информация

 

 • „Коензим Q 10" - за една по-дълга младост

С напредването на възрастта и след 33 години образуването на Q 10 в човешкия организъм все повече намалява. Именно на това се държи спадът на енергия. При спортуващите и хората, подложени на стрес Q 10 се изчерпва по-рано, което налага и по-ранното му добавяне в по-големи количества. Той стимулира клетките да произвеждат енергия и има активно участие в клетъчното дишане в митохондриите. И още:

  • спомага за обменните процеси;
  • забавя стареенето;
  • укрепва имунитета;
  • мощен антиоксидант

Повече информация

 

 • „Фитлайн Омега 3" - в помощ на сърдечно-съдовата система, за по-нисък холестерол и при затлъстяване

Но защо приемът на омега 3 е толкова важен? В нашето ежедневие почти няма от къде да си набавим омега 3. Най-често приемаме Омега 6 мастни киселини. Те се съдържат в месото, яйцата, сиренето, свинската мас, черния дроб и др. Доказано е, че причиняват свиване на кръвоносните съдове, сгъстяване на кръвта, увеличаване на кръвното налягане, стимулиране на възпаленията.
От своя страна Омега 3 се срещат предимно във водораслите и в дълбоководните риби. Поддържат здрава сърдечно-съдовата система и подобряват умствената дееспособност. Освен това възпрепятстват усвояването на лошите мазнини. „Фитлайн Омега 3" е одобрен от Немската асоциация за профилактика. Действие:

  • има доказан положителен ефект при възпаления, алергични и автоимунни заболявания;
  • стабилизира психиката при депресии;
  • подобрява състоянието на нервната система;
  • има съдоразширяващо действие;
  • намалява кръвното налягане;
  • има антиагрегантен ефект за кръвта;
  • подобрява функциите на мозъка и умствената дееспособност до дълбока старост.

Повече информация

 

Важно е да се знае, че продуктите на PM International са на растителна основа и няма проблеми да бъдат едновременно приемани или комбинирани, без изрична консултация от лекар. Те не съдържат стабилизатори, консерванти, изкуствени емулгатори или глутен. Произведени са по най-строгите световни стандарти за качество – GMP, DIN ISO 9001 HACCP.

Какви са вашите виждания за развитието на компанията HEALTHLIFE в България?

Ние в Healthlife, а предполагам, че и други наши колеги виждаме мисията си в това да обогатим здравната култура на хората в България. Да се научат как да осъществяват превенция на повечето болести, преди да се обърнат към силните лекарства. Как да се възползват от пълния потенциал на своето ежедневие като дадат на тялото си необходимото количество енергия чрез нашите продукти. Как да бъдат по-креативни и деини като се възползвта от това, което им дава природата.
Вярваме, че заедно можем да направим живота си по-усмихнат и по-енергичен. Да дадем на всички повече енергия и сили да се борят с ежедневните си задължения, работа, стрес, да се насладят на свободното си време, да обърнат повече внимание на семейство, близки и приятели. За това имаме нужда и от всеки един от вас, който споделя нашите идеи и вярва в това, че държи своето бъдеще в ръцете си.

Как можем да станем част от семейството на компанията HEALTHLIFE?

Нашата цел е да стигнем до всяко семейство в България, като няма значение дали употребявате или разпространявате продуктите ни – вие сте вече част от семейството на компанията.
За по-предприемчивите, които искат да станат част от търговската структура, компанията предлага и възможност за по-тясно сътрудничество в развитието на пазарната ни ниша. За повече информация можете да се обърнете към нашите консултанти по градове или директно към екипа ни в централния офис.
Нашите приоритети са ясни:

 • Да изградим и развием стабилна платформа с добре обучени партньори, които да дават точна и ясна информация относно действието и характеристиките на нашите продукти
 • Да развием през търговски и личностни обучения специални умения, насочени към нашата ниша и работата в нея
 • Да дадем правилната информация и рекламни материали на партньорите ни и да им бъдем максимално полезни в най-важната битка – тази за доброто здраве и благоденствие
 • Да използваме и развиваме уникален маркетингов сайт, който да бъде в помощ на нашите партньори

Ние работим заедно с лицензирания вносител на продуктите за България - „Съксексфул лаин" ЕООД.

Защо да изберем PM International/Healthlife като възможност за развитие?

PM International се отличава от много други MLM компании по това, че нашите продукти притежават уникални патенти, както и всички сертификати и документи за произход. Това ни дава възможност да работим и по двата канала – търговски обекти и продажба от уста на уста.
Зад нашето производство като гарант за качество застават Германската Ски Асоциация, Австрийската Спортна асоциация, както и Германската асоциация по хранене. Последната е един от основните корективи, що се отнася до производството на храна и хранителни добавки. PM International е първата МЛМ компания, която е регистрирана като легална в австрийския съд.
В България нашите продукти са подкрепени от едни от изтъкнати имена в сферата на медицината и диетологията. Основният ни „патрон" е д-р Цветан Алайков, който е и официалният вносител на марката за България. С нас работят също и много други специалисти медици, диетолози, холистици, рехабилитатори, професионални спортисти и др. Продуктите ни са сертифицирани с най-високите стандарти на качество.

Какви са директните ползи за партньорите в PM International / Healthlife?

Вероятно всеки от вас е чувал за различните бонуси, които МЛМ компаниите предоставят на своите партньори. При нас в PM International/Healthlife ние минаваме едно ниво по-високо - важна е специалната грижа, която полагаме за всеки отделен партньор.
Уникална е и пенсионната програма на PM International. Заедно с един от най-големите и най-надеждни застрахователи в света – „Алианц", бе разработена пенсионна схема за успешните партньори в цял свят, при което PM International плаща 50% допълнително към пенсионно осигурителната програма.
Отворени сме и посрещаме с "Добре дошли" всички хора, които желаят да инвестират в бъдещето и здравето не само на себе си, но и на всички близки хора покрай тях.

За преки контакти с нас: https://www.healthlife.bg/career/

Коментари за Уникална възможност за бизнес развитие в системата на сертифицираните немски хранителни добавки Фитлайн

 1. 1.

  Какво ще ми препоръчате за моя съпруг. Той е на 74 години и има проблеми със ставите. Къде можем да се видим? Ние сме от София.

 2. 2.

  Каде са магазините ви?

 3. 3.

  Здравейте г-жа Аврамова, за вашият съпруг мога да препоръчам следните продукти :
  http://www.healthlife.bg/fitline-restorate/
  http://www.healthlife.bg/fitline-gelenk-fit/

  За да направим среща ще Ви помоля, да изпратите запиване на на и-маилът на фирмата office@healthlife.bg или да се обадите на посочените телефони, за да организираме среща с наш представител в София.

 4. 4.

  Държим на лична среща!

 5. 5.

  Ок ще насрочим лична среща, моля оставете вашите координати за контакт на маил office@healthlife.bg и наш представител ще се свърже с вас.

 6. 6.

  Поздравления г-н Терзиев. България има нужда от повече хора мислещи за здравето и спорт, и повишаване на общата култура на бъгларите!

 7. 7.

  Нещо повече за продуктите, къде са произведени?

 8. 8.

  можете да намерите пълна информация за нашите продукти на наша официална страница.

Подобни статии

Мрежовите компании - нови тенденции в бизнеса и възможност за предприемчивите

Мрежовите компании - нови тенденции в бизнеса и възможност за предприемчивите

Бихте ли представили себе си с няколко думи? Името ми е Жулиета Боюклиева и съм управител на българска компания Бютифорс ЕООД, която пред...

Получаване на течен калиев тор (калиев карбонат поташ) от пепел

Получаване на течен калиев тор (калиев карбонат поташ) от пепел

В пепелта на букови и дъбови дърва се съдържат до 18% калиев карбонат и други калиеви соли; в пепелта от стъблата на граха - до 26 %; в пепе...

Кратки сведения за устройството и развитието на лозовото растение

Кратки сведения за устройството и развитието на лозовото растение

Какво растение е лозата Лозата е многогодишно растение и в зависимост от грижите, които се полагат за нея, може да живее 40-60 и повече год...

Основни положения при извършване на резитбата. Резитба на зряло

Основни положения при извършване на резитбата. Резитба на зряло

Резитбата на лозата се състои в премахване напълно или отчасти на различни нейни органи. Когато това мероприятие се извършва върху зрели час...

Органи на овощното растение. Строеж, предназначение и функции

Органи на овощното растение. Строеж, предназначение и функции

Овощните растения се състоят от три основни вегетативниоргана — корен, стъбло и лист, както и от техните видоизменения (коренища, скел...

businessnews

businessnews

8 публикации

Публикувано
Публикувано

26.02.2014

Обновено
Обновено

27.02.2014

Прочетено
Прочетено

7171

Нередност Докладвай за нередност
3 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия