Виртуални класни стаи - обучение от бъдещето

Виртуални класни стаи - обучение от бъдещето
Твърди се, че основния недостатък на е-обучението (дистанционното обучение) е загубата на личното общуване. Студентите например гледат на университета като място, на което ще направят нови запознанств

Снимки

Виртуални класни стаи

Твърди се, че основния недостатък на е-обучението (дистанционното обучение) е загубата на личното общуване. Студентите например гледат на университета като място, на което ще направят нови запознанства, ще срещнат приятели, ще членуват в клубове, които ги обединяват по различни интереси и там ще организират социални събития подходящи за тях. Общото разбиране е, че при онлайн обучението тези елементи липсват.
Това, което липсва на хората е чувството общност, но то лесно може да бъде възвърнато във виртуалната класна стая.


Директна и синхронна връзка между обучаеми е техните ментори лесно може да бъде постигната чрез виртуалната класна стая.
Повечето подобни инструменти трябва да се свалят и инсталират, но нашата виртуалната класна стая е уеб базирана и може да бъде достъпена просто през браузера ви.
Искате сами да подреждате учебният си процес да имате лесна комуникация, това са само част от възможностите на виртуалната класна стая. Това е изключително полезно, когато разполагате с ограничено време.


Можем да имплементираме виртуалната класна стая във всеки бизнес, образувателната институция или учебно заведение. Ще откриете предимствата на този вид обучение във всяка сфера провеждайки вашите онлайн обучения. Лесно ще повишите нивото на квалификация на вашите служители и курсисти.
Хубавите страни на дистанционното обучение са забелязани и от родителите, които лесно могат да следят качеството на образованието на децата си.

Какво предлагаме ние от Парадокс Интерактив:

Услугата за виртуална класна стая с нейните функционалности и поддръжка: споделяне на файлове (аудио, видео, PDF и документи), презентиране, споделяне на екрана, рисуване, използване на чат – личен и публичен и други е това което ви предлагаме от Парадокс Интерактив.


Когато сте във виртуалната класна стая вие ще разполагата с избор между 2 роли – потребител или администратор. Според ролята ви, вие имате различни функционалности на разположение. Ако вие сте потребител ще можете да споделяте вашата камера, да се присъединявате към конференция и да вдигате ръка когато имате въпрос към лектора.

Като администратор ще разполагате с много повече функционалности: заглушаване или изгонване на потребител също и променяне на ролите на участниците. При желание можете да направите някой от потребителите презентатор и така той ще може да сподели екрана си с останалите потребители.

Запис на лекцията промяна на изгледа й – това са част от възможностите за промяна от администратора.

Общо казано това представлява виртуалната класна стая и нейните възможности. Чрез нея дистанционното обучение (онлайн обучението) най-после може да вземе своето място като достоен заместник на традиционното такова.

Ако нашето представяне на този иновативен продукт ви е харесало можете да се свържете с нас и да разгледате на https://pid.bg/bg/e-learning/e-learning-for-universities.html. Не се колебайте виртуалната класна стая е възможност за по-добро, по-лесно и по-бързо обучение и преквалифициране на специалисти и студенти.

Подобни статии

Възползвайте се от езикови курсове за изучаване на език в чужбина

Възползвайте се от езикови курсове за изучаване на език в чужбина

Важно е да се знае, че езикови курсове предлагани в съответните държави трудно трудно могат да бъдат намерени на български език, поради това...

Какво е онлайн езиково обучение ?

Какво е онлайн езиково обучение ?

      Представяме ви един нов и много полезен начин за учене – чрез Интернет. Мрежата и компютрите са достъпни, широко разпространени и поле...

Испанският – втори по говоримост в света

Испанският – втори по говоримост в света

Испанският език е безспорно един от най-атрактивните и интересни езици, които човек може да чуе и да научи. Освен това испаноговорящите по с...

Виртуалното става реално с 3D печата

Виртуалното става реално с 3D печата

А когато те се консолидират, това носи големи ползи не само на световния пазар, но и на обикновените потребители.ТОП 5 области, в които вирт...

Алтернативатa на бъдещето – слънчеви колектори

Алтернативатa на бъдещето – слънчеви колектори

Човечеството е изправено пред много сериозни проблеми. В близките 50 години голяма част от енергията трябва да се произвежда от възобновяеми...

paradox

paradox

1 публикации

Публикувано
Публикувано

11.05.2015

Обновено
Обновено

07.05.2015

Прочетено
Прочетено

1201

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия