Входната метална врата - образеца на вашия дом

Входната метална врата - образеца на вашия дом
Първото, което прави впечатление и представя дома ви, това е вашата входна врата!

Какво може да ви ориентира в избора на надеждни метални врати?

     Когато я погледнете, тя трябва да създаде чувство за сигурност, да има добра визия и не на последно място по значение, да е на достъпна цена, съобразена с бюджета на едно средностатистическо българско семейство. Много често хората се намират пред голяма дилема и не знаят какво ще бъде най-удачно да закупят и какво по-точно да търсят на пазара. Ние можем да ви помогнем и да ви дадем няколко полезни съвета и предложения.     

     Качеството на всяко едно изделие е от голямо значение, затова то винаги стои на първа позиция, при изискванията ви за направена правилна инвестиция.

Каква трябва да бъде вашата врата?

1. Добре е да бъде качествена, стабилна и сигурна – важни са нейните системи на заключване, конструкцията на крилото и обкова.
2. Трябва да има красив външен вид, но не и да привлича прекалено много внимание, защото голяма част от хората смятат, че прекалената изисканост и лъскавост на вратата е магнит за недоброжелателите.
3. Много е важна и стойността на продукта, или казано по-точно - неговата цена.

     Металните входни врати са точно такива. Те обединяват всички изброени характеристики по-горе, за да се чувствате сигурни, предпазени и удовлетворени от направения избор при покупката.

     Нека започнем с това, че в крайната цената на продукта, който смятате да закупите, трябва да е обединен всеки един детайл - изделието да има завършен вид и да бъде готово за експлоатация след монтаж. Вратите обикновено се предлагат в пълен комплект – каса, крило, уплътнения, дръжки, брава, патрон и панти.

     Повечето заключващи системи имат тристранно или 12 точково заключване, вътрешни или така наречените скрити панти – като това се прави, за да се предотврати доколкото е възможно, влизането с взлом във вашето жилище.

     Дебелината на крилото може да бъде 5 или 7 см. в зависимост от модела на вратата. Касата в повечето случаи е с широчина 10см. Посоките на отваряне могат да бъдат – навътре/навън, наляво/надясно. Стандартните размери на крило с каса са: 90/197 см.

     Голяма част от металните врати са прахово боядисани или покрити с PVC-фолио. На пазара се предлагат различни видове, според нуждите на клиентите.

     За да се уверите, че всичко което споменахме до тук е истина, посетете шоурумите на популярните магазини за врати и се убедете се сами в качеството и сигурността, които предлагат металните входни врати.

Метални врати от Врати София

Категории

Дом, Интериор

Подобни статии

По-голяма сигурност за входната врата

По-голяма сигурност за входната врата

Как с минимален бюджет можем да подобрим защитата на дома?Началото е подмяната на патрона на входната врата.Ключалките имат много дълга исто...

Как да защитим дома си - съвети от ключар в София

Как да защитим дома си - съвети от ключар в София

Качествените ключарски услуги могат да ви помогнатНай-уязвимото място - това са алуминиевите и пвц врати. Една по-голяма отверка е напълно д...

Какво трябва да има добрият магазин за осветителни тела?

Какво трябва да има добрият магазин за осветителни тела?

Магазините за осветителни тела днес не са рядкост, нито обикновените, нито тези онлайн.Практически имаме възможност да си купим всичко от вс...

Как да изберем и закупим най-качественият латекс за боядисване на дома

Как да изберем и закупим най-качественият латекс за боядисване на дома

Ако се направи правилно от първия път, няма да се налага да се повтаря няколко години напред. Едно от най-важните решения, с които ще се сбл...

За вратите в жилището

За вратите в жилището

Както прозорците, така и вратите трябва да се затварят плътно, ако искаме да изпълняват своите функции безупречно. Това се постига сравнител...

Grigor Stoilov

Grigor Stoilov

1 публикации

Публикувано
Публикувано

25.05.2015

Обновено
Обновено

23.05.2015

Прочетено
Прочетено

1445

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия