Топ 7 на най-важните модни придобивки за младите дами

Топ 7 на най-важните модни придобивки за младите дами
Ценни за всеки дамски гардероб дрехи

Като говорим за млади дами имаме предвид тийнейджърките. Те са особено чувствителни на тема мода и в желанието си да не изостават от актуалните тенденции понякога се стига до комични комбинации.

Предлагаме ви топ 7 на най-важните и същевременно класически дрехи, които трябва да имате в гардероба си.

Започваме с:

Зимно палто

Знаем, че не е много лесно да изглеждате стилно и красиви, когато сте облечени с няколко ката дрехи, ботушите ви са кални, а вятъра и снегът са направили прическата ви ужасна.

Все пак има начин – палтото. Изберете модел с двуредово закопчаване, тип „милитъри", което никога няма да спре да бъде актуално. За да повдигнете настроението си и да се отличите от сивата тълпа, спрете се на ярък цвят – червен, син и дори жълт.

Дънки

Със сигурност имаш поне няколко в гардероба си, сред които и любимият си модел. С него ти е удобно, комбинира се с повечето ти тениски и топове, оформя и подчертава страхотно тялото ти. Просто са идеални. Грижи се за тях и ще им се радваш дълго време.

Спортно долнище

Непоправимо удобство, което е особено актуално. В случай, че не си падате по анцузи, може да заложите на клинчета.

Малка черна рокля

За нея е изговорено толкова много и всеки се е убедил в това, че по-добър избор за вечерна дреха няма, че просто е задължително да притежавате поне една такава.

Макси рокля

Ефирни материи, смели десени, дължина до земята. Тези изключителна дреха ще ви накара да се чувствате стилна и женствена.

Къса бяла рокличка

Подходяща е за много поводи, например разходка в града, за плажа, за среща с приятелки. Нежната бяла рокличка е задължителна, колкото и черната.

Кецове

Всеки, който поне веднъж е обувал кецове знае какво е усещането. А то е за младост. Да, а когато наистина сте млади, това е страхотно попълнение към страхотната ви визия.

Вижте още предложения тук : https://kapere.com/damski-drehi

Подобни статии

Опасността от наркотици през пубертетната възраст

Опасността от наркотици през пубертетната възраст

Различните форми на наркомания проникват все по-широко в ежедневието на хората в страните на капиталистическия свят. Това проникване взема о...

Модни съвети при избора на перфектните макси рокли

Модни съвети при избора на перфектните макси рокли

  Без значение дали търсите нещо, което да носите за вечерна среща или за по-специален повод, изборът на подходящата рокля не само ще под...

Предизвикателните дамски сандали за лятото

Предизвикателните дамски сандали за лятото

С настъпването на лятото идва ред да се замислим какви дамски сандали ще носим в горещите дни, но когато си ги избираме, трябва да се съобра...

Зимните обувки в лицето на ботушите за дами

Зимните обувки в лицето на ботушите за дами

С настъпилото в днешния ден застудяване на времето, днес се усети мигновеното търсене на дамски ботуши. В голямото си желание да изглеждат ч...

Как да намерим добър гримьор в София?

Как да намерим добър гримьор в София?

Добър гримьор в София - за абитуриенти, булки и бизнес дами Ефектният и добър грим е нещо повече от изкуство. За неготово постигане, обач...

Ivanova

Ivanova

4 публикации

Публикувано
Публикувано

19.02.2016

Обновено
Обновено

19.02.2016

Прочетено
Прочетено

891

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия