Модни съвети при избора на перфектните макси рокли

Модни съвети при избора на перфектните макси рокли
Имате планове за специална вечер, но нямате какво да облечете. За дамите намирането на макси рокля е лесно, но изборът на такава, която приляга и подчертава вашите форми е малко по-сложен процес.

 

Без значение дали търсите нещо, което да носите за вечерна среща или за по-специален повод, изборът на подходящата рокля не само ще подчертае фигурата ви и ще изглеждате невероятно, но и ще повиши увереността ви и ще ви кара да се чувствате като красавицата на всяко събитие. Научете 10 ценни съвета споделени от специалистите в производството и търговията на макси рокли от Krass Fashion, които ще ви помогнат да откриете подходящия модел за вас и вашата фигура.

1. Жените са красиви без значение формата на тялото

Един от най-важните съвети за стил - и може би най-важният, който по-пухкавите дами трябва да приемат е, че трябва да обличат формата на тялото си. От друга страна, понякога е възможно вашите форми да не съвпадат с 5-те разпространени - тип ябълка, круша, правоъгълник, кръгла или пясъчен часовник форма. Трябва да знаете, че вие може би сте специална и вашите форми могат да бъдат между тях. С помощта на тези съвети вие ще научите как да се обличате според вашата фигура, как да разберете формата си и какво да носите, за да подчертаете определени части на тялото.

2. Заложете на макси рокли, които оформят талията ви


Всички жени мечтаят за онзи изваян женски силует наподобяващ пясъчен часовник. И ако искате да подчертаете още повече своите извивки, изберете рокля, която подчертава талията в най-тясната ви част, която често е точно под линията на бюста.
Ако сте благословени с естествена талия, подчертайте я. Ако нямате ясно изразена талия, създайте илюзия за такава като пристегнете най-тясната част от силуета си, или чрез кройката на роклята, или чрез аксесоари, или като носите правилното бельо.

3. Изберете рокля, която ви приляга

Прекалено големите рокли всъщност могат да ви накарат да изглеждате още по-пълни и небрежни, докато тези, които са твърде вталени, могат да ви накарат да се чувствате неудобно. Всички знаят това, така че винаги избирайте рокля, която е с вашия истински размер, най-подходяща за вашата форма на тялото.

Тъй като обаче размерите на дрехите могат да варират значително в зависимост от магазина или марката, вземете няколко размери, когато пазарувате и изберете кое е най-подходящото, независимо от размера, който пише. И не се страхувайте да носите вталени дрехи, тъй като те могат да подчертаят вашите форми.

4. Изберете удобен стил

Бъдете верни на собствения си стил и избирайте рокли в големи размери, които прилягат на вашите форми и ви карат да се чувствате комфортно, стилно и уверено. Винаги се придържайте към личните си стилове и намерете най-подходящото облекло (или рокля), което наистина обичате да носите. Купете рокли, които наистина харесвате и ви стоят добре, за да можете да ги носите с удоволствие. Приемете един съвет не се ръководете сляпо от актуалните модни тенденции, тъй като те не са подходящи за всички. Вместо това уверете се, че избраните от вас модели допълват вашите извивки и подчертават позитивите ви.

5. Подчертайте вашите силни страни

5. Подчертайте вашите силни страни
Открийте вашите силни страни, които искате да подчертаете, като това може да са вашите крака, убийствени извивки или деколте. Някои жени с по-пищни форми смятат, че „не им е позволено" да подчертават силните си страни. Всъщност това са пълни глупости! Можете просто да покажете страхотните си крака, като изберете рокля, която стига точно над или до коляното, докато модел роклята пеплум може да подчертае силуета на пясъчния часовник. V-образно деколте също е чудесен избор, ако искате да подчертаете хубавата си ключица и линия на бюста. Най-ласкателните деколтета за по-пухкавите дами са V-образно деколте и деколте тип лодка.

6. Изберете висококачествена материя

6. Изберете висококачествена материя
Особено важно е моделите рокли в големи размери, които избирате да бъдат изработени от висококачествени материи, които няма да избледнеят, да се разпънат и да загубят формата си. Най-добре е да заложите на материи като сатен, памук или коприна, които ще заемат формата на тялото ви, без да загубят своите високи качества.

7. Намерете правилното бельо

Дори една невероятна, страхотна рокля може да изглежда по-зле, ако не носите подходящото бельо. То е много важно за дамите с по-пищни форми и именно поради тази причина препоръчваме да избирате сутиени, гащи или бодита, които прилягат на вашата фигура и са удобни за носене.

8. Играйте с аксесоарите

Бижута, шалове, чанти, обувки, чорапогащи и наслояване са онези видове аксесоари, които могат да направят страхотно облекло.

9. Цветовете и принтовете са страхотни

Да, черното създава илюзия за по-слаб силует и е страхотен цвят за прикриване на проблемните зони, но това не означава да забравите за по-ярките цветове и щампи. Не бъдете скучни, като носите само онези обикновени, неутрални цветове. Уверете се, че добавяте ярък цвят към всяко облекло.

10. Всичко е свързано със самочувствието и любовта към себе си

И накрая, всички сме чували модни предимства и недостатъци - особено за макси дрехите - като например да кажете „не" на ярките цветове или хоризонталните ивици, които само ви правят да изглеждате по-широки и т.н.
В тази статия няма да ви помолим да следвате или нарушавате тенденциите, но ще ви помолим да изберете кое работи най-добре за вас. Защото що се отнася до стила, всичко на 100% зависи от вашето самочувствие и любов към себе си

Да знаете как да се наслаждавате на живота и да се обличате с комфорт и увереност е много по-важно, отколкото да мислите дали трябва да спазвате или нарушавате правилата. Ако се чувствате добре да се обличате според модните тенденции, продължете. Ако мислите, че те ви потискат, зарежете ги. Просто направете най-доброто и изглеждайте и се чувствате добре в кожата си. Всички избори са ваши и никой не бива да ви ги отнема, защото определено модата трябва да ви предоставя удоволствие, а не обратното.

Подобни статии

3 съвета при избор на холна секция

3 съвета при избор на холна секция

Всекидневната е любима зона за отдих в повечето домове. Това е причината да отделим такова голямо внимание на нейното обзавеждане. Мебелите,...

Какви са модните тенденции при роклите за този сезон?

Какви са модните тенденции при роклите за този сезон?

Кажете има ли нещо по – изискано, зашеметяващо и стилно от дама, облечена в ефектна рокля? Роклите от край време са едни от най - предпочита...

Съвети при обзавеждане на детски стаи за момчета от Мебели Плам

Съвети при обзавеждане на детски стаи за момчета от Мебели Плам

Изборът на обзавеждане на детска стая за момче не е никак лесна задача за родителите и за интериорните декоратори. Както се казва, момчетата...

Съвети за безопасност при работата с ръчни и електрически инструменти

Съвети за безопасност при работата с ръчни и електрически инструменти

  Неправилното им използване може да доведе до нараняване и дори потенциална загуба на пръст, око или друга част от тялото, при по-рисков...

Предизвикателните дамски сандали за лятото

Предизвикателните дамски сандали за лятото

С настъпването на лятото идва ред да се замислим какви дамски сандали ще носим в горещите дни, но когато си ги избираме, трябва да се съобра...

web fusion

web fusion

84 публикации

Публикувано
Публикувано

31.03.2021

Обновено
Обновено

31.03.2021

Прочетено
Прочетено

1080

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия