Какви са модните тенденции при роклите за този сезон?

Кажете има ли нещо по – изискано, зашеметяващо и стилно от дама, облечена в ефектна рокля? Роклите от край време са едни от най - предпочитаните дамски дрехи и няма дама, която държи на стила и добрия

Кажете има ли нещо по – изискано, зашеметяващо и стилно от дама, облечена в ефектна рокля? Роклите от край време са едни от най - предпочитаните дамски дрехи и няма дама, която държи на стила и добрия си външен вид, която да не притежава поне няколко рокли в гардероба си.

Те са секси, стилни, елегантни и нежно обгръщат и подчертават женските форми и нито една дама не може да им устои.

Тъкмо поради тази причина и този моден сезон дизайнерите не ни разочароваха и представиха изключително голямо разнообразие от всекидневни, официални и булчински рокли.

Кои са актуалните модни тенденции и как да бъдете стилна и елегантна всеки ден ще се опитаме да ви разкажем сега.

Всяка дама, която държи да изглежда зашеметяващо знае, че трябва да има в гардероба си вечната малка черна рокля. Малката черна рокля може да ви измъкне от всяка ситуация, тъй като е класическа и подходяща за всеки сезон и повод.

Освен задължителната черна рокля обаче, тази година модните диктатори се връщат назад във времето и налагат ретро стила, който винаги е вълнувал дамите. Така че дами, развихрете въображението си и изберете рокли, които се вписват във вашия начин на живот. Можете да избирате сред изключително разнообразните форми, дължини, цветове - просто грабнете това, което ви е на сърцето.

Ако не ви се обикаля по магазините, можете да разгледате продуктовия каталог на един от най - популярните магазини за дамски и мъжки дрехи Hipremag, където не само ще откриете всичко, от което имате нужда, но ще получите ценни съвети за модните тенденции този сезон.

И все пак, на какво да заложите тази зима и пролет?

Много актуални са както вталените рокли малко над или малко под коляното, описващи женските форми, така и свободните рокли в стил ” хипи”.

Интересното е, че този моден сезон при роклите се завръщат и воланите, къдрите от рамо до рамо или по цялата дължина на роклята, както и нещо съвсем забравено като обемна долна част на роклите.

Много актуални са роклите, оформени с басти или с огромни джобове, които подчертават бедрата на всяка дама по един невероятно съблазнителен начин.

Модните цветове са изключително разнообразни, като модните диктатори са се постарали да придадат повече весело настроение в студените и мрачни зимни месеци. Разбира се, без вечното черно не може да мине нито един моден сезон, но ако искате да сте модерни и актуални е добре да заложите на цвят горчица, малиново, кафяво, зелено, оранжево, лилаво и светлорозово.

Материите при роклите, които предлагат модните дизайнери също са много разнообразни като се започне от вълна, трико, тафта, дантела, кожа, кадифе, пера и други.

Ако искате да узнаете подробности за модните тенденции за този сезон и искате да закупите най - подходящите рокли за вас, можете да разгледате един от най - популярните и стилни магазини Хипермаг, където ще откриете най - актуалните рокли за сезона.

В Hipremag ще откриете точно роклите, за които сте си мечтали и ще получите професионални съвети за форми, цветове и материи.

Подобни статии

Модни тенденции за зима на 2012/2013 година

Модни тенденции за зима на 2012/2013 година

През погледа на Trendberry, новата им колекция е пълно олицетворение на световните модни течения. На първо място се обръща внимание на елега...

Обзавеждане за баня и мебели в интернет каталог

Обзавеждане за баня и мебели в интернет каталог

Банята допринася  за отдиха в дома. В това се  включват  и нужните елементи в съвременното обзавеждане за баня – фаянс, теракота, мрамор, ст...

ДАМСКАТА ЧАНТА – МИКРОВСЕЛЕНА

ДАМСКАТА ЧАНТА – МИКРОВСЕЛЕНА

Дамската чанта – това необятно пространство, отъждествяващо се с микрокосмос за жените и неразбираема загадка за господата.Всяка от нас поби...

Перфектните цветове за съблазнителни дами с червени коси

Перфектните цветове за съблазнителни дами с червени коси

Каква е вашата тайна за стилна и атрактивна визия? Модните тенденции се променят непрекъснато. Всеки сезон поставя фокус върху различни стил...

Какви парфюми да изберем за Коледа 2014

Какви парфюми да изберем за Коледа 2014

След така да го наречем празничното начало на днешната статия мисля да споделя какво научих относно тенденциите при парфюмите които ще са на...

seowebdesign

seowebdesign

27 публикации

Публикувано
Публикувано

12.10.2012

Обновено
Обновено

08.01.2013

Прочетено
Прочетено

1447

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия