Реклама в Google Adwords или SEO

Реклама в Google Adwords или SEO
Доста фирми изпитват затруднение в това дали да изберат реклама в Google Adwords или услуги по SEO оптимизация. Ето отговорът на този въпрос.

Още веднъж за онлайн рекламата и SEO оптиимизацията

Да предположим, че имате най- обща представа какво е Adwords и какво SEO и изпитвате затруднение в избора си, нека ги сравним:
• Adwords е рекламната платформа на Google, докато принципите на SEO са приложими за всички търсачки.
• Adwords трафикът е платен, докато SEO трафикът е безплатен (така се смята в рекламната индустрия,но това не е точно така)
• Adwords рекламите се появяват най- отгоре и най- отдолу в Гугъл и при определени условия вие може да получите една от тези позиции, докато при SEO трябва да поработите доста по- усилено, за да получите една от тези добри позиции в резултати от търсене.
• Adwords е по- бърз от SEO, тъй като може да създадете рекламни кампании почти моментално и да започнете да получавате желания трафик, докато при SEO ви трябва много повече време (особено за нови уебстраници) за добро класиране и трафик.
• С Adwords е по- лесно да изчислите ROI, докато при SEO е по- трудно, защото има много повече фактори, които играят роля, не е само да дадете пари и да чакате приходи.
• Когато спрете вашата Adwords кампания, трафикът също спира, а когато започнете да имате трафик със SEO, това ще продължи дълго време.
• С Adwords може да имате за цел много ключови думи едновременно, докато при SEO трябва да се фокусирате върху няколко за по- добри резултати.
• С Adwords може да рекламирате с банери или текст в други уебсайтове, които използват Google Adsense, a резултатите от SEO са само за страниците с резултати от търсенето.


Кое е най- доброто за вашия маркетинг?


Новите компании могат да започнат с AdWords
Има компании, които започват като SEO агенции с основна цел интернет маркетинг кампаниите им да помогнат на клиентите им да имат по- голям трафик от търсачките чрез SEO, но с годините и от опита си с клиенти, работещи в различни области, осъзнават, че хората със собствен бизнес понякога имат нужда по- бързо от резултати и тогава на помощ идва Adwords.
Най- голямото преимущество на Adwords пред SEO е, че дава по- бързо резултати. Трябва да плащате за всяко от посещенията, които имате от Аdwords, но ако кампаниите ви са доходни, това ще оправдае инвестицията в PPC и ще постигнете бизнес целите си.
Adwords е идеален за начало и за нови компании, които искат бързо да постигнат определен трафик, за да имат продажби, да привлекат нови клиенти или дори да тестват продуктите си, процедурите и ефективността на уебстраницата си и всякакви други компоненти в процесите си на продажби или маркетинг. Винаги трябва да търсите опитни агенции. Вижте повече на cherry-adv.net

Категории

Разни

Подобни статии

Какви са възможностите за избор на реклама във Варна

Какви са възможностите за избор на реклама във Варна

Видове рекламаВсе повече хора предпочитат да изберат рекламна агенция, която вместо тях да се занимае с проучванията на пазара, както и рекл...

Рекламна кампания

Рекламна кампания

Когато стартирате нов бизнес, без значение от сферата, в която сте избрали да се развивате ще имате нужда от реклама. В днешно време потреби...

5 стъпки за одит на акаунт в AdWords

5 стъпки за одит на акаунт в AdWords

5 стъпки за одит на акаунт в AdWords1. Последните функции на платформата Платформата за PPC реклама AdWords се променя невероятно бързо. Въ...

Google AdWords - 3 големи промени в Google AdWords

Google AdWords - 3 големи промени в Google AdWords

Първа промяна: Кампаниите се целят към всички устройтва С внедряването на нови развити кампании , вероятно повече няма да имате възможностт...

Скрити линкове в сайтовете

Скрити линкове в сайтовете

Скритите линкове в сайтоветеНапоследък професията SEO оптимизатор стана много популярна. Навсякъде в глобалната мрежа ще намерите примамливи...

One4All

One4All

4 публикации

Публикувано
Публикувано

18.11.2016

Обновено
Обновено

16.11.2016

Прочетено
Прочетено

1252

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия