Причини Да Ползвате или Не Кейсове за Телефон

Причини Да Ползвате или Не Кейсове за Телефон
Много хора се чудят дали да си вземат кейс за телефон или не. Имат опасения, че ще е твърде неудобно или пък не са напълно сигурни в избора си. Ето ви кратки отговори на честите запитвания.

Вероятно имате смарт фоун, който ползвате за толкова много работи, че чак се чудите как изобщо сте живели преди години с обикновения си телефон, който можеше да прави просто обаждания, праща съобщения и ви позволяваше да правите рекорди на змията.

Но тези нови технологии правят мобилните устройства по-скъпи и по-неустойчиви. От където се създава една нова индустрия - мобилни аксесоари и защита. И хората се питат - дали да си вземат протекция или не. Какви са плюсовете и минусите в това да имате кейс за телефон?

Плюсове - Защо да си вземете кейс за телефон?

Защитата

Това е първото и най-важно нещо при един протектор. Дори най-евтините кейсове могат да предпазят телефона Ви от всякакви удари. Статистически погледнато, най-често паданията са от нивото на джоба, което реално не е толкова високо. Но това е достатъчна височина за да получите няколко надрасквания или огъване на корпуса.

Някои марки предлагат по-здрави продукти (напр. Sony). Но други предпочитат да наблегнат на външния вид. И за да го запазите, определено кейс ще помогне.

Разкрасяване

Има красиви има и по-грозновати телефони. Разбира се Вие сте избрали някой, който Ви пасва на вкуса, но същевременно може да е леко скучноват външния вид.

В момента се предлагат безброй много видове кейсове. Като започнем от по-обикновените, които са с картинки и надписи, до такива, които изглеждат на аудио касети, покемони и всякакви други чудновати фигури. Определено ще направят телефона Ви по-красив.

Но и не само красотата е важна. В крайна сметка има няколко водещи лидери в мобилните технологии и хората обикновено купуват най-популярните модели. Шансът да има хора с подобен на Вашият телефон е огромен. Но с един персонализиран кейс ще можете да изпъкнете. И не само това - ще можете да покажете вътрешната си същност. Ако сте фен на Междузвездни Войни или пък на някой футболен клуб - лесно можете да го покажете.

Препродаване

Тази част може да се включи към защитата, но е много важна за това я отделих. Не забравяйте, че вкусовете се менят и моди отминават. Ще дойде времето, когато ще искат да вземете нов телефон и да продадете стария. Как ще е по-лесно - да продадете един очукан телефон или един запазен почти като нов?

Минуси - Какво Ви Спира?

Размер

В този случай размерът може да е от значение. Ако искате една наистина добра защита на телефона си, кейсът може да достигне едни малко по-големи размери. Има доста дебели, гумени или пък просто изчанчени. Тези протектори ще паснат трудно в един нормален джоб. Така че е един наистина неприятен минус.

А кейсовете, които са от по-тънки материи ще могат да предпазят телефона, но не на същото ниво. 

Самата Защита

Е да, калъфът ще защити по-голямата част от телефона, но екранът винаги ще си остане незащитен. За да го защитите ще трябва да купите и отделен протектор, което може да ви дойде в повече.

Зацапват се

Реално погледнато един обикновен гумен или пластмасов кейс може да се зацапа много бързо. Колкото и плътно да полепва, винаги ще остане малко пространство и то ще се запълни с мръсотия. Ако не го чистите редовно, самата материя ще се захаби.

Загряване

Вече голяма част от хората закупуват телефони с хиляди ядра, супер бързо процесори, огромна памет и да извършват по стотина процеса наведнъж. Предполагам сте изпитвали понякога проблеми със загряването.

Е представете си сега как телефона Ви ще загрее ако имате един дебел слой протекция отгоре.


Информацията е поднесена от сайт за кейсове за телефони Casebook.bg

Бърза анкета

Имате ли кейс на Вашият телефон?

Подобни статии

Защо е важно да използвате калъф за телефон

Защо е важно да използвате калъф за телефон

Голяма част от потребителите приемат своя телефон за даденост и го оставят незащитен. Всички потребителите обаче искат устройството им да из...

Пълно ръководство за Спа етикет

Пълно ръководство за Спа етикет

Пълно ръководство за Спа етикетМога ли да избера жена терапевт? Какво трябва да нося в спа центъра? Трябва ли да се обезкосмя преди процедур...

Поддръжка на часовниците

Поддръжка на часовниците

Какво трябва да знаем за поддръжката на часовниците - съвети от Мегамол за часовнициЧасовникът може да издържи много години и дори поколения...

Десет „умни“ автоаксесоара , от които се нуждаете

Десет „умни“ автоаксесоара , от които се нуждаете

Освен задължителните автоаксесоари като комплект за първа помощ и пожарогасител, добавяме още някои принадлежности, които според нас са изкл...

Как да смените счупеното стъкло на телефон Samsung?

Как да смените счупеното стъкло на телефон Samsung?

Инциденти се случват, а един от най-честите злополуки със смартфоните е спукан или счупен стъклен екран. Ако сте изправени пред това затру...

Иван

Иван

2 публикации

Публикувано
Публикувано

13.08.2015

Обновено
Обновено

12.08.2015

Прочетено
Прочетено

1722

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия