От развълнувани до натоварени – избор на услуга в спа център

От развълнувани до натоварени – избор на услуга в спа център
Вашият график най- накрая се е освободил или любим човек ви е купил ваучер за подарък. Така или иначе сте развълнувани като знаете, че на хоризонта е едно прекрасно изживяване в спа център.

От развълнувани до натоварени – избор на услуга в спа център

Вашият график най- накрая се е освободил или любим човек ви е купил ваучер за подарък. Така или иначе сте развълнувани като знаете, че на хоризонта е едно прекрасно изживяване в спа център. Така е, разбира се, докато не погледнете предлаганите услуги.

Ами сега? Е, вълнението става по-скоро чувство на безпокойство, тъй като натоварващото решение да изберете „перфектната" услуга се стоварва върху вас.

Въпреки, че по света спа центровете са различен, услугите са едни и същи. Клиентите са насърчавани да прегледат над десетки услуги със сензационни продукти и да изберат най- доброто за себе си. Често за съвет при избора се търсят спа рецепционистите и персонала. Това поставя и клиента в привидно неудобно положение. Той трябва да се довери на персонала на избраният спа център, вземайки решението „на сляпо", но пък от своя страна спа центърът се стреми клиентите да бъдат доволни, което е гаранция за удовлетвореност.

Както и да е, няма причина да се притеснявате, тъй като тази бърза справка ще ви помогне да разберете най- често срещаните услуги във всеки спа център по света.

  • Шведски масаж – масаж с лек до среден натиск, включващ омесване, твърди удари, насочени към различни точки на напрежение в тялото. Най-често се изпълнява с лосион, олио или крем, за да осигури гладко плъзгане на ръцете на масажиста по тялото ви.
  • Дълбокотъканен масаж – масаж със среден до силен натиск, също наричан спортен масаж, който помага да се редуцира напрежението и сковаността в мускулите.
  • Спа маникюр/педикюр – поддръжка за естествени нокти и ръце/крака, която предоставя подрязване и оформяне на ноктите, премахване на кожички, ексфолация, масаж и нанасяне на хидратиращ крем и лак.
  • Пилинг на тяло – процедура за тяло, предлагана във всеки спа център, при която се използват соли, и други пилинг материали, за ексфолиране на тялото и премахване на мъртвите клетки от него.
  • Почистване на лице – Дълбоко почистване на лице, шия и деколте, което включва пара, маски, кремове и овлажнители; масаж на лице, деколте и рамене, за да усъвършенства кожата. Екстракция (премахване на бели и черни комедони) се прави само при необходимост.

Това, разбира се, не е пълен списък на предлаганите в почти всеки спа център услуги. Ако не желаете да сте в ситуация сами да избирате подходящите за вас услуги, можете да се доверите на професионалистите на Спа и Релакс Център Блясък (www.sparelaxzone.com), които ще се погрижат да получите най- подходящата за вас терапия.

Категории

Разни

Подобни статии

Как да изберем правилното място за курсове в Бургас?

Как да изберем правилното място за курсове в Бургас?

Как, как, как?Един въпрос, на който няма как да получите еднозначен отговор, но за сметка на това, могат да бъдат дадени полезни насоки. В и...

Филизене на лозата

Филизене на лозата

Премахването на излишните леторасти на лозите през пролетта се нарича филизене. То е най-важната операция от комплекса на зелените резитби з...

Как да изберем безопасни детски стоки?

Как да изберем безопасни детски стоки?

  „Как да избера безопасни детски стоки?" Сигурно всички майки са си задавали този въпрос. Знаем, че в определена възраст детето е готово...

Най-известните процедури в спа център

Най-известните процедури в спа център

Най-известните процедури в спа центърВ миналото посещението на спа център означаваше, че вероятно ще си направиш маникюр и педикюр, и може б...

Различни групи аромати срещани в модерните парфюми

Различни групи аромати срещани в модерните парфюми

Различни групи аромати срещани в модерните парфюми                 Докато си избираме или търсим подходящ за нас парфюм, малко хора си дава...

kraspeto

kraspeto

12 публикации

Публикувано
Публикувано

17.09.2014

Обновено
Обновено

16.09.2014

Прочетено
Прочетено

1034

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия