Най-известните процедури в спа център

Най-известните процедури в спа център
В миналото посещението на спа център означаваше, че вероятно ще си направиш маникюр и педикюр, и може би евентуално масаж. Днес повечето спа центрове предлагат много по- напреднал избор.

Най-известните процедури в спа център

В миналото посещението на спа център означаваше, че вероятно ще си направиш маникюр и педикюр, и може би евентуално масаж. Днес повечето спа центрове предлагат много по- напреднал избор, отколкото спа центъра, в който майка ви и баща ви са ходили преди. Технологичните подобрения са направили спа центровете една единствена дестинация за третиране на множество части на тялото, предлагайки широка гама от вълнуващи и удовлетворяващи процедури.

Навсякъде по света множество спа центрове са направили име, като предлагат здравословни, естествени процедури, които имат за цел да съживят, подмладят и освежат тялото, лицето и кожата. Тъй като хората бързат да хванат юздите на младежкия вид, всеки спа център предлага множество процедури за постигане на целта здраве и красота. Също така е чудесна алтернатива за тези, които не желаят да минат под ножа и да се предадат на пластичната хирургия. По- долу ще намерите някои от най-често и не толкова често срещаните процедури, които един спа център може да ви предложи.

Процедури за лице
Когато става въпрос за релаксиране на мускулите на лицето или изглаждане на груба, изморена или увредена от слънцето кожа, процедурите за лице са чудесно решение. Днес процедурите с морски водорасли са популярни във всеки спа център. Слагат подхранваща и хидратираща маска на лицето. Тази органична процедура ползва съставки от природата, за почистване и масажиране на лицето. Също така има процедури, които са фокусирани само върху ревитализиращите качества на маската. Понякога са включени съставки, като мед, краставици или бадем.
Резултатът от различните процедури за лице варира от подновяване на кожата, повишаване на еластичността й, по- гладка текстура на кожата, намалява порите. Обикновено една добра процедура за лице е около час- час и половина.

Масажи
Когато тялото се нуждае от облекчение на болките, масажът в спа център е страхотен за това, както и за релаксиращ резултат. Някои спа центрове таксуват на минута, като се използват преносими столове за масаж. Има цялостни масажи, които спомагат най- вече за облекчаване на стреса и напрежението. Терапевтичният масаж се състои от комбинация от дълги поглаждащи движения и омесване на мускулите. Може също така да изберете ароматерапевтичен масаж. При него се ползват различни етерични масла, които работят чудесно за тялото и духа.

В някой спа център може да се сблъскате с масажи на определени части на тялото. Например, масаж на скалпа и главата, имащ за цел да възстанови и подмлади тези области. Не само се отпускат напрегнатите мускули, но и се премахва главоболие и проблеми със синусите. Също така рефлексология, която работи върху определени точки на стъпалата, за да се намали стреса и да се увеличи релаксацията.

Процедури за ръце и нокти
Можете да си направите маникюр във всеки салон, но какво ще кажете за по- задълбочените процедури, които лекуват ръцете, пръстите, кожичките и ноктите. Всеки спа център излиза извън обичайното пилене и полиране на ноктите. Основните процедури за нокти обикновено включват изрязване на нокти и кожички, последвано от масаж на ръцете. За приключване на процедурата се полират или лакират ноктите. Какво омекотява ръцете и краката? Опитайте процедура с топъл парафин, който също облекчава напрежението в мускулите. Що се отнася до стъпалата, спа педикюрите са най-доброто решение при посещението на спа център.

Терапии за тяло
Цялото тяло заслужава внимание при посещение на спа център. Отговорът им за предоставяне на завършено посещение е в предлагането на множество терапии за тяло. Билковите репинги са чудесен начин за хидратиране на кожата и за детоксикация. За тези, които търсят естествен начин за премахване на няколко сантиметра, билковият репинг е добър, натурален избор, показващ един от най-ефективните начини за намаляване на целулита. Понякога той е съпроводен от масаж. За енергизиране на тялото, може да изберете пилинг с морска сол. Маските с морски водорасли дават така необходимата влага на кожата. Възможностите са безкрайни когато става въпрос за терапии за тяло в спа център.

В Спа и Релакс Център Блясък (www.sparelaxzone.com) можете да намерите всички изброени процедури и още много...

Категории

Разни

Подобни статии

Какви пафюми, козметика и процедури да използват тийнейджърите за да са център на внимание?

Какви пафюми, козметика и процедури да използват тийнейджърите за да са център на внимание?

Разкрасителните процедури при тийнейджърите са изключително важни защото точно това е времето на големите купони. Не искате момчетата да се ...

Менструални разтройства

Менструални разтройства

Отклоненията от нормалния характер на менструацията могат да засегнат всяка една от основните й характеристики — интервал, ритъм, времетраен...

Пълно ръководство за Спа етикет

Пълно ръководство за Спа етикет

Пълно ръководство за Спа етикетМога ли да избера жена терапевт? Какво трябва да нося в спа центъра? Трябва ли да се обезкосмя преди процедур...

Турска баня (хамам) в Истанбул – топ 5 места за посещение

Турска баня (хамам) в Истанбул – топ 5 места за посещение

Турска баня (хамам) в Истанбул – топ 5 места за посещениеИма много исторически Турски бани (хамам) в Истанбул и е много трудна задача да се ...

Видими капиляри по лицето

Видими капиляри по лицето

Съдови звезди и телангиектазии са повърхностно разположени кръвоносни съдове, тънки като косъм, червени или сини на цвят, които създават зна...

kraspeto

kraspeto

12 публикации

Публикувано
Публикувано

23.02.2015

Обновено
Обновено

20.02.2015

Прочетено
Прочетено

1335

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия