Може ли да се направят спални по поръчка

Може ли да се направят спални по поръчка
Как да съобразим мебелите с размерите на нашата спалня?

Спалня по ваш вкус - изработена по поръчка

Когато избираме мебели било то за кухня, всекидневна, спалня или детска стая, винаги се съобразяваме с това колко е голямо пространството във въпросната стая.

И въпреки това е много трудно да попаднем на композиция или мебел, която да запълни точно нашето място. Вярно, че повечето мебели се правят по стандарт, но пък жилищата в България не си приличат. Някои, особено къщите, са строени в причудливи форми, със странни гънки на стените, които би било добре да се запълнят, но няма как. Или пък отнемат от свободното пространство на стаята и така се губи ценно място, на което може да поставите скрина, за който толкова сте мечтали. Като цяло е трудно да се намери точно обзавеждането, което да си пасне идеално с вашето пространство.

Как обаче да се справим с празното място, което остава незапълнено? Има един начин – да си поръчате мебели по поръчка. Например за спалнята. Много фирми вече предлагат и спални, изработени по поръчка. Не е проблем да отидете в някоя мебелна къща, да си харесате модел спалня и да пожелаете да ви се изработи в размери, като за вашият дом. Предлага се в някои случаи и услугата измерване на пространството, което може да направят служителите на фирмата, така ще сте сигурни, че няма да се случи недоразумение с вашата спалня.

Различните видове спални по поръчка имат голямо преимущество, защото всяка една от тях е изработена по проект, който има за цел да запълни максимално точно вашето пространство. Когато си поръчвате някоя от показаните в каталога спални по поръчка е почти сигурно, че няма да останете разочаровани.

Както споменахме по-рано единственото, което трябва да се направи е да се вземат мерките на помещението, като фирмите разполагат със специалисти, които при обаждане от клиента, уговарят среща и мерят.

След това се прави поръчката и уговарят се сроковете за изработка на мебелите. При някои материали се изисква повече време, за да се изработят мебелите. Фирмите предимно предлагат изработка по поръчка на спални и всякакви мебели от ПДЧ, МДФ, естествен фурнир. Рядко може да намерите някой да изработи мебели от масивна дървесина, освен ако не е професионален мебелист. Дървото се подлага на много по-прецизна обработка, което за жалост не може да стане с машини за масово производство на мебели. А времето е толкова, колкото, ако не и повече, отколкото на мебелите от МДФ или ПДЧ.

Заради кризата много фирми предлагат безплатно взимане на размери, доставка и монтаж на мебелите. Затова, ако отдавна си мечтаете за спалня по поръчка, може би точно сега е времето да навиете половинката и да си поръчате такива мебели.

Може би ще се запитате дали това, че се изработват по поръчка няма да намали цветовите гами? Това не е така, всяка една себеуважаваща фабрика за производство на мебели или средно голяма мебелна къща като www.mebelidibo.com, разполага с плочи с невероятно много цветови гами, с които задоволяват и най-големият каприз на клиентите си. Така че може да си поръчате най-невероятния и рядко срещан цвят за врати на гардероба на детската стая, като например пепел от рози, и е абсолютно сигурно, че ще го получите.

Категории

Дом, Интериор

Коментари за Може ли да се направят спални по поръчка

  1. 1.

    Добре подбран текст с цел SEO оптомизация.

Подобни статии

Облекло, чист въздух и слънце за бебето

Облекло, чист въздух и слънце за бебето

Завивки и температура на стаята. Най-трудният въпрос за един лекар е да отговори с колко завивки да се покрива бебето. Това, което може да н...

10 съвета как да откриете подходящите тапети за вашия дом

10 съвета как да откриете подходящите тапети за вашия дом

  Благодарение на тях може да добавите текстура, модел или живописна сцена на вашите стени и така да промените изцяло облика на вашето жи...

Историята на плуговете - от създаването им до днес

Историята на плуговете - от създаването им до днес

Фермерите по времето на Джордж Вашингтон разполагали с инструменти, които с нищо не превъзхождали тези на хората живели по времето на Юлий Ц...

Как да изберем правилното спално бельо за нас?

Как да изберем правилното спално бельо за нас?

Сънят е важен, съотвено и спалното бельо.Сънят е много важна част от нашият живот. Тогава тялото се отпуска и се презарежда за изпитанията, ...

Как да се снабдите с електронен магазин

Как да се снабдите с електронен магазин

Ако искате да пренесете търговията си в интернет, то най-вероятно имате нужда от изработка на електронен магазин. Последният може да бъде съ...

mebelidibo

mebelidibo

1 публикации

Публикувано
Публикувано

26.10.2015

Обновено
Обновено

24.10.2015

Прочетено
Прочетено

1226

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия