Модерни тенденции и технологии при интериорни врати за 2018 година

Модерни тенденции и технологии при интериорни врати за 2018 година

В края на годината започват какви ли не класации: бизнес дама на годината, най-предпочитан вестник, най-рейтингово предаване, най-въртян в класациите клип… Разбира се, че и при обзавеждането и вътрешният дизайн също ще има първенци и изгубили.

През последните няколко месеца светът на интериорните врати се пренареди за пореден път. Смяна в цветове, стилове и технологии. След като търсенето определя предлагането, производителите на врати бяха принудени да сменят възгледите си тотално. Да започнат да създават нещо ново, което да очарова пазара.

И като всичко свързано с модата и тук правилото "Всичко добре забравено старо е ново и модерно" изигра основна роля. Производителите на врати се върнаха към изчистените класически форми. Дизайнът стана мек и изчистен.

Контрастите и цветовете с крещяща гама отстъпиха място на бялото, във всички негови нюанси - полярно бяло, алпийско, сибирско, бял лак. Белите врати умеят да се слеят със стените, което дава усещане за пространство и въздух. Именно това ще бъде водещо през 2018 г.

Хората търсят уют и много светлина. За това остъклените модели започват да избутват умело плътните врати от стълбичката на шампионите.

Клиентите искат дори спалните им врати да пропускат светлина. Затова изцяло стъклените врати завоюваха челните места в класациите.

Друг цвят, който от години си топли мястото във вътрешният дизайн е кафявото. То определено мина през много трансформации в нюансите си, но за 2018 г. светлите му попадения в златен дъб и ясен ще бъдат най-актуални.

От цветовете определено бялото и кафявото ще бъдат най-предпочитани. Като характеристики за 2018 г. създателите на интериорни врати залагат на максимата "Качество за сметка на количество".

Дебелината на крилото при интериорните врати се ограничава до 50 мм, за сметка на това шумо- и топлоизолацията се подобрява, благодарение на новите технологии.

Цялостният облик на вратите се променя много и от гледна точка на това как ще изглежда касата. Определено клиентите през 2017 г. отправиха поглед към новите иновационни технологии на врати, чиито каси обличат панел - страхотно решение, с което се избягва къртенето. Тенденцията ще продължи и през 2018 г.

Друго още по-иновационно решение са вратите със скрити каси - без первази. Като хит за годината статистиката определя врати, при които касата почти отсъства. Рамките са много плоски и почти се сливат със стената. Наричани на жаргон "undercover" /каси под прикритие/, те се очертават като абсолютен хит.

Все по–актуални и достъпни стават и вратите оборудвани с т.нар. технология "Smart home". При нея всички важни електрически уреди и врати са свързани в дигитална мрежа. Това позволява включването на радиатор и затварянето на вратата едновременно само с едно копче от смартфона или таблета.

Системата "Ergos" също предизвиква интерес. При нея интериорните врати се отварят само със залюляване или плъзване. Подходящи са за семейства с малки деца или домашни любимци.

Тенденциите са много и различни, но всички те търсят хармония за своя краен потребител.

 

Интериорни врати от Порта Нова Пловдив

Категории

Дом, Интериор

Коментари за Модерни тенденции и технологии при интериорни врати за 2018 година

  1. 1.

    заем! заем! кредит!!!Търсите ли за почтен и акредитирани частен заем компания, която предоставя заеми за живота възможност.Ние предлагаме всички видове кредити в много бързо и лесен начин, лични заеми, кола заеми, ипотечни кредити, Студентски кредити, бизнес кредити, инвестиционни кредити, дълг консолидация и много повече.Са били отхвърлени от банки и други финансови институции?Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека? Дао, не изглежда повече като ние сме тук, за да направи всичките си финансови проблеми е нещо от миналото.Ние да кредитира средства на лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2 %.Няма осигурителен номер се изисква и не кредитна проверка изисква, 100 % гарантирана.Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждни и поддържащо помощ и ние ще се радваме да ви предложим един заем.След това ни изпратете имейл на: (victoriaemmanuelloan@gmail.com) да кандидатстват за заем

Подобни статии

Как да направим новият си дом по-модерен

Как да направим новият си дом по-модерен

Когато дойде време да се преместите в новият ви дом, независимо дали е ново строителство или е старо, то вие искате новото ви обзавеждане да...

Тенденции и стил в златната бижутерия през 2018 година

Тенденции и стил в златната бижутерия през 2018 година

Ето кои са най-актуалните златни бижута, които ще властват през 2018 годинаТъй като модата винаги се „връща", тази година при златните бижут...

Какви промени могат да настъпят в билките при изсушаването им

Какви промени могат да настъпят в билките при изсушаването им

След откъсването на съответните части при събирането на билките те съдържат голямо количество вода и всички техни клетки са още живи. Ако те...

Всичко за покупката на недвижими имоти

Всичко за покупката на недвижими имоти

Намерете отговорите на сложните въпроси! Дали това е точното време за закупуването на недвижими имоти от Imotifree.bg? Предимствата да...

ДОМАШНИЯТ РЕМОНТ – ЧАСТ 3 – БОЯДИСВАНЕТО

ДОМАШНИЯТ РЕМОНТ – ЧАСТ 3 – БОЯДИСВАНЕТО

ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕМ?Може би двете най-важни решения, свързани с боядисването на дома ви, са изборът на клас боя и изборът на цветове и цвето...

Павел Маринов

Павел Маринов

6 публикации

Публикувано
Публикувано

23.02.2018

Обновено
Обновено

22.02.2018

Прочетено
Прочетено

11574

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия