Как да закупя дигитално издание на игра за компютър от България?

Как да закупя дигитално издание на игра за компютър от България?
Научете от къде да закупите дигитално издание на компютърна игра от български онлайн магазин, която да започнете да играете веднага!

Закупуването на любимата компютърна игра може да се окаже по-сложно отколкото си мислим. Първото нещо, за което трябва да помислим е дали играта, която искаме да закупим да бъде на магнитен носител (CD, DV, Blu-Ray) или предпочитаме по-иновативният и бърз вариант – дигитално копие, което да активираме в акаунта си в Steam, Uplay и т.н.

Разбира се, за колекционерите винаги е по-добре да изберат магнитният носител, който носи със себе си и други радости, освен самата игра, но за типичният геймър мигновенната доставка е най-важният критерий при избора на доставчик на игри.

В тази статия ще се спрем на вторият вариант, а именно:

Закупуването на дигитално издание на игра от български онлайн магазин

Много онлайн магазини предлагат физическите издания на игрите, но при тях следва да се отбележи, че доставката може да отнеме повече време – от 2 до 7 работни дни, както и да доведе до допълнителни разходи за доставка. Хубавото на дигиталните версии на игрите е, че те идват при нас веднага след направено плащане, на оставеният при поръчката e-mail и можем да ги активираме и играем веднага.

Поне това важи за онлайн магазин за дигитални издания на игри – GameDay.bg
В онлайн магазин GameDay се предлагат само дигитални версии на най-популярните заглавия на игри, като плащането също е удобно за българският потребител. Приемат се плащания с ePay, EasyPay, B-Pay и директен банков превод.

Сайта е направен изключително приятелски и всички предлагани игри могат да бъдат активирани и играни на територията на целият ЕС.

Програмата за лоялни клиенти на GameDay

Другото интересно нещо е програмата за лоялни клиенти на GameDay, която позволява на потребителите да печелят гейминг точки, които да използват за отстъпки от бъдещи поръчки. Гейминг точките могат да бъдат печелени от завършени поръчки, писане на ревю за вече закупена игра, регистиране на потребител от Ваш реферален линк или закупуване на игра от реферален линк, който може да направите от потребителския си профил на сайта и да разпространявате, както намерите за добре!

Закупете игра, която не присъства в каталога на сайта

В случай, че сте си набелязали игра, която не присъства в каталога на GameDay, просто напишете e-mail във формата за контакти на сайта и ще се опитаме да я намерим на най-добрата цена за Вас, в рамките на 1 работен ден!

Подобни статии

Какво е онлайн езиково обучение ?

Какво е онлайн езиково обучение ?

      Представяме ви един нов и много полезен начин за учене – чрез Интернет. Мрежата и компютрите са достъпни, широко разпространени и поле...

Заваръчни апарати и стругове. Какво трябва да знаем за тях?

Заваръчни апарати и стругове. Какво трябва да знаем за тях?

В тази статия ще разберем какво представляват заваръчните апарати и струговете, техните особености и видове. Заваръчни апарати Заваряванет...

Важни промени в историята на Държавен вестник

Важни промени в историята на Държавен вестник

Появата на първи брой на Държавен вестник е регламентирана в България с указ на княз Александър Батенберг през 1879 година на 19 юли. Първ...

Как да печелим пари в интернет напълно безплатно?

Как да печелим пари в интернет напълно безплатно?

Интернет е машина за пари, от която дори и най-обикновенния човек може да се възползва стига само да има компютър с интернет. Разнообразните...

Кои са най-добрите играчки за децата, според тяхната възраст и развитие?

Кои са най-добрите играчки за децата, според тяхната възраст и развитие?

Много безопасни и подходящи материали за играчки бихте могли да откриете у дома. Картонени кутии, пластмасови купи и капаци, колекция от пл...

webseo.bg

webseo.bg

8 публикации

Публикувано
Публикувано

16.05.2018

Обновено
Обновено

03.05.2018

Прочетено
Прочетено

1239

Нередност Докладвай за нередност
5 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия