Как да се противопоставим на хлебарките

Как да се противопоставим на хлебарките
Съвети за това как да се противопоставим на хлебарките дома ни.

Как да се противопоставим на хлебарките

Има много начини да се противопоставим на хлебарките, но за съжаление, с краткотраен ефект. Милиони български граждани изпитват неистов страх от присъствието на косматите насекоми с големи пипала, които смущават съня им. Ето защо в наши дни, съществуват много фирми за унищожаване на хлебарки, но и тук се налага прецизен избор.

Все повече хора наемат професионални услуги по пръскане против хлебарки, като след известно време проблемът се повтаря. Ако искате да избегнете този неприятен момент, потърсете ДДД услуги с гаранция за качество. В такъв случай дори пълзящите натрапници, да се върнат във вашите помещения, фирмата ще бъде принудена да напръска повторно.

Мнозина от вас купуват препарати срещу хлебарки от селскостопански аптеки или магазини за дома. Вероятно този вид инсектициди, ще помогне за временното ограничаване на насекомите, но повярвайте това далеч не е достатъчно, за да се избавите от кафявата или черна напаст.

Ние от фирма Превента ДДД винаги апелираме към домакинствата за спокойствие. Хлебарката сама по себе си не е толкова опасна, че да получавате стрес, който би навредил повече, отколкото самата буболечка. Старите хора са казали „за всяка болка, има билка", тъй че не се травмирайте излишно.

Не бързайте с изваждането на билките, брашното и дафиновия лист. Всички сме чували тези бабини рецепти, ала от опит споделяме, че в по-голямата си част, те са неефективни и са просто загуба на време. Едва ли очаквате, че със захар и сода бикарбонат, ще унищожите стотиците яйца на хлебарките заедно с плода им.

Едно разумно решение е нашумялата стратегия с борова киселини, която дава резултати, но много по-скромни, от онези на фирмата за дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Това ни кара да ви подтикнем към заделяне на малка сума пари за пръскане против хлебарки поне два пъти в годината.

Хлебарките са истински проблем за обществото от много години насам. Пълното им изтребване зависи от начина на пръскане и използвания инсектицид. Разбира се, преценява се нивото на инфекцията и възможностите за тотално унищожаване или поне така правят големите фирми, като Превента в град София.

Не закъснявайте с обаждането си за качествени ДДД услуги, ако искате кошмарите с пъплещи гадинки в дома ви, да спрат веднъж завинаги. За повече информация посетете www.preventa.bg и задайте въпросите си на електронната ни поща, която ще намерите в сайта.

Подобни статии

Борба срещу хлебарките

Борба срещу хлебарките

В жилището се срещат два вида хлебарки: кафяви и черни. Те обитават предимно тъмните места в помещенията, первазите, цепнатините по подовете...

Опасни вредители ли са хлебарките?

Опасни вредители ли са хлебарките?

Хлебарки - как да се преборим с тези опасни вредители в дома Борбата с хлебарките е изключително сложен процес. Въпреки това не бива да с...

Ефективни съвети за борба с хлебарките

Ефективни съвети за борба с хлебарките

Премахнете храната им - съхранявайте храната в запечатани опаковки или в хладилника; отстранете  остатъците, трохи и мазнини, особено от мес...

Как да се справим с вредните насекоми и гризачите

Как да се справим с вредните насекоми и гризачите

Борбата с мухите, бълхите, дървениците, хлебарките, въшките, мишките и плъховете трябва да се съчетае с поддържането на жилищните и сервизни...

Борба срещу мухите

Борба срещу мухите

Познати са много видове мухи, но най-разпространени са домашните. В гниещи отпадъци, гнили плодове и др. мухите снасят наведнаж голям брой я...

mitko

mitko

20 публикации

Публикувано
Публикувано

23.04.2014

Обновено
Обновено

23.04.2014

Прочетено
Прочетено

1954

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия