Как да печелим пари от интернет чрез активност в социалната мрежа

Как да печелим пари от интернет чрез активност в социалната мрежа
Включете се в новата социална мрежа, която плаща пари на своите потребители за тяхната активност.

Обичате ли социалните медии? Прекарвате ли често времето си в тях? Имате ли профил във Фейсбук, Гугъл+, Туитър, Пинтрест, Инстаграм? Задавали ли сте си въпроса „Защо няма някой, който да ми плаща за времето, прекарано онлайн, и за хилядите публикации, харесвания, коментари и съобщения"? Колко би било хубаво, ако някой Ви плащаше за това.

Ето я и добрата новина – вече има такава мрежа. Тя плаща на своите потребители за всяко действие, което те извършат в мрежата – за всяко публикуване, харесване, споделяне, коментиране, изпратено текстово съобщение. Същото, което правите и в другите социални мрежи, но с тази разлика, че получавате пари за това.

Какво трябва да направите за да се включите и Вие?

Можете да се регистрирате от линка по-долу. Регистрацията е лесна и отнема няколко минути. Няма изисквания за членство, няма такси за регистрации. Няма ограничения за това какво да публикувате (с изключение на забранено със закон съдържание), кога и колко.

Какво получавате?

Получавате всички функционалности на социална мрежа – публикувате, харесвате, споделяте, коментирате, създавате приятелства, общувате на воля. Освен това получавате и възможността да печелите от всичко това.

Какво и колко ще спечелите?

Въз основа на своята активност в социалната мрежа Вие печелите точки. Броят точки, които ще получите, зависи от това колко интересно съдържание публикувате. Колкото по-ангажиращо е то за останалите потребители, толкова повече точки ще получите Вие.

Освен това, печелите точки и от хората, които сте поканили, и от тяхната активност. Така че, колкото по-активните сте и колкото повече (активни) хора поканите, толкова повече ще спечелите.

Има също така и всекидневни игри, в които може да се включвате, за да спечелите допълнително точки.

Спечелените точки можете да разменяте за парични и предметни награди при достигане на определен брой точки.

Защо някой ще Ви плаща, за да се „мотаете" в социалната мрежа?

Получаването на реална изгода – парична или предметна – е огромен допълнителен стимул за хората да публикуват много и интересно съдържание. По този начин към сайта се генерира огромно количество трафик и той става привлекателен за потенциалните рекламодатели, които плащат за да показват рекламите си пред огромна аудитория. Така голяма част от приходите от рекламодатели отиват за потребителите – тези които създават съдържанието в сайта.

Ако обичате да общувате, да създавате приятелства и да изразявате себе си, съчетайте полезното с приятното и се включете в новата социална мрежа, която плаща пари на своите потребители за тяхната активност.

Регистрирай се.

Подобни статии

Тенденции при онлайн пазаруването

Тенденции при онлайн пазаруването

Тенденции при онлайн пазаруванетоС всеки изминал ден, Интернет става все по-интегриран в редица сфери, като комуникация, информираност, паза...

Пътна помощ – район Стара Загора: Какво е това и кога имате нужда от нея?

Пътна помощ – район Стара Загора: Какво е това и кога имате нужда от нея?

  Вашата застрахователна компания обикновено си партнира със съществуваща мрежа от фирми, които предоставят услуги за пътна помощ в облас...

Как да печелим пари от интернет

Как да печелим пари от интернет

Как да печелим пари от интернет в днешно време? Има много статии на тема „пари от интернет”. За съжаление 90% от тях продават съмнителна ин...

Какво място заема една социална мрежа в живота ни?

Какво място заема една социална мрежа в живота ни?

Днес социалните мрежи са голяма част от онлайн дейността на всеки собственик на бизнес. Това вече не е просто дума, а начин за правене на ...

Продуктова фотография за начинаещи

Продуктова фотография за начинаещи

Заснемането на определен продукт има свои специфики, които далеч не са свързани само с начина на неговото фотографиране. От значение са също...

Теодора Бонева

Теодора Бонева

1 публикации

Публикувано
Публикувано

15.12.2014

Обновено
Обновено

24.11.2014

Прочетено
Прочетено

5342

Нередност Докладвай за нередност
8 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия