Как да печелим пари от интернет чрез активност в социалната мрежа

Как да печелим пари от интернет чрез активност в социалната мрежа
Включете се в новата социална мрежа, която плаща пари на своите потребители за тяхната активност.

Обичате ли социалните медии? Прекарвате ли често времето си в тях? Имате ли профил във Фейсбук, Гугъл+, Туитър, Пинтрест, Инстаграм? Задавали ли сте си въпроса „Защо няма някой, който да ми плаща за времето, прекарано онлайн, и за хилядите публикации, харесвания, коментари и съобщения"? Колко би било хубаво, ако някой Ви плащаше за това.

Ето я и добрата новина – вече има такава мрежа. Тя плаща на своите потребители за всяко действие, което те извършат в мрежата – за всяко публикуване, харесване, споделяне, коментиране, изпратено текстово съобщение. Същото, което правите и в другите социални мрежи, но с тази разлика, че получавате пари за това.

Какво трябва да направите за да се включите и Вие?

Можете да се регистрирате от линка по-долу. Регистрацията е лесна и отнема няколко минути. Няма изисквания за членство, няма такси за регистрации. Няма ограничения за това какво да публикувате (с изключение на забранено със закон съдържание), кога и колко.

Какво получавате?

Получавате всички функционалности на социална мрежа – публикувате, харесвате, споделяте, коментирате, създавате приятелства, общувате на воля. Освен това получавате и възможността да печелите от всичко това.

Какво и колко ще спечелите?

Въз основа на своята активност в социалната мрежа Вие печелите точки. Броят точки, които ще получите, зависи от това колко интересно съдържание публикувате. Колкото по-ангажиращо е то за останалите потребители, толкова повече точки ще получите Вие.

Освен това, печелите точки и от хората, които сте поканили, и от тяхната активност. Така че, колкото по-активните сте и колкото повече (активни) хора поканите, толкова повече ще спечелите.

Има също така и всекидневни игри, в които може да се включвате, за да спечелите допълнително точки.

Спечелените точки можете да разменяте за парични и предметни награди при достигане на определен брой точки.

Защо някой ще Ви плаща, за да се „мотаете" в социалната мрежа?

Получаването на реална изгода – парична или предметна – е огромен допълнителен стимул за хората да публикуват много и интересно съдържание. По този начин към сайта се генерира огромно количество трафик и той става привлекателен за потенциалните рекламодатели, които плащат за да показват рекламите си пред огромна аудитория. Така голяма част от приходите от рекламодатели отиват за потребителите – тези които създават съдържанието в сайта.

Ако обичате да общувате, да създавате приятелства и да изразявате себе си, съчетайте полезното с приятното и се включете в новата социална мрежа, която плаща пари на своите потребители за тяхната активност.

Регистрирай се.

Подобни статии

Тенденции при онлайн пазаруването

Тенденции при онлайн пазаруването

Тенденции при онлайн пазаруването С всеки изминал ден, Интернет става все по-интегриран в редица сфери, като комуникация, информираност, ...

Пътна помощ – район Стара Загора: Какво е това и кога имате нужда от нея?

Пътна помощ – район Стара Загора: Какво е това и кога имате нужда от нея?

  Вашата застрахователна компания обикновено си партнира със съществуваща мрежа от фирми, които предоставят услуги за пътна помощ в облас...

Как да печелим пари от интернет

Как да печелим пари от интернет

Как да печелим пари от интернет в днешно време? Има много статии на тема „пари от интернет”. За съжаление 90% от тях продават съмнителна ин...

Какво място заема една социална мрежа в живота ни?

Какво място заема една социална мрежа в живота ни?

Днес социалните мрежи са голяма част от онлайн дейността на всеки собственик на бизнес. Това вече не е просто дума, а начин за правене на ...

Продуктова фотография за начинаещи

Продуктова фотография за начинаещи

Заснемането на определен продукт има свои специфики, които далеч не са свързани само с начина на неговото фотографиране. От значение са също...

Теодора Бонева

Теодора Бонева

1 публикации

Публикувано
Публикувано

15.12.2014

Обновено
Обновено

24.11.2014

Прочетено
Прочетено

5542

Нередност Докладвай за нередност
8 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия