Как да печелим пари от интернет

Как да печелим пари от интернет
Печеленето на пари от интернет отдавна е реалност. Единствените неща, от които се нуждаете са време, желание и постоянство. По колко пари ще изкарвате зависи само и единствено от вас.

Как да печелим пари от интернет в днешно време?

Има много статии на тема „пари от интернет”. За съжаление 90% от тях продават съмнителна информация за печеленето на пари, която се оказва, че в крайна сметка им коства пари.

Каквото и да правите, не си хабете парите за информацията на други хора, при положение, че може да се сдобиете с такава безплатно.

Съществува следната формула за печелене на пари от интернет:

П + П + Т = $

Формулата гласи, че продажбата е равна на сбора от продукт, промотиране и трафик. Няма значение с какъв вид бизнес се занимавате. Тази стратегия е в сила, независимо дали се занимавате с афилиейт маркетинг или с директна продажба. Всъщност всеки, който е решил да изкарва пари от интернет за постоянно, трябва да се придържа към това уравнение.

От трите неща, продуктът е най-важен. Най-голямата грешка, която правят занимаващите се с интернет маркетинг, е избирането на неподходящ продукт. Погледнете добре нещото, което продавате. Ако вие бяхте на мястото на клиента бихте ли си го купили? Ако може да изброите поне три причини, поради които желаете да поръчате продукта, значи имате победител.  

Ако се занимавате с афилейт обърнете внимание на конверсията. Конверсията е броя на продажбите разделен на броя на посетителите. Ако изглеждащия на пръв поглед добър продукт няма добра конверсия, значи ще си пропилеете времето и парите.

Промотирането е второ по важност.

Един добър метод за рекламиране и изкарване на пари е чрез блогване. Много блогъри публикуват ежедневно статии популяризиращи продуктите и услугите им.

Предварителното продаване е също важен аспект от промотирането. Изкуството на предварителното продаване на таргетирани пазари не бива да се пренебрегва. Това е нещото, по което се различават супер афилиейтите от обикновените специалисти по маркетинг. Успешните супер афилиейти вече са изградили таргетирана клиентела, на която продават продуктите си преди те да бъдат пуснати за официална продажба. Нещо като предварителната продажба на билети за концерти и спортни събития.

Трафикът (или броя на посетителите на сайта) е третата по важност променлива от уравнението и първата, от която занимаващите се с интернет маркетинг най-много се оплакват. Ясно е, че без добър трафик трудно може да се печелят пари в интернет. Ето защо е много важно да си изградите списък с имейли на клиенти. Маркетинговите специалисти знаят от години, че тайната се крие в списъка.

Много хора занимаващи се с интернет маркетинг се провалят именно защото не отделят необходимото време да привлекат абонати. Преди да направите продажба може да мине много време докато спечелите доверието на клиентите. Ето защо е много важно да осъществите някакви добри взаимоотношения с тях.

Личният ви списък с имейли е най-ценното средство за продажба, което може да имате. Не се заблуждавайте, че SEO-то (оптимизацията за търсещите машини) е най-важно. Много афилиейт специалисти го разбраха по трудния начин когато Гугъл обновиха своя алгоритъм и нарекоха ъпдейта „Панда”. Ако вашият онлайн бизнес разчита единствено на SEO-то, значи сте „на един алгоритъм разстояние” от катастрофата.

 

Това е още един лесен начин за печелене на пари от интернет.

Категории

Разни

Подобни статии

Как да печелим пари в интернет напълно безплатно?

Как да печелим пари в интернет напълно безплатно?

Интернет е машина за пари, от която дори и най-обикновенния човек може да се възползва стига само да има компютър с интернет. Разнообразните...

Как да печелим пари от интернет чрез активност в социалната мрежа

Как да печелим пари от интернет чрез активност в социалната мрежа

Обичате ли социалните медии? Прекарвате ли често времето си в тях? Имате ли профил във Фейсбук, Гугъл+, Туитър, Пинтрест, Инстаграм? Задавал...

Тенденции при онлайн пазаруването

Тенденции при онлайн пазаруването

Тенденции при онлайн пазаруването С всеки изминал ден, Интернет става все по-интегриран в редица сфери, като комуникация, информираност, ...

Всичко за покупката на недвижими имоти

Всичко за покупката на недвижими имоти

Намерете отговорите на сложните въпроси! Дали това е точното време за закупуването на недвижими имоти от Imotifree.bg? Предимствата да...

Какво е онлайн езиково обучение ?

Какво е онлайн езиково обучение ?

      Представяме ви един нов и много полезен начин за учене – чрез Интернет. Мрежата и компютрите са достъпни, широко разпространени и поле...

bulgariator

bulgariator

1 публикации

Публикувано
Публикувано

11.11.2012

Обновено
Обновено

11.11.2012

Прочетено
Прочетено

2811

Нередност Докладвай за нередност
2 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия