Избора на кухня - какво трябва да знаем

Избора на кухня - какво трябва да знаем
Какво трябва да знаем, когато решим да сменяме кухненското си обзавеждане. Полезни съвети от Борман Комерс относно кухните и начините за правилния избор на шкафове и разпределението на пространството.

Борман Комерс за избора на кухни и обзавеждане

С нанасянето в ново жилище, често се налага обстоен ремонт, а след това и обзавеждане. За къщите и апартаментите с голяма разгъната площ се изисква много време и средства. Едно е помещението, което трябва възможно в най-кратък срок да се оправи и обзаведе, докато другите понякога чакат във времето реда си.
Това така важно и нужно за всеки дом помещение е кухнята. Сами знаете, че мястото за готвене и хранене ни е нужно най-малко по два-три пъти на ден, а никой не би си позволил да се храни в мръсотия и безпорядък.
И сега е момента да предложим услугите, които извършва фирма „Борман Комерс". Кухни, обзавеждане на кухни, частични и цялостни подмени на кухненски обзавеждания.
В избора на кухня трябва да сте на ясно с няколко важни неща. На първо място ще сложим размерите на помещението. Съобразете обзавеждането според индивидуалността на вашата кухня и направете малките кътчета, пригодени за места за готвене, в по-просторни и светли такива, а ако вашата кухня предполага огромни пространства, то бихте могли да се развихрите и да си позволите още повече мебели и уреди.
Каквото и да ви е необходимо, знайте, че при нас може да откриете гениални малки и големи кухни, да направите страхотни съчетания от материали и цветове и да преобразите дома си по най-нови писъци на модата в сферата на обзавеждането.
Дали ще обзавеждате кухнята в апартамента, къщата или вилата за нас е без значение. Многообразието е така голямо, че ще задоволи и най-капризните и взискателни вкусове, а опиянението от палитрата цветове, с които боравим дава възможност за стилни и дори нестандартни изграждания на интериора за съвременната кухня.
По отношение подбора на материали е хубаво да знаете, че дървото не само говори за изискан и подбран вкус, но и дава топлина и усещане за много комфорт и луксозно излъчване.
Ако искате нещо по-поносимо, но не по-малко ефектно спрете се на кухните от ПДЧ или МДФ, те се предлагат в голяма гама имитиращи истинското дърво.
Изберете вашата кухня според цялостния стил за обзавеждане на дома. Съчетайте цветовете със стените, пода, тавана и мебелите. Така ще имате една гарантирано красива и актуална кухня, а удоволствието да я ползвате години наред ще превърне миговете ви там в приятни изживявания.

Категории

Дом, Интериор

Коментари за Избора на кухня - какво трябва да знаем

  1. 1.

    малко късничко разбрах за как-да но все пак разбрах интересува ме дали мога да получа идея за обзавеждане на кухня расделена с бар плот със столовата обзаведена отчасти но не ми харества сегашното състояние искам да променя нещо но какво точно нямам идея може би ще ми помогнете

Подобни статии

Модерна декорация в кухнята

Модерна декорация в кухнята

Трудно е да съчетаем всички тези качества в една стая, но може да опитаме. Нашите идеи за вас са, свързани с промяна в:1. МебелиВ кухнята не...

Какъв вид ламинат да изберете според помещението, разказват от CarpetMax

Какъв вид ламинат да изберете според помещението, разказват от CarpetMax

Тя трябва да е подбрана спрямо различни особености. Използването на ламинат CarpetMax е отлично решение както от естетическа гледна точка, т...

Какво трябва да знаем при избора на детска количка за нашето бебе?

Какво трябва да знаем при избора на детска количка за нашето бебе?

  Детските колички са едни от най-предпочитаните детски стоки и за родителите това е особено важна покупка. Още с раждането на малкото бе...

Домашният ремонт – знаем ли всичко за материалите и алтернативите - част 1

Домашният ремонт – знаем ли всичко за материалите и алтернативите - част 1

Фибростъклените тапети - характеристики, начин на полагане, преимущества, себестойностНе искаме да се опитваме да ви заблуждаваме и за това ...

На какво да заложим при избора на маска за коса?

На какво да заложим при избора на маска за коса?

Маските за сухи коси - всяка маска ли е подходяща за суха коса? Голяма заблуда е, че всяка маска е подходяща за суха коса. Определено доста...

Lacho

Lacho

10 публикации

Публикувано
Публикувано

06.02.2013

Обновено
Обновено

06.02.2013

Прочетено
Прочетено

3204

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия