Модерна декорация в кухнята

Модерна декорация в кухнята
Кухнята е едно от помещенията на дома, в което се прекарва най-много време. Тя трябва да е практична, стилна, просторна и модерна.

Трудно е да съчетаем всички тези качества в една стая, но може да опитаме. Нашите идеи за вас са, свързани с промяна в:

1. Мебели

В кухнята не са ни нужни много мебели, но не бива да забравяме, че задължителните са маса, достатъчно столове, шкафчета и плот за вдъхновената домакиня. Останалите мебели не са ви необходими. С всички допълнителни мебели рискувате да не остане пространство за активна дейност.

2. Цветове

Цветовете в кухнята трябва да са свежи. За традиционалистите ще оставим съчетаване на всичко в кухнята в един цвят, но за по-креативните може да предложим комбинация от няколко цвята. Какво ще кажете за жълто и зелено или розово и червено?

Комбинацията от цветове ще ви накара да се настроите творчески. Въображението ви също ще се включи. А всички знаем, че в кухнята се постигат добри резултати с опит и богато въображение. По този начин всички ще са доволни.

3. Художествена украса

Какво е една добре обзаведена кухня, с подходящо съчетани цветове, но без никаква художествена украса. Не е необходимо да прекалявате. Както споменахме, в кухнята се нуждаем от много свободно пространство за работа. Една ваза с красиви цветя или една вдъхновяваща картина е достатъчна.

Всичко зависи от вашите предпочитания и вкус. Като бонус съвет може да добавим, че най-подходящи за вашата мечтана кухня са забележителните картини пана от 1001kartini. Добавете една от тях към помещението и няма да съжалявате. Ще усетите как се променя настроението ви.

4. Осветление

Този детайл не бива да се пропуска. Не можем да готвим, нито да се храним на тъмно. Постарайте се при избора на помещение да изберете такова, с поне един прозорец. Ако тази светлина не е достатъчна, опитайте да компенсирате с тънки завеси или по-силно осветление. Вечер може да се добавят и няколко свещи. Така романтичните натури ще сбъднат своя мечта, а и обстановката съвсем ще се разнообрази.

Не е нужно да променяте кухнята си изцяло. Обърнете внимание на практичността и чувството ви, когато сте в нея. Ако не сте удовлетворени, променете нещо. Резултата ще се усети по вашите постижения, сложени на масата. Семейството ви ще оцени това, а и вие ще започнете да готвите с удоволствие.

Категории

Дом, Интериор

Подобни статии

Достъпна и стилна декорация за дома

Достъпна и стилна декорация за дома

Достъпна и стилна декорация за дома Модерна и достъпна декорация за Вашия дом. Стикерите за стена са последна тенденция в интериорното ...

Как да облекчим домакинския труд

Как да облекчим домакинския труд

Човек трудно може да си даде сметка колко сили и енергия са необходими за една домакиня, за да върши ежедневната си работа. Изследванията са...

Какви цветове щори да купите за дома си?

Какви цветове щори да купите за дома си?

Избирането на правилния цвят на щорите е важна част от процеса.Имате нужда от функционални щори, които ви осигуряват уникалност на пространс...

Дизайнерски плочки

Дизайнерски плочки

Интериорът е във ваши ръцеСъживете вашата печка и мивка с пъстрата гама от дизайнерски плочки, които ще добавят чувство за стил към всяка ин...

Кухнята - цветове и материали

Кухнята - цветове и материали

Цветове и материали в кухненското помещение - съчетания с мебелите.Не е лесно да се избере кухненско обзавеждане. Трябва да се предвидят мно...

cloxy

cloxy

8 публикации

Публикувано
Публикувано

13.07.2015

Обновено
Обновено

11.07.2015

Прочетено
Прочетено

1114

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия