Избора на бански през 2016 - новите тенденции за следващото лято

Избора на бански през 2016 - новите тенденции за следващото лято
Как да изберем хубави бански? През 2016 г. мъжете ще носят основно бански шорти и плувки в светли и ярки цветове. Банските и тази година че са най-оригиналния подарък за мъже и дами и през 2016г.

Избор на бански костюм

 

 Всеки нов сезон модните дизайнери на бански костюми се стремят да внесат нещо ново и свежо в своите колекции. От една страна това е прекрасно, но от друга затруднява тези, които търсят перфектния бански за лятото.

 Ако планирате да плувате, то тогава имате нужда от нещо удобно, което да не бъде прекалено стегнато, тъй като ще нарушава правилната циркулация на кръвта. Но също така за плуване не е добра идея да изберете прекалено хлабав бански или такъв, който ви е от години, защото тогава увеличавате рискът банският да се смъкне докато сте във водата.

 Жените могат да изберат бански костюм, който покрива изцяло торса – т. е. цял бански, или такъв, който покрива само отделни части в областта на гърба и корема, за да  придържа достатъчно добре долната с горната част. Но втория вариант може да направи плуването не толкова комфортно.

 Жената се стреми да изглежда добре постоянно, така че тя винаги ще избере бански, който да подчертае тялото й. Банските от две части е най-предпочитаният модел, но и те не са много подходящи за плуване. Освен това прекалено кльощавите дами ще изглеждат много по-добре, ако горната част е във вид на триъгълна кърпа, която почти покрива коремчето.

 Ако искате краката ви да изглеждат красиви, по-слаби и по-дълги, заложете на изрязани в долната част бански. С тях не само ще акцентирате върху краката си, но и ще очертаете талията си и ще изглеждате перфектно. Ако искате пък тялото ви да изглежда по-атлетично и да прикриете целулит, изберете тип боксерки.

 Цветът на банския костюм също е важен. Ако кожата ви е много бяла, не носете черни бански, тъй като ще изглеждате още по-бледи.

 Колкото до мъжките бански, въпреки, че пазарът днес предлага разнообразие от дизайнерски модели, изборът при тях е много по-лесен. Разгледайте предложенията ни в нашия онлайн магазин. Лесно ще можете да изберете вашия, стига да знаете точните си размери.

За мъжките бански може да ви помогне и нашия специален сайт(www.queer.bg), където почти ежедневно публикуваме ревюта и подробни описания на всички нови модели. Там ще намерите също и много снимки и видео трейлъри на най-хитовите модели от големите и престижни марки в света на плажното облекло.

През следващото лято, 2016 година, се очаква модните тенденции да поставят акцент на по-нестандартните модели бански, като например тези от мрежест плат или последните хитови модели много харесвани напоследък бански с подплънка. Мъжете много се кефят на тези бански, защото са по свободни от пред и правят пакета голям.

Тези мъжки бански могат да бъдат закупени онлайн в нашия магазин queerwear.net

Анкета само за жени

В какви бански смятате,че са най-секси мъжете?

Вижте какво стана с един нудист, който си свали банските на плажа

Банските които продаваме...и още над 60 модела

Видео за екипа на нашия онлайн магазин

Подобни статии

8 парфюма които да изберете като подарък за Цветница 2014-та

8 парфюма които да изберете като подарък за Цветница 2014-та

За Цветница 2014 и парфюмите които са на мода.Абсолютно в духа на пролетта, Цветница е празник на който всички хора имащи име на цвете имат ...

Обработка, торене и напояване на лозата

Обработка, торене и напояване на лозата

Кога и как да се загрибват лозите Лозите се загрибват късно през есента, обикновено след листопада, с цел да се предпазят от измръзване пре...

Преработване на гроздето във вино

Преработване на гроздето във вино

Как се установява времето за гроздобер По-голямата част от виненото грозде се преработва във вино. Обикновено то се бере към края на септем...

Избор на формировка и система на резитбата

Избор на формировка и система на резитбата

При избора на системата резитба (къса, дълга, смесена), трябва да се изхожда от биологичните особености на сорта и условията, при които той ...

Посадъчен материал и засаждане на лозите

Посадъчен материал и засаждане на лозите

Защо лозите не се размножават със семена Лозата може да се размножава по два начина - чрез семена и по вегетативен път. Размножаването чрез...

queerwear

queerwear

7 публикации

Публикувано
Публикувано

07.01.2016

Обновено
Обновено

06.01.2016

Прочетено
Прочетено

2082

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия