Fiskars - разнообразие от добри решения

Марката Fiskars е основана през далечната 1649 година и е най- старата компания във Финландия. Днес тя е водеща компания в света на потребителските стоки за дома и градината.


През 1967г. Fiskars пуска на пазара за пръв път ножици, създадени от листова ламарина с пластмасови дръжки. Същите тези ножици са продадени в над 1 милиард бр., с което Fiskars се превръща в световен лидер, в бранд №1 за ножици.

Въпреки многобройните марки за инструменти, предлагащи се на пазара, Fiskars е водещ бранд, наложил се със своите качествени модели и спечелил доверието на хората по целия свят.

Днес Fiskars е водещ бранд за ръчни инструменти, които се характеризират с високо качество, красив дизайн, комфорт и функционалност. Поради своите добри качества, те са чудесен помощник за работа. Продуктите на Fiskars помагат за максимално улесняване на работния процес. Продуктите на Fiskars са предпочитани именно поради способността си да превръщат тежкия физически труд в детска игра. С продуктите на Fiskars всичко може да бъде постигнато максимално бързо и лесно.


Fiskars е доставчик на различни по вид домашни стоки за дома и градината. Марката разполага с богата гама от продукти, различни по функционалности и ценови диапазон.
С марката Fiskars ще откриете продукти като брадви, ножици, лопати, градински инструменти, функционални ножове, както и модели от домакинската серия. Моделите се отличават от тези на останалите марки инструменти с това, че са изключително издържливи. Поради висококачествените материали, от които са направени те имат дълъг живот на експлоатация.

Продуктите на Fiskars са мултифункционални, защото имат различни приложения. Ще намерите различни продукти, които може да използвате в различни ситуации. Друго предимство на продуктите за дома и градината е, че са леки, удобни и позволяват чрез тях да се достигне и до най- труднодостъпните места.

Те са иновативни, защото екипът на марката се стреми постоянно да изкарва нови модели, подобрени варианти и нови функционалности, които да задоволят потребителските нужди и очаквания.

Финландските инструменти Fiskars се отличават освен със своята функционалност и с удобния си дизайн и компактност. По- голямата част от моделите са така направени, че да бъдат максимално удобни на потребителите.Традициите на Fiskars позволяват днес да притежаваме надеждни и качествени продукти, които ще улеснят нашето ежедневие. А сред богатият асортимент всеки може да припознае нещо за своя дом, за своята градина, за себе си.

Продуктите на Fiskars са модерни, иновативни уреди на бъдещето. Те улесняват делника ни, правят го по- приятен и благодарение на своите модерни механизми и функционалности трудът с него вече е удоволствие!

 

Продуктите на Fiskars -

https://tool.s.bg/

Категории

Разни

Подобни статии

ТОП 10 на най-добрите компютърни тонколони

ТОП 10 на най-добрите компютърни тонколони

 Малко неща в живота са толкова важни колкото хубавата музика. Но, ако сте забелязали, тя може да ви достави удоволствие, само когато е добр...

Латексът намира приложение в различни области

Латексът намира приложение в различни области

Обикновено, думата латекс се свързва с боядисване на стени, тавани и помещения. Латексът е продукт, които се произвежда от каучук. Съществув...

Еволюцията на хостинг услугите

Еволюцията на хостинг услугите

Всеки собственик на малък и среден бизнес може да поеме глътка въздух на облекчение. Доставчиците на хостинг услуги започват своята сигурна ...

Съвети за чувствителните към шума хора

Съвети за чувствителните към шума хора

Борбата срещу шума е още в началото си и успехът й зависи повече от съзнанието на хората, отколкото от техническите ме-роприятия против него...

Избор на подходящи сортове лози

Избор на подходящи сортове лози

Какво е сортовото разнообразие при лозата Още в най-дълбока древност човекът е започнал да отбира онези форми на дивата лоза, които са прив...

Румяна Иванова

Румяна Иванова

77 публикации

Публикувано
Публикувано

08.08.2013

Обновено
Обновено

08.08.2013

Прочетено
Прочетено

1023

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия