ТОП 10 на най-добрите компютърни тонколони

ТОП 10 на най-добрите компютърни тонколони
кои са най-качествените компютърни тонколони

 

Малко неща в живота са толкова важни колкото хубавата музика. Но, ако сте забелязали, тя може да ви достави удоволствие, само когато е добре възпроизведена. Много персонални компютри и Mac-ове не са оборудвани с качествени тонколони, а и дума да не става за малките тонколони, вградени в лаптопите.
Вече е повече от ясно, че дните на домашните уредби за музика са отдавна преброени. Повечето хора сега използват док за музикален плеър или Bluetooth тонколони. Можете да свържете тонколоните директно към мобилния телефон или лаптопа си. Това ще ви осигури по качествен звук и необходимото стерео разделяне.

Особености

За щастие качеството на звука, което можете да получите от тонколони, свързани с компютър, вече наистина е много добро. Освен това цените на тези тонколони са достъпни и за хората с ограничен бюджет.


Другата добра новина е, че тези системи са невероятно гъвкави. Някои системи предлагат и жични, и безжични режими. Други пък идват с вградени тон контроли и жак за слушалки. Това значително ще ви улесни, ако искате да слушате музика през нощта, защото няма да ви се налага да включвате и изключвате тонколоните през цялото време.


В последно време производителите на тонколони се стараят невероятно много за техния дизайн. Вече е повече от ясно, че грозните и ръбати кутии ще останат в миналото.
В списъка ще намерите гама от тонколони, които са подходящи за настолния ви компютър, лаптоп, мобилен телефон или музикален плеър. Обърнато е внимание на цените, както и на необикновените дизайнерски решения. Независимо от вашия вкус, вие сте длъжни да си намерите нещо, което звучи фантастично и върви перфектно с вашия интериор и портфейл. Ето ги и десетте най-добри тонколони за вашия компютър:


1. Audioengine 5+ - Тези тонколони доставят звездно качество на звука, имат наистина впечатляващ бас удар, както и гъвкави възможности за свързване с вашия компютър.
2. Harman Kardon SoundSticks III – Това е една много добра серия за тонколони, доказала се през цяло десетилетие. Най-новата версия не е много впечатляваща като характеристики. Причината за това е, че има малка мощност и минимален избор от функции. Все пак това са брилянтно проектирани тонколони с невероятно качество на звука.
3. Paradigm Millenia CT - Long е базиран в Канада доставчик на висок клас тонколони. Това е първата им основна система от тонколони за компютър. Тонколоните от този сет имат скъп и съблазнителен дизайн. Те са идеални за малка система за домашно кино, както и за вашия компютър.
4. Edifier Exclaim e10 – Те доказват, че могат дадат дефиниция за тонколони с един малък сет от две части за компютър. За неголяма сума ще получите убийствено качество. Благодарение на аудио изхода можете да чуете висококачествени средни и високи честоти. Дизайнът им е атрактивен и отличителен.
5. Edifier Spinnaker – Това е най-странно изглеждащата система от тонколони в този списък. Звукът им е ясен и стабилен и предоставят наистина много възможности за свързване.
6. Hercules XPS 101 – Това е забележителна и по-конвенционална система от тонколони. За разлика от повечето електро системи ще можете да регулирате ниските и високите честоти. Освен това има жично дистанционно управление.
7. M-Audio BX5 D2 – Ако имате нужда от двойка тонколони, които да срещат стандартите на мониторите в звукозаписните студиа, трябва да си купите точно тези. Ще получите наистина много за парите, които ще вложите. Тези тонколони наистина заковават средните честоти на спектъра, а чистотата на звука е невероятна.
8. Audyssey Wireless Speakers – Това е интелигентно проектирана система, която може да е жична и безжична. Има изненадващо мощен бас при високи обеми поради липсата на отделен субуфер. Тези тонколони обработват сигнала цифрово, което може да откаже традиционалистите.
9. M -Audio AV40 – Тонколоните постигат добър баланс между неутрален звук за запис и пост-продукция. Слушането на музика на тях е наслада.
10. Orb Mod1 (With Booster) – Това е система от тонколони в няколко парчета. Звукът от стерео говорителите е кристален. Те се предлагат заедно с усилвател и субуфер, които допринасят за невероятно звучене.

Подпис

За автора: Добрин Георгиев пише по разнообразие от теми, измежду които за различни устройства на пазара (какъвто е примерът с коментираните тонколони). Винаги се стреми да предоставя полезна и адекватна информация на своите читатели.

Подобни статии

Как да си направим евтин фирмен уеб сайт

Как да си направим евтин фирмен уеб сайт

Как може да си направите евтин фирмен уеб сайт?   1. Чрез готови Системи за управление на съдържанието. Най-лесно това може да се постигн...

Най-добрите козметика за лице и сенки според цвета на очите

Най-добрите козметика за лице и сенки според цвета на очите

Придобиването на изразителен поглед и правилното прилагане на сенки изисква много финес и и не всеки може да се справи. Момичета, трябва да ...

Гледайте най-добрите турски актьори по Voyo

Гледайте най-добрите турски актьори по Voyo

Огледален СвятНаскоро се появи новия турски сериал Огледален свят, който представя феноменална актьорска игра и неочаквани семейни развръзки...

Кои са най-добрите играчки за децата, според тяхната възраст и развитие?

Кои са най-добрите играчки за децата, според тяхната възраст и развитие?

Много безопасни и подходящи материали за играчки бихте могли да откриете у дома. Картонени кутии, пластмасови купи и капаци, колекция от пл...

Как да познаете най-добрите градински пръскачки

Как да познаете най-добрите градински пръскачки

Въпреки че някои са страстно запалени по него и са го превърнали в своя професия, а други просто се стремят да поддържат собствената си град...

Dobrin Georgiev

Dobrin Georgiev

53 публикации

Публикувано
Публикувано

25.11.2013

Обновено
Обновено

25.11.2013

Прочетено
Прочетено

6514

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия