Екскурзии в страната и чужбина

Туристически портал в който може да откриете полезна информация за това, какво име по света и какво може да се види.

Туристически портал

Портала юли.com е едно място където вие може да прочетете много ползна информация за това какво има в България и света, какво може да видите, интересни места и да разкажете своите впечатления.

В портала информацията е сортирана в секции в които лесно може да се ориентирате. Там има много полезна информация, която е добре да е прочетете ако тръгнете да пътувате на някъде. Така ще бъдете по-подготвени и ще знаете какво ви очаква.

В портала всеки завърнал се от различно място или кътче, може да сподели за преживяното и да покаже със снимки на другите какво е успял да види и преживее. Това е и основната идея на портала, да покаже на всички заинтересовани какво има по света от гледаната точка на туриста. Да могат хората в България да споделят информация за своите екскурзии.

В портала може да се открие информация за всички континенти и да се прочете за местата, които е добре да бъдат посетени. Всичко е разделено на две големи категории за България и за останали свят. Във всяка има под-категории които са разделени на допълнителни категории.
Портала предлага и уникалната възможност за сео оптимизаторите да публикуват свой статии, които да имат линкове в тях. За целта те трябва да прочетат условията в сайта и да ги изпълнят за да им се одобрят статиите.

Ако разполагате с със снимков материал, който искате да споделите може да се свържете с администратора през контактната форма и той ще улесни качването на информацията. Ще бъде подредена в каталог и галерия ако е необходимо.

Портала има за цел да стане основен за България и да обедини максимално много туристическа информация за местата в България и по света.

За всички туристически агенции, хотели, хостели и други е помислено и за тях. В секцията предвидена за тях те могат да публикуват рекламна информация и оферти за това какво предлагат, цени и условия. Като за целта ще трябва да спазват условията на сайта. За по-лесно ориентиране може да направят директна връзка с администратор.

юли.com

Категории

Туризъм

Подобни статии

Мечтаните дестинации са близо до вас

Мечтаните дестинации са близо до вас

Мечтаните дестинации са близо до васСейшелите, Кападокия, изумрудения остров Тасос – това не са само красиви географски обекти, за които чет...

Слушайте българско онлайн радио в страната и чужбина

Слушайте българско онлайн радио в страната и чужбина

Новият сайт за онлайн радио Слушалник, ви предоставя богат набор от станции, които можете да пуснете без никакви затруднения в страната и чу...

По какъв начин и с какви средства може да се предпазят овощните градини от болести, неприятели и плевели

По какъв начин и с какви средства може да се предпазят овощните градини от болести, неприятели и плевели

Какви методи за борба се прилагат срещу болестите и неприятелите по овощните растения? Борбата с болестите и неприятелите по овощните расте...

4 от интересните места в града на правите улици

4 от интересните места в града на правите улици

 Със своята богата история Стара Загора е един от най- древните в България. Първите исторически данни за града датират още от 5– 6 хил.год.п...

Товарен транспорт – видове, перспективи и безопасност

Товарен транспорт – видове, перспективи и безопасност

    Въведение в товарния транспорт Как да превозваме товари за близки и далечни разстояния (национален и международен транспорт) и какъ...

изработка на сайт - SaitBG.com

изработка на сайт - SaitBG.com

10 публикации

Публикувано
Публикувано

03.12.2012

Обновено
Обновено

03.12.2012

Прочетено
Прочетено

1535

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия