Слушайте българско онлайн радио в страната и чужбина

Слушайте българско онлайн радио в страната и чужбина
Знаете ли че може да слушате онлайн радио на живо през интернет когато и от където си пожелаете? Ще си позволим да ви препоръчаме нашият сайт.

Новият сайт за онлайн радио Слушалник, ви предоставя богат набор от станции, които можете да пуснете без никакви затруднения в страната и чужбина. Единственото, което ви трябва е интернет и желание да чуете най-актуалните музикални хитове от родната и световната сцена.

Предлагаме ви модерна страница с дълъг списък радиа и вграден софтуер за пускането им. С натискането на един бутон местите честотите, а освен това имате на разположение любопитни новини, Facebook страница за истински меломани и възможност да споделите мнението си за дадена песен или група в Twitter.

С посещението си на Slushalnik.com вие ставате част от организираните любители на радио онлайн в родината ни. Това ви помага да обмените опит или просто да предложите някоя нова станция, която екипът ни ще добави в полза на хилядите посетители и фенове.

Слушалник се хваща еднакво добре навсякъде. Вие можете да слушате от Европа и дори друг континент стига, да няма изкуствено създадени пречки. Ако си търсите уеб сайт със сериозен и качествен списък интернет радиа, то ние сме един отличен избор за нуждите ви.

Посочете вашето онлайн радио Вероника или Веселина, а ако не си падате по поп-фолка, гласувайте доверие на Energy, NJOY, City, Fresh или другите екстра попадения. Имаме станции отговарящи на всеки стил музика, както и сами ще се уверите в случай, че ни посетите на горепосочения адрес.

Гарантираме чист звук, лесно превключване на радиостанциите, 24/7 забавления в социалните мрежи и едно отлично представяне на уеб сайта ни за българите в страната и извън нея. Бихме се радвали да се превърнем в любимото ви място за слушане на онлайн радио.

В обобщение ще кажем, че където и да се намирате ние се гордеем с вас и работим за това да получите поне малко удовлетворение от родната музика, която ще звучи във всеки град, село или столица по света благодарение на интернет. Успех и всичко най!

Подобни статии

Българско радио от всяка точка на света

Българско радио от всяка точка на света

Всичко, което ви трябва за да активирате българско радио в чужбина е компютър и прилична интернет връзка. Това не е никак много, като се има...

Радио Фреш – радиото, което цяла България слуша

Радио Фреш – радиото, което цяла България слуша

Ето какво предлага радиото на своите слушатели: научете всяка новост и какво се случва в страната и чужбина, благодарение на Новините на Рад...

Мечтаните дестинации са близо до вас

Мечтаните дестинации са близо до вас

Мечтаните дестинации са близо до васСейшелите, Кападокия, изумрудения остров Тасос – това не са само красиви географски обекти, за които чет...

Слушай Поп фолк чрез онлайн радио

Слушай Поп фолк чрез онлайн радио

Стотици хиляди, че дори милиони Български граждани предпочитат купонджийска музика от жанра поп фолк вместо класика или рок. Всеки ден те пу...

С какво новият туристически сезон ще се различава от миналогодишния

С какво новият туристически сезон ще се различава от миналогодишния

Летният туристически сезон през 2016 г. ще е по-различен от този през миналата година. Промяната ще е положителна що се отнася до наплива на...

Симона

Симона

1 публикации

Публикувано
Публикувано

20.04.2013

Обновено
Обновено

24.04.2013

Прочетено
Прочетено

5138

Нередност Докладвай за нередност
3 харесват, 1 не харесват
Публикувай статия