9-те най-важни неща които да имате предвид при избора на хотел

 9-те най-важни неща които да имате предвид при избора на хотел

Вие планирате ваканция в планината? Чули сте от приятели, колко красиво и спокойно е в Бузлуджа и веднага се захващате да намерите хотел там, защото знаете, че първото и най-важното решение, което трябва да вземете е да изберете подходящия за вас хотел, в който ще отседнете. Обикновено цената е основният определящ фактор, тъй като вашата добра ваканция зависи от бюджета ви, но за правилния избор на хотел в Бузлуджа и не само там, това не е единственото условие.

Вижте 9-те най-важни неща които да имате предвид при избора на добър хотел:

 1. Местоположение
  Това е много общо казано и все пак е важно условие при избора ви. Когато планувате вашата ваканция и искате да се отпуснете и да презаредите далеч от шума и суетата на големия град и традиционните планински курорти, то избота на хотел в Бузлуджа би бил най-добрия избор за вашата почивка.
   
 2. Паркинг
  Ако ще пътувате с личния си автомобил, то неизменно се появява въпросът с паркирането. Тук трябва да се види дали хотелът разполага с паркинг, с колко паркоместа е, безплатен ли е или се заплаща и колко е цената, осигурена ли е охрана на паркинга.
   
 3. Допълнителни такси
  При избора ви на хотел в планината е важно да знаете от какви допълнителни услуги се нуждаете и дали те се заплащат отделно или са включени в цената на стаите. Ако например имате нужда от интернет, тогава потърсете хотел предлагащ безплатен Wi-Fi. Също така в някои места за настанявне като хотел Еделвайс в Бузлуджа в цената на стаята влизат освен безплатен Wi-Fi и безплатно ползване на релакс зоната с джакузи, парна баня и други.
   
 4. Брой звезди
  Звездите са най-честият начин за оценка и категоризация на хотелите. Колкото повече звезди, толкова по-добро качество на услугите, които се предлагат в хотела. Звездите са един добър начин да се сравнят хотелите, както и да пределите, какво точно търсите, дали нещо по-икономично или по-луксозно.
   
 5. Детски кът
  Ако планирате семейна почивка, то със сигурност ще искате избраният хотел в Бузлуджа да има и детски кът, където вашите дечица да се забавляват.
   
 6. Безплатна закуска
  Когато хотелът предлага безплатна закуска, то това би трябвало да се отбележи в характеристиката му. Ако не се предлага тази услуга, то тогава трябва да проверите дали бихте могли да направите заявка за хладилник и микровълнова печка в стаята, за да може сами да си осигурите това толкова важно хранене за деня, каквото е закуската. Или поне да разполага с ресторант, където да похапвате различни вкусотии.
   
 7. Решения за семейството
  Ако ще пътувате със семейството си и имате малки деца то е важно да изберете добър хотел и да сте сигурни, че ще ви настанят. Направете запитване в хотела относно: допълнителни детски легла, хладилник в стаята, а също така и допълнителни екстри като място за гледане на деца с аниматори и други.
   
 8. Решения за домашните любимци
  Ако вие имате домашен любимец и желаете да го вземете на почивката с вас, добре е внимателно да подберете хотел, в който се допускат домашни любимци. За целта трябва да проучите дали има някакви допълнителни такси за почистване и ако се предоставя място за разходка на домашния любимец.
   
 9. Коментари
  И накрая, но не на последно място при избора на хотел, е важно винаги да потърсите онлайн коментари и мнения за него. В интернет има много сайтове като Booking, които са направени единствено с тази цел, за да можете да прочетете преживяванията на реални клиенти и да получите представа за това, което можете да очаквате.

Подобни статии

Как да изберем най-добрата чанта за ежедневна употреба EvrikaShop ®

Как да изберем най-добрата чанта за ежедневна употреба EvrikaShop ®

Как да изберем най-добрата чанта за ежедневна употреба!Кое е единственото нещо, без което не можете да излезете от вкъщи? За почти всяка жен...

Всичко за покупката на недвижими имоти

Всичко за покупката на недвижими имоти

Намерете отговорите на сложните въпроси! Дали това е точното време за закупуването на недвижими имоти от Imotifree.bg? Предимствата да...

Късогледство – всичко, което трябва да знаете за него

Късогледство – всичко, което трябва да знаете за него

Въведение в проблематикатаМиопия или късогледство такова състояние, при което човек вижда обектите в близост до него съвсем ясно, но далечни...

Как да изберете детска количка

Как да изберете детска количка

  В действително този избор може да бъде изключително сложен за голяма част от хората, които за първи път им се налага да избират подобен...

Какви грижи и козметика са необходими за сухата кожа?

Какви грижи и козметика са необходими за сухата кожа?

Грижата за сухата кожа е една много сложна тема, върху която днес ще направим задълбочен анализ. По отношение на нея има много противоречиви...

web fusion

web fusion

84 публикации

Публикувано
Публикувано

08.12.2016

Обновено
Обновено

08.12.2016

Прочетено
Прочетено

1025

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия