5 Полезни съвета как да слушате онлайн радио

5 Полезни съвета как да слушате онлайн радио
По принцип за да пуснете любимите ви радио станции не е нужна специална подготовка но желаем да споделим с вас как да получите най-доброто качество на звука през вашия компютър.

Здравейте на всички, които обичат да слушат радио по интернет и на онези, които още не са разбрали, че имат достъп до любимите им станции онлайн. С днешната ни статия ще ви предствим пет полезни съвета как да слушате онлайн радио. Принципно за да пуснете любимите ви БГ станции не е нужна специална подготовка но желаем да споделим с вас как да получите най-доброто качество на звука през вашия компютър.

Като начало вие можете да използвате този сайт за онлайн радио от тук. След като го посетите ще имате възможност да избирате между десетки известни Български станции Вероника, Витоша, Радио Ултра, Веселина, Дарик, Хоризонт, Христо Ботев, Energy, Fresh, Z-Rock и много други известни в странта ни.

За да се насладите на радио по интернет е нужно да следвате нашите пет съвета :

1 – Инсталирайте програма за пускане на музика. Възможните варианти са стотици но сред най-популярните са новите версии на Windows Media Player или WinAmp.

2 – В случай, че интернет връзката е слаба може да имате проблеми с възпроизводството на избраната от вас станция. Ако все пак имате бърз интернет и редом с това изпитвате затруднения при стартирането на онлайн радио е добре да изчистите кеш паметта на вашия твърд диск.

3 – За да намерите чужди онлайн радио програми можете да посетите някой от известните сайтове или нашия, който представяме в статията тук.

4 – В случай, че сте направили всичко както трябва но избраното от вас радио не тръгва то свържете се с поддръжката на избраният от вас сайт.

5 – Не забравяйте, че може да увеличите звука както от иконата долу в ляво на монитора (за използващите Windows) така и от използваният player за звука. За допълнителна сила използвайте и вградения бутон на вашите колони/слушалки.

Следавйки нашите пет съвета за това как да слушате онлайн радио ще получите пълна производителност и ще се радвате на качествен звук.

Подобни статии

Физическите упражнения са здраве

Физическите упражнения са здраве

Остаряване и физически упражнения Ние намираме всевъзможни причини, за да не правим физически упражнения: липса на условия, на време и т. н...

Видове уникални статии

Видове уникални статии

  Целите на писането на публикации са различни и са в пряка зависимост от нуждите на клиента. Той е този, който се доверява на професионалис...

Слушайте шлагери онлайн

Слушайте шлагери онлайн

Ако сте позабравили старите шлагери и незабравили български и световни хитове от 60-тте и 70-тте години то може да си ги припомните ако слуш...

Слушайте българско онлайн радио в страната и чужбина

Слушайте българско онлайн радио в страната и чужбина

Новият сайт за онлайн радио Слушалник, ви предоставя богат набор от станции, които можете да пуснете без никакви затруднения в страната и чу...

Онлайн радио от всяка точка на България

Онлайн радио от всяка точка на България

На първо време ние сме публикували най-добрите радиостанции в ефира, така че още днес може да слушате БГ Радио, Веселина, Вероника, Fresh, В...

onlineradio

onlineradio

1 публикации

Публикувано
Публикувано

11.08.2012

Обновено
Обновено

11.08.2012

Прочетено
Прочетено

6648

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия