Слушайте шлагери онлайн

Слушайте шлагери онлайн
Обичате ли вечните хитове от 60-те и 70-те години на миналият век?

Ако сте позабравили старите шлагери и незабравили български и световни хитове от 60-тте и 70-тте години то може да си ги припомните ако слушате радио по интернет.Може би не всички от вас знаят що е то онлайн радио и именно заради вас реших да напиша тази статия, която ще ви даде възможността да се докоснете до старото музикално творчество и евъргрийните пускани от различни интернет станции в България и не само.

Нормално е да сте чували за опцията вашите любими радиа като  да слушате Вероника, Романтика, Радио Фреш или примерно Ултра по интернет, но да не знаете, че има частни станции, които се хващат само в мрежата. Докато ефирните и така популярни радиостанции са достъпни и чрез стандартен приемник има и алтернативни, до които ще можете да се докоснете само чрез връзка с глобалната мрежа.

Много често пускайки някое съвременно онлайн радио може да чуете вашите любими шлагери от времето. Ако сте фенове на диското, рока или дори на старите градски песни има какво да слушате пускайки си някое от актуалните радиа в интернет.

Редом с вече познатите Енергджи, Сити, The Voice, Хоризонт, Дарик, Веселина и тъй нататък сайтовете за онлайн радио разполагат с каталог за станции, които няма да срещнете в стандартния ефир. Именно тези забавни честоти ще ви осигурят страхотен купон като поднесат любимите шлагери на няколко поколения хора.

За да слушате радио по интернет не е нужна някаква особена подготовка. Достатъчно е да имате инсталиран браузър и програма за музика тип ала Player-а на Windows.
След това използвайте за търсачките за да намерите добър каталог с достъп до радиата в мрежата и изберете подходящото за вас.

Разнообразието е голямо и ще докосне сърцата на всички фенове слушащи музика от различен жанр. Поп, Рап, Реге, Чалга и дори Класическа музика  ще зазвучат от тонколоните ви само с едно натискане на мишката върху селектираната радиостанция.

След като вече сте усведомени за възможностите на съвременните технологии може спокойно да отидете в сайта за online radio - OnlineRadioBg и да се насладите на музиката. Весело изкарване и само позитивни емоции. 

Подобни статии

Слушайте българско онлайн радио в страната и чужбина

Слушайте българско онлайн радио в страната и чужбина

Новият сайт за онлайн радио Слушалник, ви предоставя богат набор от станции, които можете да пуснете без никакви затруднения в страната и чу...

Българско радио от всяка точка на света

Българско радио от всяка точка на света

Всичко, което ви трябва за да активирате българско радио в чужбина е компютър и прилична интернет връзка. Това не е никак много, като се има...

Уеб сайт

Уеб сайт

Какво е Уеб сайт ? Уеб сайт Уеб сайт е колекция от уеб страници, изображения, филми и други цифрови материали разположени на ед...

Бебето става все по-умно

Бебето става все по-умно

У възрастните доброто настроение се изразява с думи, с песен, то проличава и по израза на лицето. У новороденото това трудно може да се прец...

Онлайн магазин за букети - отличен съюзник за завоюване на женското сърце

Онлайн магазин за букети - отличен съюзник за завоюване на женското сърце

  Да избереш подходящ букет си е истинско предизвикателство. С повод или без, цветята  предават различни послания. В този случай добър по...

elvira

elvira

1 публикации

Публикувано
Публикувано

13.04.2013

Обновено
Обновено

13.04.2013

Прочетено
Прочетено

2429

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия