Екскурзии в страната и чужбина

Туристически портал в който може да откриете полезна информация за това, какво име по света и какво може да се види.

Туристически портал

Портала юли.com е едно място където вие може да прочетете много ползна информация за това какво има в България и света, какво може да видите, интересни места и да разкажете своите впечатления.

В портала информацията е сортирана в секции в които лесно може да се ориентирате. Там има много полезна информация, която е добре да е прочетете ако тръгнете да пътувате на някъде. Така ще бъдете по-подготвени и ще знаете какво ви очаква.

В портала всеки завърнал се от различно място или кътче, може да сподели за преживяното и да покаже със снимки на другите какво е успял да види и преживее. Това е и основната идея на портала, да покаже на всички заинтересовани какво има по света от гледаната точка на туриста. Да могат хората в България да споделят информация за своите екскурзии.

В портала може да се открие информация за всички континенти и да се прочете за местата, които е добре да бъдат посетени. Всичко е разделено на две големи категории за България и за останали свят. Във всяка има под-категории които са разделени на допълнителни категории.
Портала предлага и уникалната възможност за сео оптимизаторите да публикуват свой статии, които да имат линкове в тях. За целта те трябва да прочетат условията в сайта и да ги изпълнят за да им се одобрят статиите.

Ако разполагате с със снимков материал, който искате да споделите може да се свържете с администратора през контактната форма и той ще улесни качването на информацията. Ще бъде подредена в каталог и галерия ако е необходимо.

Портала има за цел да стане основен за България и да обедини максимално много туристическа информация за местата в България и по света.

За всички туристически агенции, хотели, хостели и други е помислено и за тях. В секцията предвидена за тях те могат да публикуват рекламна информация и оферти за това какво предлагат, цени и условия. Като за целта ще трябва да спазват условията на сайта. За по-лесно ориентиране може да направят директна връзка с администратор.

юли.com

Подобни статии

Мечтаните дестинации са близо до вас

Мечтаните дестинации са близо до вас

Мечтаните дестинации са близо до васСейшелите, Кападокия, изумрудения остров Тасос – това не са само красиви географски обекти, за които чет...

Слушайте българско онлайн радио в страната и чужбина

Слушайте българско онлайн радио в страната и чужбина

Новият сайт за онлайн радио Слушалник, ви предоставя богат набор от станции, които можете да пуснете без никакви затруднения в страната и чу...

По какъв начин и с какви средства може да се предпазят овощните градини от болести, неприятели и плевели

По какъв начин и с какви средства може да се предпазят овощните градини от болести, неприятели и плевели

Какви методи за борба се прилагат срещу болестите и неприятелите по овощните растения? Борбата с болестите и неприятелите по овощните расте...

4 от интересните места в града на правите улици

4 от интересните места в града на правите улици

 Със своята богата история Стара Загора е един от най- древните в България. Първите исторически данни за града датират още от 5– 6 хил.год.п...

Сигнал срещу банда съдии подаде иподякон на Цацаров

Сигнал срещу банда съдии подаде иподякон на Цацаров

Димитър МИШЕВСигнал до главния прокурор на България Сотир Цацаров срещу престъпна група от шестима съдии и двама прокурори е подал Валери Ге...

изработка на сайт - SaitBG.com

изработка на сайт - SaitBG.com

10 публикации

Публикувано
Публикувано

03.12.2012

Обновено
Обновено

03.12.2012

Прочетено
Прочетено

434

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия