Зимна ваканция в Лапландия

Зимна ваканция в Лапландия
Всеки си представя коледната ваканция, както е била, когато е бил дете: подаръци, Дядо Коледа, сняг и забавни игри

Зимна ваканция в Лапландия

Всеки си представя коледната ваканция, както е била, когато е бил дете: подаръци, Дядо Коледа, сняг и забавни игри. Лапландия е най-известната дестинация за зимните празници и също идеално място за една чудесна Коледа с цялото семейство. Затова, ако предпочитате Коледния пакет, вместо традиоционните Коледни базари, сега е най-подходящото време да резервирате вашата ваканция с намаление.

И децата и възрастните, ще се насладят на пътуване до страната на Дядо Коледа. Децата ще имат възможността да се запознаят с този, който изпраща любимите им подаръци на Коледа, неговата съпруга, гоблините, елфите и елените и да се почувстват все едно са в приказка.

Родителите могат да се насладят на най-добрите ски писти във Финландия, в Леви, и допълнително ако пожелаят може да се занимават с други характрни за района дейности: уникални сафарита с Хъски и елени, разходки с моторни шейни, риболов на лед, и защо не разходка в снега със „снежни обувки" –специални обувки, създадени за този спорт.

След като се настаните в един от хотелите в Леви, можете да започнете да изучавате Лапландия. Децата ще се запознаят с дома на Дядо Коледа, елфите му и жена му, където всички задно ще украсят коледното дърво и ще се научат да правят сладки.

От селището и по-точно от пощенския офис може да изпратите писма, на хората които обичате, за да разпръснете Духа на Коледа.

Освен това плика има марка с лика на Дядо Коледа, така че всички ще мислят, че прекрасното писмо е ипратено лично от Дядо Коледа. Можете да купите подаръци от фабриката на Елена Рудолф: играчки, дрехи и обувки, различни коледни украси и продукти от много други занаяти.

Вземете влака, за да посетите фабриката за играчки на елфите и Ледената галерия, където ще останете изумени от красивите ледени скулптори.

Най-вълнуващото шоу е представено от природата. В Лапландия ще станете свидетели на красивото Северно Сияние: От септември до Април, Северното Сияние може да бъде видяно в различни цветове, предимно в зелено.
Насладете се на едно чудесно пътуване до Лапландия с туристическа агенция Перфект Тур

Категории

Туризъм

Подобни статии

Най-добрите ски курорти в Европа - Франция

Най-добрите ски курорти в Европа - Франция

ФранцияЗа запалените по зимните спортове има добри новини, ски сезонът ще започне съвсем скоро. Въпреки че туристическите агенции предлагат ...

Ски почивки в България

Ски почивки в България

Ски почивки в БългарияБългария е е една от най-търсените дестинации за зимни почивки в Европа, поради югоизточното разположение на страната....

Препоръки за ски курорти в Австрия

Препоръки за ски курорти в Австрия

Австрия е райско кътче за всички запалени скиори. Дали ще отидете там с половинката си, с приятели или с цялото семейство, тези ски курорти ...

Пампорово – мястото за ваканция през всеки сезон!

Пампорово – мястото за ваканция през всеки сезон!

Зимната ваканция често пъти бива пренебрегвана, а и доста пъти – пропускана. Всъщност никак не са малко хората, които признават почивката ед...

Създаване на домашна зимна градина-добавяне на торове, подгдотовка на почвата, поливане и още съвети

Създаване на домашна зимна градина-добавяне на торове, подгдотовка на почвата, поливане и още съвети

Домашното градинарство през зимата е сигурен начин да си набавите свежи билки и зеленчуци през студените месеци, когато има недостиг на вита...

Kiril Dinov

Kiril Dinov

26 публикации

Публикувано
Публикувано

04.09.2013

Обновено
Обновено

04.09.2013

Прочетено
Прочетено

1136

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия