Зимна ваканция в Лапландия

Зимна ваканция в Лапландия
Всеки си представя коледната ваканция, както е била, когато е бил дете: подаръци, Дядо Коледа, сняг и забавни игри

Зимна ваканция в Лапландия

Всеки си представя коледната ваканция, както е била, когато е бил дете: подаръци, Дядо Коледа, сняг и забавни игри. Лапландия е най-известната дестинация за зимните празници и също идеално място за една чудесна Коледа с цялото семейство. Затова, ако предпочитате Коледния пакет, вместо традиоционните Коледни базари, сега е най-подходящото време да резервирате вашата ваканция с намаление.

И децата и възрастните, ще се насладят на пътуване до страната на Дядо Коледа. Децата ще имат възможността да се запознаят с този, който изпраща любимите им подаръци на Коледа, неговата съпруга, гоблините, елфите и елените и да се почувстват все едно са в приказка.

Родителите могат да се насладят на най-добрите ски писти във Финландия, в Леви, и допълнително ако пожелаят може да се занимават с други характрни за района дейности: уникални сафарита с Хъски и елени, разходки с моторни шейни, риболов на лед, и защо не разходка в снега със „снежни обувки" –специални обувки, създадени за този спорт.

След като се настаните в един от хотелите в Леви, можете да започнете да изучавате Лапландия. Децата ще се запознаят с дома на Дядо Коледа, елфите му и жена му, където всички задно ще украсят коледното дърво и ще се научат да правят сладки.

От селището и по-точно от пощенския офис може да изпратите писма, на хората които обичате, за да разпръснете Духа на Коледа.

Освен това плика има марка с лика на Дядо Коледа, така че всички ще мислят, че прекрасното писмо е ипратено лично от Дядо Коледа. Можете да купите подаръци от фабриката на Елена Рудолф: играчки, дрехи и обувки, различни коледни украси и продукти от много други занаяти.

Вземете влака, за да посетите фабриката за играчки на елфите и Ледената галерия, където ще останете изумени от красивите ледени скулптори.

Най-вълнуващото шоу е представено от природата. В Лапландия ще станете свидетели на красивото Северно Сияние: От септември до Април, Северното Сияние може да бъде видяно в различни цветове, предимно в зелено.
Насладете се на едно чудесно пътуване до Лапландия с туристическа агенция Перфект Тур

Категории

Туризъм

Подобни статии

Най-добрите ски курорти в Европа - Франция

Най-добрите ски курорти в Европа - Франция

ФранцияЗа запалените по зимните спортове има добри новини, ски сезонът ще започне съвсем скоро. Въпреки че туристическите агенции предлагат ...

Ски почивки в България

Ски почивки в България

Ски почивки в БългарияБългария е е една от най-търсените дестинации за зимни почивки в Европа, поради югоизточното разположение на страната....

Препоръки за ски курорти в Австрия

Препоръки за ски курорти в Австрия

Австрия е райско кътче за всички запалени скиори. Дали ще отидете там с половинката си, с приятели или с цялото семейство, тези ски курорти ...

Пампорово – мястото за ваканция през всеки сезон!

Пампорово – мястото за ваканция през всеки сезон!

Зимната ваканция често пъти бива пренебрегвана, а и доста пъти – пропускана. Всъщност никак не са малко хората, които признават почивката ед...

Как да изберете перфектната дестинация за следващото си пътуване

Как да изберете перфектната дестинация за следващото си пътуване

Как да изберете перфектната дестинация за следващото си пътуване Със света на една ръка разстояние, изборът на дестинация за следващото в...

Kiril Dinov

Kiril Dinov

26 публикации

Публикувано
Публикувано

04.09.2013

Обновено
Обновено

04.09.2013

Прочетено
Прочетено

1334

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия