Защо Amazon Kindle е най-популярен и на Острова.

Защо Amazon Kindle е най-популярен и на Острова.
След огромният успех и популярност на Amazon Kindle в Сащ, с многобройните си функции и лесен за използване интерфейс, Amazon Kindle се е превърнал в най-популярната електронна книга и в Обединеното к

 

След огромният успех и популярност на Amazon Kindle в Сащ, с многобройните си функции и лесен за използване интерфейс, Amazon Kindle се е превърнал в най-популярната електронна книга и в Обединеното кралство. Той разполага с вградена клавиатура, по-широк екран и Wi-Fi, което позволява на потребителите да изтеглят любимите си книги, задоволявайки нуждата от четене на хората. Kindle разбира нуждите на потребителите и предлага много практически приложения, които отговарят на изискванията на съвременните мъже и жени.

Устройството навлезе в четвъртото си поколение и продължава да вдъхновява потребителите във Великобритания и по света. Конкурентите на Kindle не са в състояние да развият по същия начин одобрението на потребителите. Нека да разгледаме някои от причините Amazon Kindle да е толкова популярен и в Обединеното кралство.

По-леки

Четците на електронни книги от Amazon са леки, по-малки и по-тънки и по този начин е лесно да се носят, точно като една малка книжка. За много фенове на други четци на електронни книги, това не може да бъде толкова важно, но Kindle феновете мислят по друг начин.

Скорост на обработка на данните

Скоростта на обработка на устройствата произведени от Amazon е по-бърза, отколкото на други устройства и това предимство все повече се засилва в по-новите модели, правейки търсенето им последователно и постоянно на пазара в Обединеното кралство.

По-бърз браузър

Скоростта на зареждане на сайт от браузъра на Amazon Kindle е впечатляваща и това е първият тест, който накланя везните и помага на всички потребители да вземат своето решение. Ако времето за зареждане на един сайт е решаващият фактор да закупите Amazon Kindle, то тогава тази характеристика на четците на Amazon със сигурност ще ви накара да си го закупите.

Много безплатни приложения

Повечето от приложенията за Amazon Kindle са безплатни. Можете да изтеглите и разглеждате от интернет безплатно и неограничено с достъп до безжична мрежа чрез Wi-Fi или 3G. Kindle потребителите се наслаждават на функциите на Amazon Kindle и на това, че могат да го използвате навсякъде, по всяко време, когато обичат.

Евтини електронни книги

Закупуване на книги от Amazon е много по-евтино с Kindle. Потребителите от Обединеното Кралство плащат само по £ 7 и имат достъп до много книги за изтегляне и четене.

Репутацията на Amazon

Amazon се радва на репутацията на един от най-големите онлайн търговци на дребно и хора от всички краища на света се доверяват на цените и услугите предоставяни от компанията.

Amazon  притежава най-големия каталог с електронни книги

Amazon е най-големият източник на книги. Читателите на този вид книги могат да бъдат сигурни, че имат достъп до редки издания на книги и списания.

Цената

Амазон полагат големи усилия да намалят цената на устройствата. За разлика от IPad на Apple и Galaxy на Samsung, Kindle е достъпен и се предлага в широка гама на четци на електронни книги, като най-евтиния сензорен вариант се продава само за $ 79.

E-Ink екрана

Самото използване на E-Ink екрана може да държи някои хора на разстояние, но Kindle потребителите са наясно с неговите предимства. С облика на отпечатана хартия, четенето на книги чрез Kindle е много удобен за очите. Най-голямото предимство на E-Ink екрана на Kindle е, че можете да четете дори на слънчева светлина. Така че с Kindle в ръка, не е нужно да се ограничавате до къщата си за разлика от други четци на електронни книги.

Автор: Bogdan Boyan

Категории

Разни

Подобни статии

Най-вредните храни

Най-вредните храни

Човек е истински роб на вредните навици и предразсъдъци Още при първите опити за корекция на храненето неизменно става сблъсък с предразсъд...

Мляко и млечни продукти (източник на белтъчини)

Мляко и млечни продукти (източник на белтъчини)

Наред с месото и яйцата, млякото и неговите продукти са третият основен животински източник на белтъчини. И за тях, както за много други хра...

Бобови храни (добър източник на белтъчини)

Бобови храни (добър източник на белтъчини)

Бобовите храни са най-популярните растителни източници на белтъчини. Освен това те съдържат известно количество сложни въглехидрати (нишесте...

Какво ще направите като хотелиер по време на криза?

Какво ще направите като хотелиер по време на криза?

 Аз не съм от най-големите хотелиери на света, но имам малко опит. Когато преди десет години започнах този бизнес, не бях наясно къде навлиз...

Килими - как да ги поддържаме и перем

Килими - как да ги поддържаме и перем

Килимите често остават изключително пренебрегната част от обзавеждането на едно жилище, особено на фона на останалата част от интериора у до...

Bogdanb

Bogdanb

2 публикации

Публикувано
Публикувано

09.09.2012

Обновено
Обновено

10.09.2012

Прочетено
Прочетено

1125

Нередност Докладвай за нередност
2 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия