Всичко за Работа в Лондон

Много хора идват в Лондон искайки да се възползват от това, което градът предлага. Той предоставя много възможности за работа.

Много хора идват в Лондон искайки да се възползват от това, което градът предлага. Той предоставя много възможности за работа, но е известно, че пазарът на труда е много конкурентен. Трябва да си подготвен да работиш много часове, тъй като това е един много скъп град. Често срещан случай за Лондончани е да дават много голяма част от заплатите си само за наем.

Нужна ли ми е Виза или разрешително за работа в Лондон?

Първото нещо, на което трябва да се обърне внимание, е че имиграционната система на Обединеното Кралство е доста сложна. Жизненоважно е да имате правилната виза, като в противен случай няма да ви е позволено да влезете или останете в страната. Получаването на виза и разрешително е досаден процес, за който бихте предпочели да получите експертен съвет, за да сте сигурни, че кандидатурата ви ще протече колкото по-гладко е възможно. Има много адвокати, които могат да ви помогнат.

Това, че България е в Европейския Съюз, ни отваря вратата за работа в Лондон без виза. Разрешителното за работа, въпреки това, е нещо, което повечето работодатели изискват.

След Като Веднъж Сте Си Намерили Работа

Ако това е вашият случай, чудесно! Най-трудната част от процеса е именно намирането на работа. Правата на работещите се променят в зависимост от това колко време сте били при работодателя си. За пример – ако сте съкратени, за да получите временна издръжка, трябва да сте били при работодателя си поне 2 години.

Много пътешественици идват в Лондон като част от тяхното пътуване в Европа. Ако това е вашата ситуация, то е препоръчително да се въздържите от изкушението да работите временно. Подобна не регулирана работа в Лондон (https://www.jobconsult.bg), без договор, може да ви създаде много проблеми. Освен, че излагате живота си на риск, вашият работодател може да не обръща много внимание на вашите права. А при ситуация, че правата ви биват нарушени и пари не ви бъдат платени – няма как да потърсите правна помощ без активен договор.

Много хора са привлечени от Лондон заради възможността да бъдат спечелени пари бързо, но е важно преди всичко да поставите Вас самите, вашето здраве и нормално преживяване зад граница.

Анкета за Работата в Лондон

Кой е правилният избор според вас?

Категории

Разни

Коментари за Всичко за Работа в Лондон

  1. 1.

    Не разбрах, линка който сте посочили на (http://www.jobconsult.bg) какво сте искали да кажете за тази фирма,че води хора на работа в Англия и те работят там на черно ли?

Подобни статии

Научете английски език

Научете английски език

            Днес, всеки втори човек избира да изучава като чужд език, английският. Причината за това не е една – той вече е универсален, гов...

Неврози

Неврози

Неврозите са заболявания на нервната система, конто се определят най-общо като функционални нарушения в дейността на главния мозък, без да и...

Важни симптоми - Нарушение на съня

Важни симптоми - Нарушение на съня

Както сънят, така и сънуването са проява на закономерно на-стъпващ в мозъчните клетки процес на задържане (подтискане). Този процес е физиол...

Алкохолна болест

Алкохолна болест

Алкохолната болест заслужава много по-голямо внимание. Острата алкохолна интоксикация се познава от всички и по-голяма част от хората имат п...

Високо кръвно налягане (Хипертонична болест)

Високо кръвно налягане (Хипертонична болест)

Артериалното кръвно налягане се измерва с две стойности — едната по-висока (систолично налягане), а другата — по-ниска (диастолично налягане...

Денев

Денев

11 публикации

Публикувано
Публикувано

23.01.2013

Обновено
Обновено

24.01.2013

Прочетено
Прочетено

1341

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия