Важна ли е козметиката за солариум?

Важна ли е козметиката за солариум?
Шоколадовият загар, равномерен по цялото тяло, целогодишно, всичко това изисква малко усилия и точните познания.

Обръщали ли сте спонтанно след преминаването на някоя дама с равномерен шоколадов загар, който ви прави силно впечетление. Вероятно ДА! На всеки му се иска да има равномерен шоколадов загар по цялото тяло, дори и през зимата. Всичко това изисква малко постоянство, леки усилия и точните познания за оформяне на цвета на кожата. Това се постига с помощта на солариумите по всяко време на годината може да се радваме на красив тен и увереност.

Малко са хората, на които не им се налага да полагат особени усилия, за да поддържат шоколадовия си тен дълго време. Повечето забелязват, че загарът започва да пада неравномерно, бели се и не изглежда особено привлекателно. Има начин това да спре, разбира се, с подходящите грижи.

На първо място е подготовката за солариум. Много добре е предварително кожата да бъде почистена от всякакви мазила и козметика. Така лъчите ще достигнат равномерно до кожата, без образуване на линии и петна.

Следва, козметика за солариум. Това са тези козметични продукти, които се употребяват при посещение на солариум. Те са специално предназначени за оптимизиране на тена, улесняване на неговото придобиване и правят кожата наистина красива. Качествените продукти съдържат натурални съставки и най-често – неустоим екзотичен аромат, които се грижат и за доброто настроение.

Качеството на солариума също не е за пренебрегване. Равномерното добиване на тен може да изисква употреба на хоризонтален или вертикален солариум, както и подходяща програма и честота на посещенията. Някои модели имат и допълнителни опции като слушане на музика, бриз, ароматерапия и т.н.

Накрая идва козметиката за след солариум. В нея са вложени нужните за възстановяване на кожата съставки. След посещение на солариум или изобщо излагане на слънце, кожата е дехидратирана и има нужда от незабавно освежаване и охлаждане. Хидратиращите съставки на качествената козметика за солариум възстановяват водния баланс, изглаждат и успокояват кожата, а едновременно с това удължават и тена.

Козметика за солариум за коса също не бива да се пренебрегва. Не само кожата има нужда от защита и овлажняване, косата също е изложена на UV лъчите. Особено внимание е трябва да се обърне на боядисаните коси, тъй като слънчевите лъчи карат цветът да избледнява бързо, крайчетата да се изтощават и оплитат и косата губи блясък.

Насладете се на страхотната козметика за солариум за красив тен през цялата год. Козметика, която прави кожата мека и гладка с неустоим аромат .


Вижте повече на https://sportensklad.bg/sportni-stoki/solariumi/

Подобни статии

Как се пръкват черните точки по носа?

Как се пръкват черните точки по носа?

Черните точки са досаден кожен проблем за много хора. Почти всеки от нас има черни точици по носа. Какво са черните точки и как се появяват...

Рициново масло и приложението му в козметиката

Рициново масло и приложението му в козметиката

Рициновото масло притежава ценни лечебни качества. Освен неговото отдавна известно слабително действие, то притежава и локално (местно) дейс...

Приложение на билките в козметиката

Приложение на билките в козметиката

Билките още в най-древни времена освен за лечение са служили и като средство за поддържане и възстановяване на красотата. Козметиката била н...

Колко важна е за нас свободата по време на езда

Колко важна е за нас свободата по време на езда

Свободата по време на конна ездаСвободата да си върху кон, да препускаш с вятъра всеки си я дефинира сам за себе си - така както са го учили...

Защо SEO оптимизацията е важна за бизнеса?

Защо SEO оптимизацията е важна за бизнеса?

SEO (Search Engine Optimization) е един от най-неразбраните процеси в света на дигиталния маркетинг. Това е основната причина през последни...

petkodimoff

petkodimoff

16 публикации

Публикувано
Публикувано

24.10.2018

Обновено
Обновено

23.10.2018

Прочетено
Прочетено

644

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия