Toyota land Cruiser

Toyota land Cruiser
Ревю на автомобила на Toyota Land Cruiser

Toyota land Cruiser

Новият модел на Tойота е още по-съвременен и луксозен. Моделът се e сдобил с нова  решетка на радиоатора с нови масивни и внушителни брони, също така и с фарове със светодиоди. В екстериора присъстват доста повече хромирани елементи. Също така огледалата за задно виждане са спреоразмерени за по-голямо удобство.

 

В интериора на първо четене се забелязват новите светлини и по модерния TFT екран.  Системата Multi-Terrain Select  на Toyota е усъвършенствана като с нейна помощ  се избира режима на управление, местността и терена. Тя  предоставя  на водача достъп до ел. управление на пълноприводното предаване и възможността да се организират режимите на работа на с ABS-а. Новият Land Cruiser 200 разполага също така и  Crawl Control,която функционира на принципа на круиз-контрол,но е напълно съобразена с движението по  пресечен терен и с ниски предавки.

 

 Моделът с 4,6 литров V8 двигател, които е на  разположение ,е пример за добро съотношение между  мощност( 318 к.с. 460 Нм) и икономичност.Всичката тази мощ е задвижвана от автоматични скорости  със система 4WD. Благодарение на  тази добра комбинация, разходът е ограничен до 13.8 литра при смесен разход.

Колата е налична на Европейският пазар,като се очаква скоро и на другите основни пазари.

Атомобилът е могъщ и перфектен като тези определиния характеризират експресивният му дизайн.Търсен е ефект да се съчетатят качествата на луксозен автомобил и мощта на Suv.

Отново от Тойота залагат на безопасността.

Тя е постигната с помощтта на 6 въздушни възглавници,и триточковите предпазни колани,като тези от първият ред разполагат със специални устроиства за натягане и ограничаване на налягането и усилието.

 При катастрофа въздушните възглавници реагират изключително добре като времето на реакция е сведено само до няколко стотни от секундата. Също така добра работа  вършат и страничните въздушни завеси,които защитават пътниците при страничен удар.

Тойота land Cruiser опеделено може да се ситуира и като семеен автомобил и затова го препоръчваме за кола под наем.

Автомобилът е на разположение от Speedycars Ltd Коли под наем София

 

 

Етикети

toyota, land, cruiser

Категории

Туризъм

Подобни статии

Какво трябва да знаем за новата Toyota Yaris

Какво трябва да знаем за новата Toyota Yaris

 Двата типа на този автомобил в лицето на седан и хечбек версията са представители на два различните класа автомобили. Докато седанът Yaris ...

Техническите характеристики, на които жените обръщат внимание

Техническите характеристики, на които жените обръщат внимание

Какво й трябва на една жена-шофьор? Красива кола. Не, не е само това. Оказва се, че жените обръщат внимание на различни технически характери...

Може ли да открием луксозни коли под наем в България?

Може ли да открием луксозни коли под наем в България?

Наемането на луксозен автомобил може да бъде ценно преживяване по няколко причини. На първо място, това може да бъде идеалната възможност да...

speedy

speedy

5 публикации

Публикувано
Публикувано

18.01.2013

Обновено
Обновено

21.01.2013

Прочетено
Прочетено

1294

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия