Типови проекти на къщи

Типови проекти на къщи
Искате да изберете примерни проекти на хубави къщи? Ето една нова възможност да се преместите да живеете от шумния град в просторна къща на село.

Представяме Ви една нова инициатива от Архитектурно Студио "Пловдив Дизайн" – възможност за избор на типизирани проекти на къщи.
Благодарение на нея, Вие ще имате възможността, въз основа на професионално подготвена презентация да изберете готов проект на къща. Галерията с примерни проекти включва къщи и вили с опция за избор на един или два етажа.
Архитектурните разпределения и 3D изгледи на фасадите на къщите включени в галерията, Ви дават възможност да изберете план на вашия дом. Галерията се обновява непрекъснато поради нарастващия интерес на посетителите предпочитащи да се доверят на опита на специалистите. Въпреки актуалните пространствени решения, които Ви предлагаме, проектанският ни екип е готов да нанесе допълнителни корекции по архитектурно-строителните части на готовия проект, съобразно Вашите желания и изисквания.
От спесификацията на необходимите за изграждането материали, която е част от документацията, ще получите ясна и точна информация за качествата и стойността на готовия продукт. Списъка на вложените материали включва не само количествата на дървно, тухли, бетон, кофраж, армировка, но и размерите на дограмата, площта на мазилките и настилките.
Преди да са започнали строително-монтажните работи, като бъдещи инвеститори можете да проведете консултация със специалистите, чрез предварителна уговорка, на която да обсъдите предимствата на проекта и възможностите на застрояване на парцела.
Всички проекти от галерията са съобразени с действащите строително-архитектурни наредби. Това осигурява гарантирано одобрение и получаване на разрешенително за строеж от Общината.
Превъзходството при избора на готов проект на еднофамилна къща пред популярните сглобяеми дървени къща е в това че лесно се постига гъвкавост на разпределението на помещенията, увеличава се ефективната застроена площ чрез направа на втори или трети етаж. Също така дълготрайноста по време на експлоатационния период е в пъти по-дълъг от този на сглобяемите къщи.
Проектантският екип от млади специалисти има богат опит в разработването на проекти, спонсорирани от Европейския съюз. Избирайки готов проект, съобразен с критериите за оценка ефективността на предложенията, Вие своевременно можете да кандидатствате по Оперативна програма за развитие на специфични райони.
Целта, която сме си поставили е чрез избора на готов проект, напълно съгласуван по отделни части, да Ви спестим средствата и времето, необходими за разработката му.
Положителните отзиви, които получаваме доказват, че усилията ни са насочени в правилната посока.
Но... ако все пак оригиналните ни идеи, вложени в готовите проекти на хубави къщи не удовлетворяват вашите желания, можете да изберете индивидуално разработен проект изготвен от архитектурното студио.

www.arhitekt-plovdiv.com

Подобни статии

Предимствата на къщите-близнаци

Предимствата на къщите-близнаци

Проекти на къщи близнациВ близкото минало къщите-близнаци бяха приоритетен вариант при решаване на жилищния проблем. Като следствие на налож...

Сайт за къщи за гости

Сайт за къщи за гости

В последните няколко години, нашата страна се превърна в предпочитано място за еко-туризъм. Красивата природа, величественият Балкан и морет...

Откъде произлиза символът на заложните къщи?

Откъде произлиза символът на заложните къщи?

Логото е едно от основните неща за развитието на бизнеса. То може да бъде отличителен белег на отделна марка или на цяла индустрия. Гигантит...

Нов дом: Сглобяеми къщи с метална конструкция

Нов дом: Сглобяеми къщи с метална конструкция

Сглобяеми къщи с метална конструкция, решението на 21в.    Сглобяемите къщи могат да бъдат, както от дърво, така и от стомана. Сградите ...

Алкохолна болест

Алкохолна болест

Алкохолната болест заслужава много по-голямо внимание. Острата алкохолна интоксикация се познава от всички и по-голяма част от хората имат п...

Архитект Пловдив

Архитект Пловдив

3 публикации

Публикувано
Публикувано

09.09.2015

Обновено
Обновено

08.09.2015

Прочетено
Прочетено

5781

Нередност Докладвай за нередност
3 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия