Просто уреди с козметични забележки или хита в цените?

Просто уреди с козметични забележки или хита в цените?
Последните няколко години се появиха изключително много уреди с транспортни дефекти,а защо? Защото не сме достатъчно добре платежоспособни или защото качеството им е липсващ фактор на пазара?

Нека да проследим появата на уредите с козметични забележки, на нашият пазар... Всичко започна преди няколко години, когато почти не можеха да се намерят уреди внос от германия или англия, просто защото цените им бяха високи, а количествата силно ограничени.
Освен това пазарът все още не беше развит и въобще нямаше нужда от подобни уреди, ние „Нямахме нужда от УРЕДИТЕ с Транспортни дефекти", но с годините това се промени особено, когато все повече хора търсеха уредите заради ниската и достъпна цена на която можеше да се закупят. Естествено след известно време потребителите започнаха да усещат и по-доброто качество на тези стоки, превъзходството пред останалите нискокачествени продукти на пазара и изведнъж вече имахме нужда от тези уреди.
Ситуацията в момента е дори още по-добра освен, че ги има във всеки голям град вече има и конкуренция, която смъкна цените още, като сега можем да си закупим блендер примерно на Kenwood за 40лв. , което е една доста ниска цена за техника от този сорт била тя дори и от ниският клас на световнопризната марка за домакински електроуреди!

Какво още стана достъпно за нас?

С развитието на фирмите които предлагаха електроуреди, започна да се увеличава и асортимента от предлагани продукти, освен това се вдигна нивото и на самите продукти, вече можете спокойно да си закупите и то от България голяма част от продуктите които се предлагат в Amazon.co.uk например! Ето за пример този сайт https://tehmag.net предлага именно такива електроуреди, които честно казано не съм срещал нито в Технополис нито в Емаг, а само по известните английски и американски форуми, от рода на бг мама в които се обсъжда по-качествена домакинска техника за която ние дори не можем да чуем от рекламите по телевизията защото ни смятат за ниско-платени и с ниско желание за наистина качествени продукти потребители!
Като пример, мога да дам един уред който ми направи страхотно впечатление – Soup Maker, блендер, който има вграден реотан в каната с който можете да си правите крем супа без нуждата от печка или какъвто и да е друг уред само за 15 минути! Ако вие сте студент това би ви било изключително полезно, защото ще можете да се храните с вкусна и питателна храна дори и в условията на студентска квартира, като единствено имате нужда от контакт и продукти!
Затова другият път като ви се наложи да купувате уред и ви е трудно да намерите точно това което търсите потърсете в гугъл именно за „Уреди с транспортни дефекти" и ви гарантирам, че ще откриете точно това което търсите в някой от сайтовете които ви излязат!
Добре, че и в България има качествени блогове като този, в който може да се обсъждат полезни и интересни въпроси които НИ касаят всеки един ден.

Подобни статии

Как да се улесните при поддържането на градината

Как да се улесните при поддържането на градината

Да се наслаждава на градината си може всеки стопанин на голям двор. Истината обаче е, че реално много рядко му се случва, просто защото няма...

Да се научим да купуваме

Да се научим да купуваме

Да се правят покупки е изкуство, което трябва да се изучи. Има хора, които просто имат нюх къде и какво може да се намери, и то на по-изгодн...

Упражнения за красота

Упражнения за красота

Специални упражнения за коригиране на недостатъци във фигурата Естествено не всички жени са доволни от своята външност и от фигурата си. Ед...

Как се прави покупката на самолетни билети?

Как се прави покупката на самолетни билети?

  По света съществуват толкова много дестинации, които всеки човек иска да посети и разгледа, но първото нещо, за което трябва да се съ...

Нискотарифни авиокомпании - ДА или НЕ

Нискотарифни авиокомпании - ДА или НЕ

  В повечето случаи когато се пътува със самолет, цените на редовните билети са доста високи. Разбира се, има и изключения, в които ави...

Иванов

Иванов

1 публикации

Публикувано
Публикувано

09.03.2016

Обновено
Обновено

20.02.2016

Прочетено
Прочетено

1679

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия