Полезната роля на услугата Drink and Drive

Алкохолът е вид депресант и като такъв той несъмнено има успокояващо действие. Консумирайки го с мярка, алкохола е не само полезен, но и действа отпускащо, а какво по-хубаво от една студена бира след дългия работен ден?

Макар алкохолните напитки до известна степен да са полезни, понякога те могат да крият и доста сериозни рискове. Нека сега разгледаме един от по-сериозните рискове, чието редуциране е напълно възможно в 21 век.

Шофирането в пияно състояние се определя като една от топ причините за все по-нарастващия брой катастрофи. Заставайки зад волана след консумация на алкохол, шофьорите нарушават не само законните, но и етични правила. В желанието си да решат този проблем много страни, включително и България въвеждат допустима норма на алкохолно съдържание в кръвта. В България тази норма е 0,05 промила равняващи се на една консумирана бира.

Приемът дори и на малко количество спиртни напитки може не само да замъгли ясната Ви преценка, но и напълно да наруши способността Ви за шофиране.

При положение, че Ви се налага да се приберете след като сте консумирали повечко количество алкохол от допустимото, то не се двоумете много много, а се възползвайте от услугата Drink and Drive.

Нека сега накратко разясним и какво представлява тази услуга:

Тази услуга Ви осигурява надежден транспорт за Вас и автомобила Ви на достъпна цена. Избирайки Drink and Drive, Вие може сте спокойни, че живота Ви е в сигурни ръце.

Навярно постоянно чувате за случаи на катастрофи, в които поне един от участниците е бил пиян. Слушайки това, мнозина от Вас си мислят, че това на тях не може да им се случи. Заставайки обаче зад волана пили Вие сте само на крачка от това да се превърнете в един от участниците в сблъсъка.

Не карайте пили, не се превръщайте в част от онези неразумни шофьори, които рискуват живота си ежедневно. Навярно всеки от Вас има семейство, което го чака вкъщи, и в т.ч., ако не мислите за себе си шофирайки пили, помислете поне за тях и какво бихте им причинили, ако ненадейно се превърнете в участник в пътно-транспортно произшествие.

Когато се нуждаете от транспорт, не се колебайте да позвъните на квалифицирания екип на You Drink We Drive. Запомнете, че за екипа ни Вашата безопасност е на първо място.

Категории

Разни

Подобни статии

Използвайте Drink drive София – не карайте употребили алкохол

Използвайте Drink drive София – не карайте употребили алкохол

В наши дни, когато всеки има автомобил и е активен участник градското  движение е от много голяма важност всички да се стремим да спазваме з...

Консумация на алкохол и енергийни напитки

Консумация на алкохол и енергийни напитки

Много хора дори и не подозират какъв е ефекта от консумацията на енергийни напитки и алкохол едновременно. На пръв поглед тази комбинация из...

Ползи от алкохола

Ползи от алкохола

Навярно сте чули, че алкохола бил полезен? Дали това е така? Сега ще се опитаме да разберем, както и да Ви представим накратко услугата Drin...

Защо хората все още продължават да пият и шофират след това?

Защо хората все още продължават да пият и шофират след това?

Шофирането в нетрезво състояние е сериозен проблем. Независимо от това дали осъзнавате опасността или не, то тя Ви грози всеки път, когато з...

11 съвета за безопасно шофиране

11 съвета за безопасно шофиране

Лятото е в разгара си и именно сега броят на пътно-транспортните произшествия зачестява. Десетки шофьори загиват по пътищата в напълно предо...

hristoff

hristoff

41 публикации

Публикувано
Публикувано

10.06.2016

Обновено
Обновено

08.06.2016

Прочетено
Прочетено

862

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия