Използвайте Drink drive София – не карайте употребили алкохол

В наши дни, когато всеки има автомобил и е активен участник градското  движение е от много голяма важност всички да се стремим да спазваме законите и да не сядаме зад волана, когато сме употребили алкохол.

 

Какво можем да направим обаче, ако не сме планирали да пием, но все пак употребим алкохол, а сме с колата си?

Има един начин да излезем от тази ситуация и да продължим да се забавляваме, без да се притесняваме как да се приберем у дома си.

Услугата, която може да ни извади от затруднение се нарича Drink and Drive и набира все по - голяма популярност в страната ни.

 

„Вие пиете, ние шофираме” е идеалното решение, когато сме отишли на купон с автомобила си, но искаме да се забавляваме и да пийнем по някоя чашка с приятели.

Какво трябва да направим, ако сме употребили алкохол? Просто се обаждаме в някоя компания като https://www.drinkanddrive.bg и си поръчваме „прибиране у дома”.

 

Drink drive София е точно услугата, която може да ни даде свободата да се забавляваме на воля, без да имаме ни най - малки притеснения как ще се приберем, когато сме употребили алкохол.

Достатъчно е едно телефонно обаждане до фирмата, която предлага Drink and drive Sofia и оттам ще ни изпратят екип от професионални шофьори, които да ни вземат от посочения от нас адрес.

 

Ако пък сме по - предвидливи и се обадим в компанията още преди да отидем на партито, получаваме и 10 % отстъпка в цената на услугата.

Точно в уговорения час шофьорите на Drink and Drive ще дойдат, където и да се намираме и ще ни закарат без никакви инциденти право до дома ни.

Освен това ще приберат и автомобила ни, така че можем да бъдем спокойни не само за нашата безопасност, но и за автомобила ни, който ще ни очаква на другата сутрин пред жилището ни.

 

Струва си да се възползваме от Drink drive София, ако държим да сме отговорни и да не сядаме зад волана, ако сме употребили алкохол. Достатъчно ПТП- та стават тъкмо заради алкохола, не е нужно да увеличаваме черната статистика и ние, нали?

 

Отговорността към самите нас, спътниците ни и случайните участници в уличното движение е много важна, затова услугата „Вие пиете, ние шофираме” е най - доброто решение, което можем да вземем, когато сме употребили алкохол и сме с автомобила си.

 

 

Категории

Разни

Подобни статии

Полезната роля на услугата Drink and Drive

Полезната роля на услугата Drink and Drive

Алкохолът е вид депресант и като такъв той несъмнено има успокояващо действие. Консумирайки го с мярка, алкохола е не само полезен, но и дей...

11 съвета за безопасно шофиране

11 съвета за безопасно шофиране

Лятото е в разгара си и именно сега броят на пътно-транспортните произшествия зачестява. Десетки шофьори загиват по пътищата в напълно предо...

Причинява ли рак алкохола?

Причинява ли рак алкохола?

Питате се до какво води прекомерната употреба на алкохол? С тази статия целим не само да Ви запознаем с рисковете, които ви грозят, но и да ...

Консумация на алкохол и енергийни напитки

Консумация на алкохол и енергийни напитки

Много хора дори и не подозират какъв е ефекта от консумацията на енергийни напитки и алкохол едновременно. На пръв поглед тази комбинация из...

Ползи от алкохола

Ползи от алкохола

Навярно сте чули, че алкохола бил полезен? Дали това е така? Сега ще се опитаме да разберем, както и да Ви представим накратко услугата Drin...

Анонимен

Анонимен

304 публикации

Публикувано
Публикувано

12.02.2014

Обновено
Обновено

12.02.2014

Прочетено
Прочетено

797

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия