Покупка на интериорни врати

Покупка на интериорни врати
Вратите, които могат да се открият днес на пазара са изключително разнообразни както като визия, така и според материалите, от които са изработени.

Вратите са онези така важни елементи от всяко едно жилище, които изпълняват както естетична, така и чисто практическа задача, затова, когато ви се налага да смените старите си врати с нови е добре да имате някои основни неща предвид.

Всяка врата е предназначена за конкретна нужда. Всички врати се класифицират като такива на външни или вътрешни – интериорни. От друга страна самите интериорни врати са диференцирани в зависимост от конструкцията, теглото, материала за изработка и някои други фактори, свързани с тях.

Най-важното обаче при избор на врати, разбира се, са техните размери, както и посоката, в която ще се отварят. Интериорните врати Doordecor могат да бъдат стандартни или изработени според желаните от вас размери и могат да са леви или десни според това, накъде искате да се отварят.

Тъй като вратите са нещото, което се забелязва първо от всеки, който посети жилището е добре при покупката да се съобразите с останалия интериор на дома. Вратите трябва да не дразнят с крещящи цветове, а да се съчетават както в цветово, така и в стилово отношение с мебелировката и цвета на стените.

Другото особено важно нещо, което трябва да вземете под внимание е от какъв материал да бъдат изработени вашите врати. Не забравяйте, че покупката на врати е една доста голяма инвестиция и не се подменят всеки месец или сезон, затова бъдете много внимателни на какъв материал ще се спрете. Вратите от естествен фурнир от Doordecor ще внесат в дома ви много топлина и приятно усещане.

Добре е, ако разполагате с повече средства да се спрете на врати, които притежават дълготрайност, не се деформират и не изискват голяма поддръжка. Такъв тип врати са произведените от съвременните материали МДФ, ПВЦ и други.

МДФ е материал, който притежава идеална гладкост, изключително голяма здравина, еластичност и гъвкавост, еднородна структура и нищожно набъбване при потапяне във вода. Врати произведени от МДФ се обработват изключително лесно и могат да бъдат произведени в различни размери, дизайн и цветове.

Освен интериорни врати произведени от съвременни материали добро решение са и вратите изработени от естествена дървесина, но те са доста по-скъпи. Очакваме ви в шоурумът ни на адрес:

Doordecor
ул. „Канарче" 6Б, 1756 София, България
02 477 80 90

Категории

Дом, Интериор

Подобни статии

Когато старите интериорни врати ни омръзнат

Когато старите интериорни врати ни омръзнат

Когато старите интериорни врати ни омръзнатСмяната на вратите вкъщи не е като да си купиш нова блузка в мола. Това е инвестиция, която се от...

Интериорни врати и входни врати

Интериорни врати и входни врати

ВратиИнтериорни врати и входни врати Все повече фирми се налагат на българския пазар като вносители и производители на интериорни, входни, ...

Съвети при избор на интериорни врати от Борман Комерс.

Съвети при избор на интериорни врати от Борман Комерс.

С Борман Комерс избора на интериорни врати е лесенЕдно от украшенията на модерния апартамент - това са интериорните врати. До преди няколко ...

Всичко за покупката на недвижими имоти

Всичко за покупката на недвижими имоти

Намерете отговорите на сложните въпроси! Дали това е точното време за закупуването на недвижими имоти от Imotifree.bg? Предимствата да...

Как да изберем и закупим най-качественият латекс за боядисване на дома

Как да изберем и закупим най-качественият латекс за боядисване на дома

Ако се направи правилно от първия път, няма да се налага да се повтаря няколко години напред. Едно от най-важните решения, с които ще се сбл...

cloxy

cloxy

8 публикации

Публикувано
Публикувано

10.05.2017

Обновено
Обновено

04.05.2017

Прочетено
Прочетено

1631

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия