Почивки Круизи

Почивки Круизи
Романтиката и круизите вървят ръка за ръка. На борда на круизен кораб може да съзерцавате изгрева и залеза от вашата уединена веранда, докато отпивате своето капучино или екзотичен коктейл.

Почивки Круизи

Романтиката и круизите вървят ръка за ръка. На борда на круизен кораб може да съзерцавате изгрева и залеза от вашата уединена веранда, облечени само по халат докато отпивате своето капучино или екзотичен коктейл. Най-екзотичната част е да се излегнете на някое приказно местенце на Карибите, а круизния кораб да е срещу вас!

Круизите стават все по-достъпни за всеки. В цената на круиза са включени нощувките на борда, цялостно изхранване – закуска, обяд, вечеря и следобедни сандвичи, някои напитки (кафе, чай, сок), рум сервиз, забавления, ползване на басейн и джакузита, фитнес и сауна.

Вашият Туристически Агент ще организира всички детайли по пътуването.  За вашата почивка, ние ще ви насочим към най-добрия кораб и забавления на борда. Ще се нуждаете от самолетни билети до дестинацията, от където започва круиза.  Понякога е нужен и трансфер до пристанището.

За тези, които искат сватбено пътешествие круиз, препоръчваме както популярните круизи в Средиземно море, така и екзотични дестинации към Азия, Кариби, Бахами, Бермуди.

На борда може да резервирате своите брегови екскурзии.

В спа центъра на всеки кораб ще се поглезите с  голям избор от продедури.

Забавленията са безкрайни, на борда ще откриете казино, нощни клубове,  шоу представления.

За тези, които имат по-изискан и изтънчен вкус препоръчваме да резервират своя апартамент с лично обслужване от Иконом.  Някои апартаменти предлагат даже и джакузи отвън на верандата.

Вечеря за двама: всички кораби предлагат освен основен ресторант  и специализирани ресторанти с Френска, Италианска, Азиатска кухня (има входна такса – куверт).  Може да се наслаждавате на по-специално обслужване и невероятна кулинария.

Препоръчително е крузите да се резервират по отрано, за да сте сигурни, че ще получите това, което търсите като цена, маршрут и категория. Освен това и самолетните билети ще са на много по-достъпни цени.

Продължителността на един круиз варира от 7 до 9, 10, 14+ нощувки. По-рядко може да намерите  3-4 нощувки.

Дестинациите, които може да избирате са навсякъде – Европа, Азия, Южна Америка, Африка, Северна Америка, Кариби, ОАЕ, Централна Америка, Антарктика, Австралия и Нова Зеландия, островите на Тихия Океан.

Туристическа агенция за круизи Блу Сийс

www.blue-seas.eu

Категории

Туризъм

Подобни статии

Мечтаните дестинации са близо до вас

Мечтаните дестинации са близо до вас

Мечтаните дестинации са близо до васСейшелите, Кападокия, изумрудения остров Тасос – това не са само красиви географски обекти, за които чет...

Почивки в градове за непушачи

Почивки в градове за непушачи

Почивки в градове за непушачи Културните хора не пушат, а за другите това дори е забранено в това уникално място за активна отпуска. Днес щ...

За колко време бебето се насуква

За колко време бебето се насуква

Има силни деца и лаконници, които поглъщат дажбата си само за няколко минути. Има обаче и лениви бебета, които сучат по 25-30 минути с почив...

Спорт и гимнастика в ученическите години

Спорт и гимнастика в ученическите години

Дневния режим на ученика Минава времето на безгрижните детски игри и увлечения. Дете­то е на 7 години и училищното звънче го зове. Погл...

Спорта на прага на живота 16-18 години

Спорта на прага на живота 16-18 години

Режим на труд и почивка за младата девойка Когато човек е на 16 - 18 години, струва му се, че целият свят е разтворен пред него, всички път...

blueseas

blueseas

2 публикации

Публикувано
Публикувано

21.03.2013

Обновено
Обновено

21.03.2013

Прочетено
Прочетено

1363

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия