Новогодишна вечер на хотел в София, на заведение или у дома

Новогодишна вечер на хотел в София, на заведение или у дома
Най-голямото парти на планетата, нощта с най-много късно заспиващи, вечерта на зарята – всички те са определение на най-чаканата нощ, Новогодишната.

Най-често резервациите за новогодишната вечер започват още през Октомври когато редица заведения и хотели в София, големите градове и курортите обявяват промоционални пакети.

Ако си един от жителите на столицата решили да не напускат града имаш пред себе си няколко избора – празненство в заведение, парти в приятел или отваряне на шампанското у дома, купон в хотел в София.

Празненство в заведение

Повечето добри ресторанти и дискотеки работят в новогодишната вечер. За ресторант ще ти трябва предварителна резервация. Средно цените за куверт на човек са около 100 лева и в цената влиза сет от ястия и символично количество питиета – вода, безалкохолно, обикновено 50 гр. български алкохол, половин бутилка българско вино и чаша шампанско.

Плюсовете са, че няма да приготвяш празничната вечеря, няма да подготвяш зарята, няма да почистваш.
Минусите са, че докато започне купонът и ще трябва да си тръгваш, може да не ти допадне празничната програма на заведението, може да не ти харесат гозбите,вероятно ще трябва да ползваш таксиметрови услуги или дринк енд драйв услуга.

Парти в приятел или отваряне на шампанското у дома

Партитата в домашни условия винаги са едни от най-добрите. Няма точен час за началото, както и за край на партито, често има хора които са канени на няколко такива празненства и заниманието им е да обикалят купоните в новогодишната вечер, така че тъкмо си мислиш, че всички са дошли и вземе, че се появи някое ново лице. Средно цените за инвестиция в Новогодишната вечер са по-малко от 50 лева на човек.

Плюсовете са, че избираш музиката, има задушевна атмосфера, има свобода, заобиколен си само от приятели, няма нужда да спазваш поставен от някой друг график на празничната вечер, можеш да останеш да спиш на купона.
Минусите са, че вероятно на 1-ви ще помогнеш в разчистването, храната в повечето случаи е дефицит за сметка на напитките, може да трябва да се включиш в приготовленията.

Купон в хотел в София

Има ли значение, че живееш в столицата? Разнообразието никога не е излишно! Новогодишните празненства в хотелите в София обикновено са част от няколко дневен пакет включващ всички предлагани екстри от хотела. Имаш предостатъчно време за почивка и забавление, и всичко това на едно място – в хотела. Средно цените за две нощувки и празнична вечеря са по 200 лева на човек.

Плюсовете са, че няма нужда да бързаш за купона, можеш да поспиш след новогодишното празненство без да мислиш за транспорт, не участваш в приготовления и готвене, не разчистваш.
Минусите са, че може да не ти допаднат празничната програма или гозбите.

Където и да решиш да празнуваш, помни че най-важното е да се забавляваш и да посрещнеш новата година с хора, които обичаш. Весели празници от Hotel Aris Sofia*** - https://www.hotel-aris.com/

Категории

Разни

Подобни статии

Доказано е - кола под наем подобрява почивката

Доказано е - кола под наем подобрява почивката

Оказва се, че отговорът е да, при определени случаи!Ако си решил да почиваш с няколко приятели, но никой от вас не разполага с автомобил, ко...

Хотелите в София класираха столицата като най-евтин град в света

Хотелите в София класираха столицата като най-евтин град в света

Хотелите в София определиха столицата като най-евтиния град за екскурзия в света. Това е така, т.к. в проучването на най-посещавания онлайн ...

Как да защитим дома си - съвети от ключар в София

Как да защитим дома си - съвети от ключар в София

Качествените ключарски услуги могат да ви помогнатНай-уязвимото място - това са алуминиевите и пвц врати. Една по-голяма отверка е напълно д...

В търсене на евтин хотел в София

В търсене на евтин хотел в София

София е една от най-предпочитаните дестинации за шопинг в страната заради многобройните си търговски центрове и молове. Освен това, тук са и...

Евтин хотел в София предлагащ всички съвременни удобства

Евтин хотел в София предлагащ всички съвременни удобства

Намирането на евтин хотел в София наистина може да ви спести страшно много пари. В действителност има доста хотели на атрактивни цени в стол...

Georgi Brezin

Georgi Brezin

97 публикации

Публикувано
Публикувано

02.01.2014

Обновено
Обновено

24.12.2013

Прочетено
Прочетено

1551

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия