Nokia 808 PureView - мобилен телефон с мощна оптична система и с резолюция 41 МП

Nokia 808 PureView - мобилен телефон с мощна оптична система и с резолюция 41 МП
С безпрецедентно качество на изображението и резолюция от 41 МП, оптика Carl Zeiss и технологията PureView, Вие ще получите най-качествените изображения, които някога сте правили със смартфон.

С безпрецедентно качество на изображението и резолюция от 41 МП, оптика Carl Zeiss и технологията  PureView, Вие ще получите най-качествените изображения, които някога сте правили със смартфон. За пример, когато Ви е необходим 5Мп фотоапарат, PureView помества цели седем пиксела в един за по-чисто и качествено изображение.

Видео с HD-качество
Снимайте с високо качество и резолюция. Видеокамерата снима във формат Full HD 1080p с 4-кратно увеличение без влошаване в качеството. Това е първото в света устройство, включващо технология за запис на високоамплитуден звук. В комбинация с уникалния цифров микрофон и алгоритми, Nokia 808 PureView може да записва звук без изкривявания до 140 dB.

Приближение без забавяния
Бърза реакция и мощно увеличение. За активацията на камерата е достатъчна една секунда, а с нея Вие можете да създавате снимки във всеки един момент. Механизмът за приближаване работи със скоростта на движение на пръста по екрана и с нулево влошаване на качеството при трикратно увеличение, а технологията PureView позволява заснемането на видео във формат  Full HD без ощетяване на качеството дори и при 4-кратно увеличение.

Ниската осветеност не е проблем за камерата на Nokia 808 PureView
Отсъства нормална светлина - вечният проблем  на фотографите. В допълнение към обектива Carl Zeiss и 41 Мп сензор, телефонът  808 PureView е оборудван с ксенонова светкавица и светодиодна видеоподсветка, което позволява снимането дори и в много тъмни условия.

"Умен" смартфон
Покажете на света своето ежедневие - всички инструменти за творчество са в ръката Ви. Обменът на снимки никога не е бил толкова лесен, както с вградената функционална галерия. Публикувайте снимки директно във Facebook или Flickr с автоматично конвертиране и оразмеряване, или ги пратете на друг телефон благодарение на NFC технологията за обмен на данни на къси разстояния. Към телефона дори може да се включи и телевизор, посредством специалния mini HDMI конектор, на който да покажете заснетите от вас материали на по-широк кръг от хора.

Открийте правилния път
Открийте милиони нови места с помощта на Nokia Maps. Гледате снимки и четете отзиви за определено заведение, но не можете да намерите пътя към него? Nokia Maps ще Ви го покаже! За вас сега е достъпна безплатна навигация. Приложението Nokia Drive е напълно оптимизирано за използване с навигационни карти за повече от 100 страни по света.

Слушайте музика повече
Развлеченията тепърва започват! Nokia 808 PureView - това е първият мобилен телефон, включващ ексклузивната Dolby технология, която се използва само в телефоните на финландския производител. Благодарение на тази иновация, Вие можете да се насладите на звук с високо качество с всякакви стерео-слушалки. Почувствайте качеството на звука във филмите и дори във видеоклиповете от YouTube.

Повече за Nokia 808 PureView: https://mobileshop.prodatabg.com/products/Nokia-808-Pure-View.html

Подобни статии

ТОП 10 на най-добрите компютърни тонколони

ТОП 10 на най-добрите компютърни тонколони

 Малко неща в живота са толкова важни колкото хубавата музика. Но, ако сте забелязали, тя може да ви достави удоволствие, само когато е добр...

Състоя се официалния анонс на смартфона HTC Droid DNA

Състоя се официалния анонс на смартфона HTC Droid DNA

След многобройните слухове, американският мобилен оператор Verizon и HTC проведоха официалния анонс на своя нов мощен таблетфон HTC Droid DN...

Jolla показа наследника на MeeGo - операционната система Sailfish OS

Jolla показа наследника на MeeGo - операционната система Sailfish OS

В средата на лятото на мобилния пазар се появи новата компания Jolla, основана от екипа разработчици създали платформата MeeGo, които преди ...

Китайския China Unicom получи повече от 100 хил. поръчки за iPhone 5

Китайския China Unicom получи повече от 100 хил. поръчки за iPhone 5

Този месец iPhone 5 ще се появи в повече от 50 страни. Из между тях се оказа и най-големия мобилен пазар в света - Китай. Освен това, апарат...

Аларми  вият за всичко и са по джоба на  всеки

Аларми вият за всичко и са по джоба на всеки

Ако преди много, много години звънът на камбани е бил характерен звук за всеки град и село, днес воят на аларми заглушава всичко, даже „надп...

BattleGSM

BattleGSM

8 публикации

Публикувано
Публикувано

10.11.2012

Обновено
Обновено

12.11.2012

Прочетено
Прочетено

1119

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия