Модни цветове: Най-актуалните нюанси за есен-зима 2020/2021

Цветът е важна част от нашия стил и най-добрият начин да изразим себе си. Затова сега ще разгледаме най-актуалните цветове в модата през 2020 година, обявени от Pantone.

Най-актуалните нюанси за есен-зима 2020/2021

Цветът е важна част от нашия стил и най-добрият начин да изразим себе си. Затова сега ще разгледаме най-актуалните цветове в модата през 2020 година, обявени от Pantone.
Тъмно червено
Основната новост на сезона е нюансът Samba. Този спокоен и приглушен нюанс на червеното със сигурност ще се впише идеално в гардероба дори на тези, които не са фенове на ярките цветове. Предимството му е, че се съчетава много лесно с всички основни цветове. Подходящ е както за основен цвят, така и за акцент.
Млечно бежово
Става дума за един "вкусен" млечен нюанс, който ще се хареса на всички, които обичат спокойните и релаксиращи цветове. Много подходящ е за летните дрехи, но можете да заложите на него и за зимните тоалети.
Светло розово
„Розов тен" е буквалният превод на името на този нюанс от най-романтичната цветова палитра. Той се съчетава отлично с един друг цвят от селекцията Pantone - строгият и сдържан сив нюанс Sleet, който ще разгледаме по-долу.
Мокър сняг
Това е един много благороден сив нюанс, който е подходящ за всякакви тоалети. Съчетава се добре с почти всички цветове.
Тюркоаз
Този нюанс е великолепен - много е подходящ за всякакви плетени трикотажни тоалети, но не само за тях. Ще ви донесе много настроение през всеки един от сезоните.
Кехлибарено оранжево
Изключително подходящ нюанс за аксесоари и акценти от всякакъв тип.
Жълто-зелено
Panton включват сред фаворитите си и този ярък оттенък, специално за любителите на неоновите цветове.
Ултрамариново зелено
Вероятно този оттенък е най-предизвикателният в списъка. Счита се за един от основните цветове за тоалети и аксесоари през зимата на 2020-2021 година. Комбинира се перфектно със сиви и пясъчни нюанси.
Прасковен нюанс Peach Nougat
Това е вероятно най-деликатният нюанс за идната зима и определено ще зарадва тези, които хаесват романтиката. Peach Nougat перфектно ще се впише във вашия гардероб и ще помогне много за създаването един впечатляващо женствен външен вид. Би бил чудесно допълнение към пясъчни и сиви нюанси.

Огнена тухла
Този топъл нюанс на червеното наподобява цвета на изпечена тухла. Елегантен и благороден, той перфектно ще се впише във всеки стил, особено, що се отнася до деловия. Съчетава се прекрасно със сиво, кафяво и черно.
Тъмна маслина
Този маслинено-зелен нюанс се свързва най-вече с военния стил в облеклото. Но винаги можете да разчупите рамката.

Пясък - Sandstone
Един невероятно красив и спокоен оттенък, който лесно можете да комбинирате с други цветове. Подходящ е за всякакви стилове и сезони.
Източник: Александра Итали

Подобни статии

Какви са модните тенденции при роклите за този сезон?

Какви са модните тенденции при роклите за този сезон?

Кажете има ли нещо по – изискано, зашеметяващо и стилно от дама, облечена в ефектна рокля? Роклите от край време са едни от най - предпочита...

Модерни кухни на достъпна цена

Модерни кухни на достъпна цена

Ако ви предстои обзавеждане на нов дом знаете, че кухнята е едно от най-важните помещения както за готвене, така и за разговори с вашите род...

Последен писък в обеците с кристали Сваровски

Последен писък в обеците с кристали Сваровски

През всеки сезон от годината излиза нова колекция бижута Сваровски. Преди няколко дена бяха показани на стилна и неповторима изложба най-нов...

Луксът се казва мебели за баня

Луксът се казва мебели за баня

Преди да започнете с покупките, предлагаме ви да разгледате някой от най-новите модни тенденции при мебелите за баня и обзавеждането на това...

Мероприятия в овощната градина през март.

Мероприятия в овощната градина през март.

Март Март е месецът на календарната пролет. Той е характерен с по-голяма продължителност на деня (11,57 h), по-продължително слънчево греен...

Илия Митков

Илия Митков

31 публикации

Публикувано
Публикувано

16.11.2020

Обновено
Обновено

10.11.2020

Прочетено
Прочетено

794

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия