Модерни кухни на достъпна цена

Модерни кухни на достъпна цена
Ако ви предстои обзавеждане на нов дом знаете, че кухнята е едно от най-важните помещения както за готвене, така и за разговори с вашите роднини и приятели.

Ако ви предстои обзавеждане на нов дом знаете, че кухнята е едно от най-важните помещения както за готвене, така и за разговори с вашите роднини и приятели. Естествено купуването на мебели за тази част от дома може да ви се стори доста скъпо начинание, особено ако не знаете какво да поръчате.

Последната мода при кухните са дизайнерските решения и вградените вариант. И двата вида ще откриете в електронния магазин на Мебели Велдом, като редом с това ви предлагаме възможността да купите само отделни шкафове, столове, маси или други важни аксесоари.

Разполагаме с десетки модели модулни и дизайнерски кухни и всички важни мебели към тях.Поръчка може да направите и чрез интернет без да посещавате магазина ни. Просто подайте данни относно квадратурата на жилището ви, изберете модела кухня и воала ние ще ви я доставим по възможно най-бърз начин.

Офертите ни са съобразени с актуалните модни тенденции за мебелировка като цветове и дизайн на интериора. Кремавите нюанси, цвят камък, светлите тонове като бук, дъб и други ще създадат неповторима атмосфера в дома ви.

По-важното е, че всичките ни предложения са колкото съвременни, толкова и практични. Разполагаме с екип, който ще достави и монтира новата ви кухня там, където посочите. Освен това можем да ви консултираме относно същинския избор на мебели, който също е важен за общия интериор на жилището ви.

Спокойно можем да се похвалим, че към днешни дни има куп доволни клиенти както от самите модулни и дизайнерски решения, така и от тяхната индивидуална цена. Сега очакваме и вие да се присъедините към щастливите домакинства.

За да видите снимки и детайлна информация  относно модерните кухни, които представяме, посетете адреса на Мебели Велдом в интернет и сбъднете вашите мечти още сега. Ние ще ви съдействаме за качественото обзавеждане на апартамента или къщата, и ще се радваме ако сме били полезни. Довиждане и на добър час!

Категории

Дом, Градина

Подобни статии

Часовници Fossil -  комбинация от високо качество и атрактивен дизайн

Часовници Fossil - комбинация от високо качество и атрактивен дизайн

Часовници Fossil - комбинация от високо качество и атрактивен дизайнЧасовниците Fossil  се появяват за първи път през 1984 година и запълва...

Температури над 7°C са за летни гуми

Температури над 7°C са за летни гуми

Пролет е, времето става все по-топло и може би е настанал моментът за смяна на зимните гуми с летни. Според препоръките на специалистите в с...

Мъжки долнища произведени в България

Мъжки долнища произведени в България

Разбира се, приложението на тези дрехи е много по-голямо. Те са практични и често се използват за спортуване и тренировки. На пазара се пред...

В търсене на евтин хотел в София

В търсене на евтин хотел в София

София е една от най-предпочитаните дестинации за шопинг в страната заради многобройните си търговски центрове и молове. Освен това, тук са и...

Да се научим да купуваме

Да се научим да купуваме

Да се правят покупки е изкуство, което трябва да се изучи. Има хора, които просто имат нюх къде и какво може да се намери, и то на по-изгодн...

mitko

mitko

20 публикации

Публикувано
Публикувано

21.06.2013

Обновено
Обновено

21.06.2013

Прочетено
Прочетено

1702

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия