Лизинг по време на криза

Днес за много българи автоматичната пералня е лукс, а плазменият телевизор е непостижима мечта. Кризата превърна потребностите в лукс.

Ако преди ви се е налагало да теглите кредити, за си купите най-необходимото за дома, сега можете да имате чисто нов телевизор или модерна печка на лизинг.

Лизинг е вид финансиране, с което можете закупите желаната вещ, но да я изплатите с равни месечни вноски. Те се определят в зависимост от стойността на тази вещ.

Колко от вас мечтаят за красив плазмен телевизор? А колко от вас могат да си позволят да платят цялата цена веднага? С лизинг можете да зарадвате цялото семейство с този красив подарък, без това да се отрази на семейния бюджет.

Навярно вашето дете отдавна мечтае за чисто нов лаптоп. Не е нужно да чакате повече , а просто посетете най-близкия магазин, който може да ви предложи лаптоп на лизинг.

Навярно често сте казвали, че когато ви повишат или си намерите друга, по-платена работа, ще си купите нов автомобил. Не чакайте чудо, за да направите по-лесен живота си. Можете да си купите автомобил изгодно на лизинг.

Колко заплати трябва да събирате, за да имате достатъчно пари за съдомиялна машина? Защо да не си осигурите този лукс и това удобство сега и веднага?

На лизинг можете да закупите не само новата пералня или нов телевизор, но и цялостно обзавеждане на детската стая. Превърнете стаята на вашето дете в истински рай с чисто нови мебели.

Ако мечтите ви не свършват до новият телевизор, можете да промените обзавеждането на красивия ви хол, като си купите чисто нов кожен диван на лизинг, който да внесе лукс в стаята ви и да ви даде неповторим комфорт.

Ако сте правили ремонт на дома си, искате всичко да е ново и идеално. Забравете за старите си мебели и се радвайте на лукса с чисто ново кухненско обзавеждане на лизинг.

Лизинг е най-доброто решение да си осигурите комфорт по време на криза. Можете да купите различни видове стоки със стойност над 500 лева, без да заплащате цялата сума към момента на покупката.

За разлика от потребителските кредити, тук не са ви необходими цял куп документи. Получавате закупената вещ и подписвате договора само срещу лична карта.

Другото предимство на тази услуга е, че не се налага да чакате седмици, за да получите одобрение. В рамките на десет минути от кандидатстването получавате одобрение.

Запомнете, че когато купувате на лизинг, вие сами можете да избирате месечните си вноски – сроковете за изплащане са от 3 до 60 месеца, а при предсрочно погасяване не заплащате наказателни лихви и такси.

 Лизинг - https://finleasing.bg

Категории

Разни

Подобни статии

Какво ще направите като хотелиер по време на криза?

Какво ще направите като хотелиер по време на криза?

 Аз не съм от най-големите хотелиери на света, но имам малко опит. Когато преди десет години започнах този бизнес, не бях наясно къде навлиз...

Смяна на жилището по време на криза

Смяна на жилището по време на криза

Новият дом, както едно ново начало, е положително събитие в живота ви – затова се опитайте да използвате този момент по възможно най-добрия ...

Жлъчнокаменна болест (научна версия)

Жлъчнокаменна болест (научна версия)

Жлъчнокаменна болест : Под това название се разбира заболяване на обмяната на веществата в организма Под това название се разбира забол...

Алкохолна болест

Алкохолна болест

Алкохолната болест заслужава много по-голямо внимание. Острата алкохолна интоксикация се познава от всички и по-голяма част от хората имат п...

Хроничен хепатит

Хроничен хепатит

В повечето случаи острият хепатит завършва с пълно оздравяване. Броят на хронифицираните остри хепатити е различен. Приема се, че вирусният ...

Румяна Иванова

Румяна Иванова

77 публикации

Публикувано
Публикувано

04.03.2014

Обновено
Обновено

28.02.2014

Прочетено
Прочетено

976

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия