Летище София планира изграждане на автомивка

Автомивка за служебно ползване ще бъде изградена в рамките на летище София. Целта на автомивката е повишаване на качеството на услугите, предоставяни от възложителя за почистване на сервизните автомобили и самолетообслужващата техника на наземните оператори на летището.

 

Целият проект включва изграждане на автоматична автомивка за измиване на леки и товарни автомобили на летище София и параван за ръчна автомивка за почистване на специална летищна техника. Автомивката трябва да изолира техниката от външни атмосферни влияния и да осъществява автоматично четково измиване и параван за ръчно измиване. Тя е оборудвана с пароструйни машини, комплект с рамена и дозаторни системи за препарат от двете страни на паравана.

 

Мястото на автомивката на летище София е зоната „Наземно обслужване и ППО”. Това е охраняемата зона, западно от сградата с офисите на автостопанството и самолетообслужващата техника.

 

Защо стартира проект по изграждане на модерна автомивка на летище София? Съвременният бизнес се опитва да извършва все по-разнообразни дейности, за да има все по-големи възможности да задоволява всякакви потребности на клиентите и да отговаря на всякакви изисквания на пазара. Автомивката на летище София е част от стремежа към задоволяване на по-широк спектър от желания, свързани с използването, развитието и поддържането на въздушния транспорт.

 

Автомивката на летище София е едно ново удобство за служителите, които ще могат преди или след работа да измият своите автомобили. Така те няма да губят време да търсят услугата автомивка другаде и ще я намират на летище София.

 

По-важна задача на автомивката обаче произтича от статуса на летището - това е столичното летище. Този статус налага често летище София да предоставя услуги, свързани с посрещане на важни личности, които посещават столицата. Такива могат да бъдат политически лидери, световноизвестни икономисти, популярни филмови звезди, писатели и много други. Етикетът изисква посрещането да бъде подобаващо и със стил. В подобни случаи всичко трябва да бъде изпипано до последния детайл. Добре оборудваната автомивка на територията на летището дава възможност видът на превозните средства, предвидени за събитието, да бъде безупречен и в тон с тежестта на момента.

 

Освен всичко това, модерната автомивка позволява редовно и качествено почистване на сервизните автомобили на летище София и на специализираната летищна техника.

Това е важно условие за тяхната изправност. Много по-удобно и сигурно е почистването да се осъществява и да бъде под прекия контрол на специалистите, работещи на летището, отколкото тази дейност да бъде оставена в ръцете на наети фирми. Собствената автомивка на летище София ще даде сигурност на почистването, повече независимост и по-ниски разходи.

 

Автомивка летище София - https://www.parking-airportsofia.eu/

Категории

Разни

Подобни статии

Опасността от наркотици през пубертетната възраст

Опасността от наркотици през пубертетната възраст

Различните форми на наркомания проникват все по-широко в ежедневието на хората в страните на капиталистическия свят. Това проникване взема о...

Ремонт на покриви и хидроизолация - Адиникс

Ремонт на покриви и хидроизолация - Адиникс

През настоящата 2013 година отново най-наболелия проблем, що се отнася до ремонти, ще бъде именно прословутия ремонт  на покриви и хидроизол...

Как да си вземем автомобил под наем

Как да си вземем автомобил под наем

Вземете кола под наемВсеки, който има желание може да се снабди с най-новия модел автомобил под наем. Всичко, което трябва да сторите е да о...

Спестете си неприятности със зъбите

Спестете си неприятности със зъбите

Спестете си неприятности със зъбитеСъвременно мислещите хора пристъпват прага на стоматологичния кабинет не защото са чакали проблемите им с...

Хотели със странни врати

Хотели със странни врати

Mount Gambier Невероятно, но факт - в света съществуват хотели, които преди да бъдат пригодени да очакват гости, са очаквали престъпници. С...

Viktor

Viktor

13 публикации

Публикувано
Публикувано

20.03.2013

Обновено
Обновено

20.03.2013

Прочетено
Прочетено

1872

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия